*** LA REDOUTE (38)***
Raspunsuri - Pagina 25
catutza spune:
In intriga si ambitie (sper ca nu pe buzunarul meu) , am mai dat acum o comanda de 50E
macar sa stiu o socoteala
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
croco21 spune:
Mada, trebuie sa ne trimita produsele pentru ca daca nu, ar fi clar vina lor. Daca primesti cec, platesti tot felul de comisioane, dureaza o luna pana primesti banii deci esti prejudiciat. Si e vina lor pentru ca nu au anuntat public sau individual pe emailul fiecarui client din Romania sistarea livrarilor. Asadar ar putea fi reclamati si sunt pasibili de amenzi si procese. Au trimis cec-uri cand vina putea fi si a postei romane de exemplu dar acum nu e cazul.
Croco
Jasmine spune:
si eu zic ca ar fi o greseala sa-i bombardam acum cu mail-uri.Eu am scris pt ca nu intelegeam de ce pe contul nou am putut da o comanda OK si pe urma s-a blocat.Nu ma asteptam la un raspuns transant "gata,am stopat livrarile in RO".
Mi se pare nasoala situatia dar si eu mai sper ca sunt doar niste amenintari fara o baza reala.E clar oricum ca nu mai vor noi clienti din RO.Dar poate o sa mai putem da comenzi de pe conturile vechi care nu au avut probleme.In cazul asta am de gand sa-mi fac si un card American Express.Na,uite asa!
Acum nu ne ramane decat sa asteptam coletele comandate deja.
rall spune:
Eu cred ca azi sau maine mai bag totusi o comanda
, a fost o prietena pe la mine, i-am aratat niste produse, si a zis ca vrea si ea...
Poate totusi maine ajunge coletul de pe 5 (iulie)...
Laura Ioana spune:
La mine in cos au inceput sa se epuizeze produsele
18+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Bratu Monica spune:
Imi vine sa plang daca se termina cu Lr.Chiar nu stiu ce fac fara hainutele lor.Eu nu am timp deloc sa umblu prin magazine si nici rabdare.
Practic sunt toata ziua in magazine pentru job-ul meu dar nu am timp nicicum de haine.Ce fac eu daca se termina Redouteala?
Si mai nou azi fusei la posta si am aflat ca noul program pentru colete externe este DOAR JOIA 10-16 .In celelalte zile ale saptamanii NIX.
Deci oricand ar veni pachetul eu nu pot sa-l iau decat joia.Buna afacere.

Monikka
felicia74 spune:
Mama, s-o fi schimbat programul la toate oficiile? De asta n-or veni acum? De-ar fi asta motivul, m-as imbata de bucurie
corap spune:
feli, dau io o BR
cate pakete astepti?
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
nushulica spune:
eu astept 8
va dati seama ??

mada eu ma refeream ca ne luam teapa ca nu mai vedem produsele nu ca nu ne luam banii inapoi
in alta ordine de idei am reusit si am rezolvat intr-un fel problemele mele si sper ca de maine va fi iarasi bine
va multumesc oricum ca ati fost alaturi de mine