*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(5)
Raspunsuri - Pagina 9
Sobi spune:
Dragelor, am evadat din bucuresti de cateva zile, sunt la ai mei in provincie, am scapat de calduri si eu si vladutelu, ceea ce e minunat .
Ancamari, pe cei de la radar (firma de baloane de pe site) i-am avut si eu la nunta acum 5 ani, au fost super ok, bine, nu erau multi pe piata atunci...
Mica, Androix am admirat pozele de la botez! bebei frumosi si mamici elegante!
didi
tot nu-i trece lui asta mic iritatia de pe ceafa, ba mai mult s-a extins si pe fata. sunt mai multe pate mari rosii cu mici cosuri pe ele. nu stiu ce sa-i mai fac, azi i-am luat o crema de la mustela antieczema, il sterg cu apa fiarta si racita pe fata si apoi ii dau cu crema asta de 2 ori pe zi. altceva nu mai stiu ce sa-i fac! paflo, parca tu esti de specialitate, poti sa ma ajuti cu vreun sfat?
Pepsi spune:
didi, elteka, la multi ani puisorilor, la multe lunisoare!
androix, am vazut pozele, sint super, felicitari
elteka, nu vreau sa te dezamagesc dar bebeii alaptati exclusiv se scoala sa suga mai des ca cei pe formula, fiindca laptele matern se digera mai repede(dar asta stii si tu), si apoi mai exista caracterul piticului, uite, eu, la dominic am incercat de toate ca sa-mi doarma mai mult, numaram pe degete sa vina 6 luni sa diversific (cu suc de morcovi am inceput si noi, si cereale) sa doarma.....na, ce crezi? nu dormea el mai mult, tot sugea, e drept ca in timp nu mai sug asa de des, mai ales dupa ce solidele sint bien introduse.....si tot se trezea noapte pina pe la 2 ani, chiar dupa ce nu am mai alaptat deloc si nu a mai primit biberon......si acuma se mai scoala citeodata noaptea, ca el adoarme aproape tot timpul cu mine linga el, si asta e problema, am inceput sa-l invat sa se adoarma singur, vom vedea ce iese. acuma cu david, azi noapte mi-a dormit 5 ore!! nu mi-a venit sa cred, iar in medie face noaptea cite 3-4 ore, iar ziua 2-3 ore (cu exceptia cind e ff cald si suge din ora-n ora) deci tind sa cred ca e adevarat ce se zice cu laptele matern, dar depinde mult si de caracterul lui bebe! important e ca ai lapte, sa papi, ca sa ai in continuare, desi sint cam trista am ris citind peripetiile tale!(ps, vreau poze)
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
angelabv spune:
Buna fetelor, ma bucur ca sunteti bine ! Vad ca ati plecat cu bebelusii in concedii - ce bine ! Noi am fost ieri la vaccin de 2 luni, avem 5,400 de la 2,800 kg. Sunt multumita pentru ca alaptez si macar sa creasca- si noi dormim pe la 9-10 si ne trezim pe la 12 sau 2 si apoi pe la 4 sau chiar mai tirziu. Mincam numai o titica , incerc sa-i dau si cealalta dar nu vrea... Ieri a plins si a durut-o piciorusul sting , i-am dat Tylenol si azi e bine. Dar am inceput niste picaturi de ochi, de la nastere ochiul sting are dimineata cojita sau ceva verde, ii curge ochisorul.
Am vazut ca ati pus poze, am sa intru mai tirziu sa le vad si am sa incerc sa pun si eu !
Va pupam, Angi si Nicole
ella_74 spune:
elteka,
ma intrebam unde ai disparut si nu dai nici un semn.
te citesc si vad ca ai dat de apa , ca io tocmai legan un David pe genunchi si doarme in timp ce apa curge lin la calculator
nici eu nu stiu ce program sa-i fac, ca adoarme la 8 seara iar la 6 dim e in picioare, are chef de vorba si rade de nu-l opresti; am zis ca-i decalez programul, sa adoarma la 10 seara ca sa se trezeasca la 8 dim; am inceput din seara asta si l-am adormit la 9 dar cu scandal ca normal ca a simtit ca-i stric orarul lui.
si la fel ca Elias, David de la maternitate mananca noaptea la 3-4 ore orice i-as da.
De saptamana viitoare incep tratament de intarcare fiindca incep serviciul, s-ar putea chiar mai repede decat planificasem.
Oricum alaptez de vreo luna cu un singur san si asta ma enerveaza fiindca deja sunt diforma, acum fara gluma dar arat rau de tot.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
carstea spune:
Buna seara capsunici si mamici de capsunici!
Crestem si noi odata cu voi, asa ca ne laudam cu 6,5 kg dupa o enterocolita urata care ne-a adus de urgenta in bucuresti in week-end-ul asta.
Am incercat si noi sa introducem suculetul desi am papat numai san si nu ne-a mers prea bine desi i-a placut.o sa mai incercam pe la 4 luni.Noi ne apropiem cu pasi repezi de majoratul de la 3 luni.
suntem si vaccinati.
