Dureri de cap de la anticonceptionale...

Dureri de cap de la anticonceptionale... | Autor: ralucutza77

Link direct la acest mesaj

Buna, am si eu o intrebare. Fetele care luati anticonceptionale ati avut dureri mari de cap de la ele? Eu am probleme cu durerile de cap cam de cand mi-a venit prima data ciclul, o data la cateva luni ma doare capul foarte tare (pulseaza tamplele si se intensifica ingrozitor la cel mai mic efort), trece doar cu pastile foarte puternice si cedeaza definitiv cam dupa o saptamana. Anul trecut am luat Yasmin, la recomandarea medicului, dar dupa 4 luni le-am intrerupt, din cauza durerilor de cap (ma durea capul cam 2 saptamani pe luna). I-am spus medicului de problema si mi-a recomandat sa iau Logest, pentru ca ar avea o cantitate mai mica de hormoni. In prima luna a fost ok, chiar eram foarte incantata. Acum e a 2-a luna in care le iau si de 3 zile am aceeasi problema- ma doare capul foarte rau. Inca nu sunt sigura daca de la anticonecptionale mi se trage, ramane sa vad cum ma mai simt in continuare.Ati patit asa ceva? Exista vreo solutie de a scapa de aceste dureri de cap sa pot continua cu anticonceptionalele?

Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

migrenele sunt reactii adverse ale anticonceptionalelor. dar daca le ai in continuare chiar si cu logest trebuie sa renunti la ele! este extrem de important.
mai incearca si alte tipuri....sau uita de anticonceptionalele orale.
sanatate multa,

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

ralucutza,renunta la pastile,si asta imediat!
Prietena mea,a fost la un pas de orbire din cauza anticonceptionalelor.Acuza dureri de cap puternice.Dupa vreo 2 ani,s-a dus la medic.Si bine a facut,ca daca continua sa le ia,risca probleme grave.

gresala este a medicului care ti le-a prescris.Trebuie facute un set de analize inainte de a recomanda anticonceptionale.Si in functie de organism,in functie de viata sexuala,in functie de pierderile suferite(avorturi)in functie de nasteri etc,se elibereaza aceste medicamente.Nu asa...pe ochi frumosi.

Eu am luat 7 ani la rand Triquilar,prescrise dupa un set de intrebari(trecut sexual,boli,etc) si analize.Nu m-am ingrasat,nu am slabit,nu am avut dureri de niciun fel,parca nici nu le luam.Deci mi se potriveau perfect.
Sunt trifazice.

Du-te la un medic,fa-ti analize,(si la ochi)si nu in ultimul rand schimba-ti ginecologul.

Nu e o joaca cu anticonceptionalele astea.

Multa sanatate!

ladyJ

Mergi la inceput