Cirese de Mai-Iunie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by luc2

Buna fetelor!

Abia astept de fiecare data cand intru sa vad ce mai fac puiutii!
Din pacate bucuria tine pana la a 2-a, a 3-a pagina pana apare o disputa si-mi strica ziua.Credeam ca forumul despre copii e o zona pura, de scandaluri si sapaturi suntem satule cu toate de la job!
Subscriu la idee lui Lacri sa jigniti in privat!

luc2free si Petru(4 iunie 2006)

Luc2 activeaza-ti te rog Pm-ul si uite ca ti-am trimis un mesaj.
Odihna placuta la Moeciu(vreau si eu acolo...).

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004
In continuare sunt in mare cautare de bona pt Alex, si nu gasesc pe nimeni in afara de tanti de saptamana trecuta ( care fumeaza si nu prea imi convine ). Sincer, sunt chiar disperata sa gasesc pe cineva.

pupici,

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Miti eu am inteles ca-i problema cu gasirea unei bone bune si de treaba, dar tu ai rabdare cred ca pina la urma ai sa gasesti una buna. spor la cautari.

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Si acum va doresc we placut, sper sa mai apara persoana care mi-a promis.Saptamina asta am fost foarte libera, dar nu stiu ce o sa fie de luni in colo, sper totusi sa am cit de cit timp sa mai intru pe forum.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

scuzati deranjul, dar as avea o rugaminte of-topic: daca sunteti dispuse sa incurajati o mamica destul de singura, care asteapta de prea multa vreme ca puiul ei sa se faca bine. Scrieti-i si voi ca recuperarea puiului ei Darius nu e o problema, insa uneori asa cum s-a scris si aici, e vorba de timp, iar doctorii nostri au tot timpul din lume cand e vorba de copilul altcuiva.

Va multumesc mult de tot! info in link la semnatura.

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Buna seara tuutror.Revin si eu dupa o absenta indelungata.Am inceput sa am pacienti la cabinet asa ca am fost zilnic pe acolo si chiar cu treaba(nu ca alte dati),am mai fost si plecati o saptamana la Sovata-fara Ingrid.apa de acolo e foarte sarata si scria undeva ca de fapt nu e indicata pentru copiii sub 6 ani.Asa ca Ingrid a stat o spatamana la mama,timp in care s-a razgaiat de tot.Din fericire a revenit destul de repede la bunele obiceiuri.

De mancat mananca destul de bine...mai nou chiar vrea sa manance singura...imi ia linguritza din mana si o baga ea in castron(o ajut eu sa incarce cate ceva)apoi o duce foarte bine direct in gura.Ii plac mult:omleta cu mozzarela,rosii si marar:mozzarela goala,masline dietetice,branza cu smantana...mai mult mancaruri de omuletzi decat de bebelushi.

I-au iesit 2 maselutze de sus...In schimb incisivii laterali de jos tot nu au iesit.Incep sa cred ca nu ii are pentru ca nu se vede nici urma de ei asa cum se vedea la ceilalti acre au iesit.De cand cu maselutzlele rontzaie mai cu spor...reuseste sa termine un biscuite si musca din el bucatzele nu il molfaie ca pana acum.

A facut progrese si in vorbire:il striga pe tati toata ziua...pe mama numai cand vrea ea,cand vede foc zice "arde",intinde degetzelul spre foc si apoi il trage repede,spune "gata","hopa"...stie cum face catzelul,pisi,calutzul,vaca...le recunoaste in poze si pe unde le vede.Intelege mult mai multe lucruri si oricum ce spune spune chiar "la obiect"...adik nu mai repeta niste cuvinte la nesfarsit...le spune chiar cand e vorba de chestiile alea....ce sa mai ...a crescut mult...Ii place sa stea mult in curte(la socrii)...alearga dupa catzel si pisici...s-a bronzat...ce sa mai ...ar sta afara toata ziua.

In Turcia mergem de pe 15 sept dar nu o mai luam cu noi.Mergem vo 15 persoane si nimeni nu mai vine cu copilul...asa ca ar fi fost cam naspa.Poate la anul facem o gasca de pe forum si mergem cu copii la mare sau undeva.La noi e naspa ca nu mai avem prieteni cu copii asa mici si nu prea avem cu cine sa mergem.Poate o sa mergem anul acesta cu ea la noi la mare macar 2-3 zile sa se bucure si ea de apa.

Pe 17 august plecam o saptamana in Italia(doar eu cu tati)...asa ca ea are mult de stat pe la bunici.E bine ca s-a obisnuit cu ei si sta cuminte,doarme mananca...adik nu pare sa sufere ca stam plecati cate o saptamana.Desi la intoarcere se vede ca i-a foat dor de noi.

Diana R...si eu stau foarte aproape de Cora miliatri...asa ca poate ne vedem.Sa vorbim si cu Lacri sa vedem pe la cat ca in ziua aia dupa-amiaza am niste pacienti.

Lacri imi pare rau ca n-am mai reusit sa ne vedem...poate acum ca vine Diana facem un efort.Promit ca o sa ne vedem mai des...sa se mai joace si astia mici(am zis ca Ingrid nu prea are cu cine)...macar cat mai stam in cartierul asta(s-ar putea sa ne mutam in toamna asta).

A ...inca ceva...ne-am razgandit...nu mai vrem bb2 acum.Sper totusi sa mai vrem la un moment dat.

Am sa incerc sa scriu mai des...chiar imi parea rau ca nu sunt mai activa...sa mai raspund si eu la intrebari...nici macar la poze n-am apucat sa ma mai uit,dar promit sa recuperez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

mai fetelor mai!ce e aici?s_a desfiintat topicu asta?sau....poate ati muncit mult... asa ...ca e sambata...si nu ati avut timp de scris....ia,. lamuriti_ma voi mai bine....
noi am scuturat azi covoare,am aspirat,am calcat,am facut mancare,baita...

voi?ce ati mai facut?ce fac piticotii?
nu am terminat cu renovareamai avem saptamana viitoare vreo doua zile.dehe..om termina noi.
va pupam si asteptam postarile voastre

mami de danutu si monica.noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lacri, Vivi, abia astept sa ne intalnim atunci... Poate se mai anunta ceva fete.

Vivi, ma bucur ca ai pacienti, inseamna ca-ti merge bine. Ne putem intalni dimineata in parc (voi stiti care e ok pe acolo, Politehnica sau poate gradina botanica...)

Miti nu exista vaccin ptr rozeola infantum, nici macar in state, ce ati facut voi e vaccinul ptr rubeola-rujeola-oreion.

Gabi, vazut pozele de la mare cu cei 2 copilasi cucuieti... Iar tu arati beton!

pupam livada!

Edit. O facui pe Vivi Ingrid. Se vede ca imi place numele...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Danutu, eu intr-adevar am muncit ca o roaba... asa incat ma apuca si o depresie. Vreau sa stau cat mai mult cu copilasul meu dar, in acelasi timp, nu mai am timp de alte activitati, m-am rupt de ceea ce inseamna social(izare) si asta ma omoara
DianaR, va vom duce unde e mai frumos. Poate viziteaza Basescu si Politehnica, sa o vad si eu o data luna!
Acum ma duc ca o sotie si mama cuminte sa pregatesc micul dejun.
Vivi, da' multe a mai invatat Ingrid sa spuna, bravo! Sotul imi zicea sa scriu undeva primele cuvinte spuse de Moaca...cel mai lung cuvant spus pana acum este tricou
Am auzit ca vom avea parte de cateva zile racoroase...uhhh, minunat

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Buna seara, frumosi copaci!

de mult imi tot promit ca voi intra in livada, deschizand usor poarta, voi privi in jur, cu drag, uitandu-ma la fiecare pom si incercand sa recuperez toate zilele pierdute si, abia apoi, va voi da binete. ei bine, n-a fost sa fie asa..
i-am promis lui doroti ca intru saptamana asta (dupa alte promisiuni facute si nerespectate) si, cum astazi era ultima zi in care ma puteam tine de cuvant, iata-ma.

dar nu sunt bucuroasa de venire, caci tocmai am aflat ca s-a stins Motu'.
imi ploua in suflet. Pittis mi-a infrumusetat adolescenta cum nimeni altcineva n-a reusit; a facut pentru muzica romaneasca si, implicit, pentru frumuseatea unor suflete ceea ce nici un alt om n-a reusit si nici nu cred ca ar putea fi, vreodata, egalat. nici semne de exclamare nu mai am, am o stare de jale.
din pacate, fiind cam cea mai baba din livada, nu cred ca cineva dintre voi isi aminteste de ceea ce a insemnat PMT. Poezia Muzicii Tinere. Un regal; o bogatie. Un spectacol la Bulandra, la care cei mai multi din cei ce veneau aveau cate 100-200-500 de spectacole vizionate la activ. Pittis facea un caleidoscop din muzica adevarata, anii 60, 70 si nu numai, impletit din muzica la magnetofon, sute de diapozitive si vorbele sale, povesti despre Zeppelin, The Who, Status Quo, Floyd, Stones si iubirea lui cea mare, Beatles. Si atatia altii.. Eu n-am apucat decat vreo cinci spectacole si, chiar si-asa, uite ca dupa 25 de ani inca le duc nostalgia...
iertati-ma ca am picat, poate, ca musca in lapte, insa asta era starea mea acum si voiam sa v-o impartasesc. Dumnezeu sa-l odihneasca.

O sa vin zilele astea, promit, sa va mai spun povesti de la casa de nebuni (la noi acasa, acolo s-a mutat). E haos si multa veselie. Ne pregatim de cresa, peste trei saptamani mergem sa ne jucam in cadru organizat. Revin cu detalii!

O mie de pupici si, inca odata, iertati-ma, n-am citit nimic; culmea e ca de pe forum am aflat vestea cea urata, la subiecte active mi-au cazut ochii pe primul titlu la diverse.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Luana, ce bucurie!..
Ma uitam la data, la ceva si ma gandeam cum de ai aparut, care e motivul?... ca nu te-am mai vazut demuuult.. Imi pare rau de vestea trista.. in ultima saptamana am primit numai vesti triste.. au murit oameni dragi, si eu sunt devastata..
Abia astept poze si vesti de la Hora

Vivighe, bine ai revenit.. Mai tii minte ca demult mi-ai spus de Cornelia ca o sa aiba strungareata, si asa e! ai avut dreptate.. dar dintisorii din jur au inceput sa impinga strunga si acuma e pe duse..

Astept si pe celelalte fete rare sa mai dea pe aici, ce frumos ar fi

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput