Bucurii de sept-oct 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multe lunite bucurii de 1!

Teodor de Sympa!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

zic 'neatza...ca nu e buna deloc
m-am culcat la 2 aseara, ca sa cuceresc satul 3...stiu...sunt dusa rau cu pluta
si m-am trezit la 5, ca Vladone geme, transpira....cred ca-l trec pe antibiotic, ca vad ca incepe sa faca febra si sa transpire
nu-i dau decat Nurofen, Efferalgan, Humex pt.tuse, Tantum Verde spray in gatutz, mucisori nu prea are...adic nu scot nimic cu batistutza bebelushului, desi se aude ceva activitate prin nasuc

mama ce ploua si tuna

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lilina, sanatate lui Vladone!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor si multumim de primire.

In ceea ce priveste alocatia+indemnizatia adika cei 8 bulioane,nu mai e la posta ci au trimis-o inapoi de unde a venit si nici nu trimit luna viitoare 16 bulioane,tre sa te duci sa faci o cerere ca vrei bani si am inteles ca e pe langa stadionul Lia Manoliu
Plange,revin

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Cristina imi pare tare rau pt. voi, de la ce o fi chestia asta si asa de mult timp antibiotic? Sanatate multa si o sa ne rugam sa treaca de la sine.

sephora, iullabay bine ati revenit!

Noi ne-am mai linistit noaptea, ne-au iesit cei 4 dinti de sus + 2 de jos, avem si noi 6 deja. Lili acusi il ajungem pe Mathias, apropo, care e bucuria cu cei mai multi dinti?

Noutate: plange dupa taxu, s-a invatat asa de mult cu el ca in mom in care ii aude glasul incepe sa planga sa-l ia si il urmareste cu privirea peste tot. Se joaca mult cu el si sunt foarte fericiti impreuna, asta ma bucura mult, nu stiu daca cu altcineva s-ar simti asa de bine.

Am inceput si noi sa papam mai bine, probabil de la caldura era asa pretentios, i-am pisat paine prajita si i-am pus in iaurt, ii place tare mult, i-am facut si spaghete cu carnita dar sunt in pana de idei, m-am intalnit ieri cu un bebe de 1 an si papa de toate fara nici o restrictie, era un mare mancacios.

Peste 2 zile plecam la munte si se pare ca va fi cam frig si ploaie, nu stiu daca sa mai mergem acum sau sa amanam.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mirabelac - felicitari pentru dintzos!!! Cred ca cel mai dotat la capitolul asta este Vladut de Eloise si Ioana de Gabitzica Refluxul la Vladut este o malformatie congenitala, din cauza careea o parte din urina nu este eliminata prin vezica, ci se intoarce inapoi in rinichi, si din cauza asta trebuie sa-i dam profilactic antibiotic ca sa-l ferim sa nu faca infectie urinara, pentru ca ajunge foarte repede la rinichi, din cauza malformatiei. Si infectiile urinare repetate ar afecta in scurt timp rinichii. Am inteles ca de fapt cam 1 an vom lua antibiotic, iar pana atunci speram sa dispara refluxul spontan.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

of, Cristina....ce rau imi pare...ma rog la DD sa fie bebele tau bine

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

'Neata si de la noi.
Cristina, se pare ca trebuie sa ai rabdare. Si parca in cazurile astea, de bebeu bolnavior pe care vrei sa-l vezi sanatos, e greu cu rabdarea asta. Oricum procentul de 80% este incurajator. Multa sanatate in continuare lui Vladutz.
Sephora, banii tai cred ca au fost depusi inapoi in banca (la noi asa se procedeaza) si trebuie scosi din nou, pe baza cererii tale.
Gonghy, am citit si noi mai avem 3 saptamani de asteptat. Sper sa prindem vreme buna si sa nu se strice cum ajungem noi acolo.
MamiLili, am citit ca ti-au raspuns si fetele. Alocatia s-a facut 2 mil. incepand cu 1 ianuarie 2007. Chiar, vii pe la Iasi? 7 dintisori! Bravo! Noi il pandim pe nr. 2.
Mexxa, il inveti plimbaret pe Sebicu. Felicitari pentru
Mirabelac, eu o iau usor cu mancarea. Inca ii fac mancaruri usor de digerat. Are timp sa manance si altele toata viata. Iti urez drum bun si sejur placut. Ai facut rost de scaun de masina?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

MamiLili, dar cei 480.ooo i-ai primit in cont? Pentru ca actele depuse pentru cei 240.ooo au fost valabile si pentru cei 2 mil. Mie pentru a treia luna, banii Mariei mi i-a adus postaritza, iar cand mi-au aprobat dosarul pentru indemnizatia mea (6 mil.) mi i-a trimis si pe cei 2 mil. in cont.

Mergi la inceput

Lilina, si eu am patit-o cu Maria, dar ea a avut bronsita, am scos-o la capat cu prafuri pentru expectorat, nu ne-a prescris dr. antibiotic. Multa sanatate lui Vladone!

Mamici care ati fost la mare, am si eu o intrebare: care vi s-au parut lucrurile cele mai utile de luat pentru bebei, sau ce n-ati luat si trebuia sa fi luat (daca a fost cazul), sau ce trebuie de luat neaparat la mare pentru bebei?

Mergi la inceput