operatia la polipi
Raspunsuri - Pagina 2

Nicoleta spune:
Salut.
Revin si eu la subiect, am mers la control la ultimul medic care ne spunsese ca nu e cazul sa scoatem polipii.
Dupa 7 zile de tratament (Augmentin ES) si 10 zile de picaturi in nas (imi scapa numele), situatia lui Stefan e aceeasi: nas infundat la trezire, muci rar in timpul zilei. Mucii au culoarea galbuie. La control ne-a zis ca e foarte mirat ca nu s-a imbunatatit nimic dupa tratament. A zis ca in acest caz ne recomanda sa ii scoatem totusi polipii, desi sunt inflamati doar 30%.
Eu am negociat si, pentru ca oricum mergem la mare (vinerea asta plecam), am amanat-o cu scosul polipilor (noi am mai fost si la Praid, pentru bronsitele astmetiforme pe care le-a facut in anul asta scolar, de acolo nasul e tot infundat).
Intre timp am inceput sa ii pun (de ieri), cu de la mine putere, niste picaturi de nas de la Favisan, cu propolis, de 3 ori pe zi cate o aplicare in fiecare nara, va dura 5 zile, dupa care schimb si ii pun inca 5 zile picaturi cu sare de mare, echinacea si argila, tot de cate 3 ori cate o aplicare in fiecare nara. Sa vedem daca s-o intampla ceva, asta impreuna cu aerosolii marini (vor fi 8 nopti la mare).
Si daca tot nu va fi ok la intoarcere, ii cumpar de la Forever - Aloe First si ii voi face vreo 10 zile de tratament local, in nas (intre timp voi reincepe cura de oua de prepelita, a mai facut una - terminata pe 26 iulie, continui cu homeopatele si cu sucul natural de fructe in fiecare zi, cat voi fi acasa...)...
Si daca nici asa nu i se normalizeaza situatie, atunci il operam si gata.
PROBLEMA mea cea mai mare este: ce ma fac daca nici dupa operatie nu se rezolva problema??
Eu cred ca fac destule sa evit operatia asta care mie mi se pare in plus (Stefan nu sforaie, uneori mai doarme cu gura deschisa). Daca se va dovedi ca ceea ce fac nu este o solutie, operam si scapam de inca un stres :(.
Sanatate va doresc.
Nicoleta
Puteti sa imi ziceti ca exagerez, nu ma supar, insa anul trecut unul dintre medicii la care am fost (ORL) ne-a zis ca are sinuzita (medicul din vara asta a zis ca nu are cum sa aiba, poate sa fie eventual o reactie sinusala... nu mai inteleg nimic), si ca aceasta sinuzita ar fi creat secretiile care, netratate corespunzator, au dat bronsitele astmatiforme. Acum nu mai tuseste de 2 luni, de cand cu Praidul, insa Praidul i-a infundat nasul...

Maadi spune:
Nicoleta - Imi spui si mie pentru ce anume este buna cura cu oua de prepelita, cum si cat se tine?
Multumesc mult si multa sanatate. Sper sa dea rezultate tratamentele naturiste si sa nu fie nevoie de operatie.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Nicoleta spune:
Maadi, eu am citit ca le creste imunitatea generala, dupa prima cura (si singura pana acum, a mai mancat oua fierte de-a lungul timpului, dar nu crude, ca in cura asta) parca i-a mai crescut pofta de mancare, ouale astea au un aport important de minerale si vitamine... eu am incercat.
Si daca tot am inceput sa scriu aici, sa va spun ca tocmai am primit raspunsul de la Favisan, foarte promti, mi-au recomandat o schema de tratament: 5 zile de adimistrare de picaturi de un fel, 5 zile pauza, alte 5 zile de picaturi de celalalt fel, alte 5 zile de pauza, si de la inceput. A zis ca pentru rezultate, tratamentul trebuie sa dureze cam 3 luni tratamentul. Sper sa fie bine.
Sanatate.
Nicoleta

Maadi spune:
Nicoleta, multumesc, dar tot nu am inteles cate zile trebuie urmata cura? Trebuie mancat 1 ou/zi crud?
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Nicoleta spune:
Pentru baietelul tau am vzut ca se potriveste cura de 60 de oua in 20 de zile. In principiu se inghit crude, pe stomacul gol, insa eu i le-am pus copilului meu in laptele de dimineata, nici gand sa i le dau simple, goale.
Cauta pe google si vei gasi si alte info, si alege si dupa intuitia ta.
Nicoleta

Nicoleta spune:
cu placere.
Nicoleta
PS Eu sper sa incep o noua cura de oua pentru Stefan pe 26 august, la o luna de la terminarea ultimei. Ca tot urmeaza sa inceapa gradi...