Azi i-am dat prima completare cu milumil ca n-am mai avut suficient .De maine ma pun pe baut ceai de chimen si anason si chiar ma gandesc sa iau medicamentul ala...galacto...
As pune si eu poze cu rares dar nu stiu cum .Poate ma lumineaza cineva sau ma prind singura intr-un final!
Pupici pe burtici de capsunici!
lbelciug spune:
Androix, am vazut pozele. Georgia e o sumpica si o cumintica. Tu arati f bine.
Elteka, stai linistita ca si Bogdanel se trezeste cam la 4 ore noaptea, iar peste zi are mom cand papa la 1 sau 2 sau 3 ore, deci oarecum haotic, desigur si in fct de cat a mancat la masa anterioara. Eu cred totusi ca e normal pe undeva, mai ales ca noi alaptam exclusiv. Formula e mai satioasa... Ce curaj ai avut sa faci o asemenea excursie cu Dolofanel. Oricum e bine ca v-ati descurcat. Apropo de alaptatul la wc, asta imi demonstreaza cat de curate sunt wc-urile acolo.
Wow, Ella, ce vesti bune ne-ai dat despre David. Asadar acum "rade de nu-l opresti"! Ehei, ai vazut ce bine e daca nu mai are mititelul colici! Vorba aia, simte si el ca traieste!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
ella_74 spune:
poze botez in semnatura; sa nu ma confundati cu sor-mea geamana, ca ea a fost nasha; io nu apar in poze ca arat asa rau dupa ce am nascut ca am sters toate pozele cu mine; pe unde mai apar, e un accident.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
poze botez David
miniuta spune:
ella, tu iti dai seama ca daca mai spui ca arati rau dupa ce ai nascut (asta in conditiile in care ni te-ai aratat in poza aia in care te pregateai sa te duci la tenis) noi ne sinucidem???? hai sa nu vorbesc in numele tuturor...dar macar al meu. pai eu nu aratam asa de bine nici inainte sa raman gravida..acum ce sa mai zic? inainte sa nasc ajunsesem la 85 de kg, azi aveam 70 si am fost fericita ca am putut imbraca o pereche de blugi dinaintea gravideniei..dar pana la 57 cat aveam in septembrie anul trecut mai e o cale asa de lunga....si sunt convinsa ca aceste kile nu vor trece decat cu sport si regim...
offf...m-am lungit asa de tare cand vroiam sa zic scurt pe doi: desi esti foarte exigenta cu tine, arati foarte bine. si pentru ca esti asa de exigenta si ambitioasa, vei arata asa cum iti doresti foarte repede, pentru ca faci sport...si organismul isi revine
didi, vezi ca nu ma pot abtine??? merci pentru mesaj.
mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa
eimotto spune:
Androix - super fetita ce ai ...
Ella - super cuminte baiat ce ai in poze si accidental unde apari in poze nu arati deloc rau.
Carstea - pentu a pune poze trebuie sa iti faci un cont pe un site de gazduire, eu am pe webshots (vezi linkul de la pozele mele). Dupa aceea e f simplu sa iti pui pozele acolo.
Elteka - cred ca or sa ii vina hainele pt ca ei cresc cam cu 4 cm pe luna (cel putin al meu asa a crescut). Iar despre somn ce sa iti spun... fiecare bb are ritmul lui...Iulia a dormit toata noaptea de pe la 2 luni si un pic (culcat la 9 seara si sculat la 8 dimineata)
dar Yannis se scoala de 2 ori pe noapte (a avut cateva zile cand s-a sculat doar o data dar cred ca a fost accident) iar la 6 e fresh ca David de Ella si are chef de vorba (drept urmare il parchez in patul nostru si el se intoarce cand pe stanga cand pe dreapta si vb cu noi, care evident dormitam). Si el papa formula deci in princip ar tb sa fie mai "satul" ...
Didi - am si eu o rugaminte: la voi de unde se poate cumpara lapte praf (Humana)? Ai mei s-ar putea sa treaca prin germania (nu stiu pe unde exact acum) si i-as ruga sa imi cumpere si mie cateva cutii. Parca ziceai tu sau Miniuta ca la farmacii nu se gaseste? Si cam cat costa daca stii...
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei
florina spune:
Dragi capsunici,
Imi cer scuze ca n-am apucat sa citesc din urma, cei mici ma coplesesc deja si imi ocupa tot timpul.
Vroiam doar sa va spun ca urmaresc (ca si multe dintre voi) situatia Soniei si s-au strans doar 2.800 Eur... Si au nevoie de inca 18.000 Eur, cat mai repede, trebuie sa plece in Germania pentru shunt.
Nu mi-o luati in nume de rau - vreau doar sa actualizez si aici informatia si sa va rog sa mai dati mailuri cunoscutilor cu noile date.
tuturor,
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor