Varicela atipica?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

TINE COPILUL IN CASA!!!!!!!!!!!!!

Nu doar pentru ca se raspandeste virusul pe cale aeroba, ci si pentru ca eruptia se poate "ascunde" pe organele interne si pot aparea complicatii grave!!! Am avut o eleva care a suferit mult din cauza asta!

Esti sigura ca a fost varicela? Daca da, atunci nu se poate spune ca a fost musai atipica, ci doar o forma foarte usoara. Cand eram eu mica, am facut varicela si am avut 5 bubite de toate. in schimb fi-mea a facut acum vreo 3 ani, si a avut o eruptie fiolenta rau... cu bubite pe tot corpul, in talpa, pe albul ochilor, pe limba, pe scalp, pe putzica... trece in cateva zile. I-am dat cu mixtura mentolata, dar cam ustura, asa ca am renuntat si am luat tot din farmacii pudra mentolata, pe care a suportat-o f. bine, si avea acelasi efect. Ii dadeam si pe gura ceva, Peritol... nu stiu de la ce varsta se da... vezi si tu. Intrebam daca esti sigura de varicela pt. ca fi-mea face un fel de alergie la... purici! Tot asa, besicute cu lichid care dispar dupa ceva vreme (dupa ce se sparg, fac crusta si se usuca). La varicela, cojitele care se fac dupa besici sunt rosiatice, ca si cum ar fi sange uscat.

Ei, va pup, sanatate tuturor, si mari, si mici!!! daca mai aveti intrebari, sunt aici!

SI NU UITATI: IN CASA!!!

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Pana la urma m-am edificat, acea forma banuita de varicela atipica se pare ca e doar un prurigo. Rares este bine, insa mancarimea il deranjeaza, iar pe mine ,cauza care sta la baza si care nu o pot depista deocamdata.
Multumim pentru raspunsuri.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput