Cum putem decala menstruatia?!

Cum putem decala menstruatia?! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Fetelor daca de ex mergem la mare si vrem sa nu fim in perioada cu pricina....ce putem face sa aminam?! Am inteles ca s-ar putea lua acele zile pastile AC ... A incercat cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

angelinne,eu nu as incerca aceste experimente pe propriul meu corp.
Sigur ca s-ar putea sa dea razultatul asteptat,insa nu e natural,iti dai sistemul peste cap.Menstruatia are si ea rolul ei,pe care il stii,deci se intampla cu un motiv anume,atunci cand se intampla.

Daca ajungi la mare chiar cand esti la menstruatie,nu e o asa catastrofa,exista OB-uri.Poti face baie linistita.

Iar daca chiar nu doresti sa mergi la mare fiind la menstruatie...atunci e simplu,du-te dupa menstruatie

Parerea mea....stiu ca tu asteptai alt fel de raspunsuri,dar sincer,nu m-am putut abtine

LadyJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

mai exista un topic care se numeste probleme la mare. acolo chiar gasesti solutii incercate de altele.
ete topicul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102579

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu mi-am decalat-o acum 2 luni, dar luam deja AC si nu am facut pauza intre folii. Cand am oprit a doua folie, la 3-4 zile mi-a venit si menstruatia. Daca tu nu iei AC..nu stiu daca merita sa iei doar pt perioada asta.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

dc iei AC pur si simplu incepi a doua folie fara sa faci pauza... nu trebuie aplicata metoda mai des de 1-2 ori/an (asa mi-a zis ginecologul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

va rog continuati discutia la subiectul mentionat mai sus.

Roxana

Mergi la inceput