*** LA REDOUTE (38)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu am comenzi nesosite de pe 6, 16 si 27, dar avand in vedere ca vineri abia a venit cea de pe 5, nu-mi fac griji...
Eu zic ca mai e timp

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by soanso

tocmai mi-am verificat cosul ,astia deja s-au epuizat,

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324112791&documentid=504007&categoryid=34263275&single=&hasnext=1&hasprev=1

Eu i-am comandat pe 27, daca is naspa, te anunt, ca sa nu-ti mai faci sange rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Eu am comenzi facute in 17, 24 si 26, si as vrea sa mai fac, am cosurile pline pe 2 conturi, plus produse puse la preferate. Sint in general produse pentru casa, si tot stau si astept doar-doar or veni comenzile deja facute unde am produse +/- similare, sa vad cum arata, daca merita banii, sa stiu daca are rost sa ma mai bag la asa ceva.

La mine faza e si cu mutatul, dupa cum v-am zis, dar azi trec pe la bloc sa vad daca am vreo veste (citeste aviz) in cutia postala. Tineti-mi pumnii va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu am comenzi din 6, 14 si 24. aia din 6 ma astept sa vina pe vineri. restul....

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

io am ridicat sambata comanda din 7 iulie, deci tre sa va apara saptamana asta colete pt comenzi date in 5-10 iulie, ma refer la Bucuresti.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

io am din 19..oare cand o aparea?????

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Eu am ridicat ieri comanda din 7 fara aviz, dar aveam si o comanda din 5, deci inaintea celei care mi-a sosit ieri, care inca nu a ajuns. A mai patit cineva asa ceva? Sa mai sper la ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Asa mult fac acum comenzile pe drum ? Eu speram ca saptamana viitoare la sr primesc comanda de ieri, dar vad ca mai am mult sio bine de asteptat

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Dupa cum va spuneam,pe 25.07 am facut un cont nou noutz si am dat o comanda care a mers cat se poate de OK.Am primit mail de confirmare,totul in regula.A doua zi am incercat sa dau o alta comanda si m-am lovit de chestia asta cu American Express.De asta tot repet eu aici ca nu inteleg nimic.

Acum imi spune ca probabil comanda mea din 25.07 va fi anulata.De ceeee?Pt ce motiv?

Mergi la inceput