Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 17
danutz spune:
Doamne ajuta Sosonica!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
marani spune:
quote:
Originally posted by Mironaquote:
Originally posted by leyla
Mirona, repede, repede, a cui e poza de la www.desprecopii.com/forum ? karina la 4 luni:))
Leyla & bb Kaan (30 nov 2006)
am ratat-o. Sa nu-mi spui ca a aparut si fii-mea la "Sa ne cunoatem"![]()
Ptiiiii, tocmai bagam in butelcuta medicamentele pe care le car cu mine - valeeuuuu ca e mai grea decat geamantanu fetii. Si am ratat asa moment.
Miro
in vreo 2 zile aparea una "Kara si mami"
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
SA NE RUGAM PENTRU SONIA!!!!
DIANARUS, LAURA, gingia e albastra. Azi m-am intalnit cu dr s-a uitat in gurita si a zis ca-i hematom. S-o dau musai cu violet d-ala. Vecina mea il unge pe bb la podoabe si la gat cu violet. Ori mi-a zis albastru de metil. Sa mor daca mai inteleg. Daca eram mai desteapta ma faceam dracului doctor!
Ajutati-o pe Sonia
lizzy spune:
marani, imi pare rau ca nu e numai dintisorul acolo. de la ce are hematom? in cat timp trece?
pioctatina (violet de gentiana) e prostia aia. nu stiu ce rol are, intreaba si tu la farmacie. tot ce stiu este ca pateaza iremediabil textilele de care se atinge, de pe piele trece f.greu, in 1-2 saptamani, parca. am folosit la ianis, acum 2 ani si ceva, am cam uitat...
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei
Laura13 spune:
marani, offff ce nasol. dar de la ce, cum, cand?? dar trece, nu? o doare? se arata jenata? offff, mititica, pupam sa treaca repede repede!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
Laura13 spune:
![]()
cine imi recomanda si mie un incalzitor pt bibe bun si fff ieftin?![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
bamboletta spune:
Slaba miscarea pe aici toata lumea face bagaje,toata lumea pleaca ![]()
drum bun 

si distractie placuta 
Marani-inainte de ai iesi primul dintisor antoniei avea varful limbei si gingia invinetite,ma speriasem asa tare ca s-a lovit si eu nu am vazut
,concluzia a fost ca ii iesea dintisorul si ea muscase cu putere de vreo jucarie si s-a invinetit,maine sa cauti dintisorul![]()

Danita-
sa treaca iritatia 
A_deju-sa folositi cu placere noua achizitie 
Asiza-tinem pumnii sa fie totul ok la control 
Dandusa-bine ca ati scapat de controale
sunt gata bagajele? drum bun
si
te asteptam cu bb2
Lavinia-
am crezut ca ne-ai uitat,distractie placuta la nunta
pt Mihaita
Dianarus-
Doamne ajuta pt Sonia 

ma duc la 
n buna 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
asiza spune:
Vai ce ma bucur pentru micuta Sosonica!!! Sa o ajute DD sa treaca cu bine peste operatie si sa se insanatoseasca sa-si bucure parintii cu zambete si voie buna! 

Vad ca lumea migreaza in masa spre plajele insorite ale patriei...booon...A_deju, te facem corespondentu' nostru pe litoral, de acord? Sa vii cu vesti despre fete, eventual poze de la intalniri, chestii dintr-astea!
...Te bagi, nu?...Hai ca doar nu ne lasi cu ochii-n soare...
Dandusa, ne gandim cu drag la voi! 
Dianarus, ma bucur tare ca Marc e mai bine....Doamne ajuta sa scapati de bolile astea odata!
...asadar te-ai intalnit cu Manu, ha?...inca n-am vorbit cu ea (am primit doar mesaj de la ea), dar o iscodesc eu in curand...
Bambo, 
Marani, tinem si noi pumnii sa iasa odata dintisorul buclucas!
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dandusa spune:
Fetelor...,aproape sint gata...,mai am sa ma termin de epilat...,baie imi fac cind ma trezesc...(daca mai adorm
),bagajele sint facute...,bubulina sforaie...,pasarica ei...,alta treaba ce-are de facut...
Abia astept sa-mi vad sotul,care mai devreme plingea saracu'...
,offf ce greu trebuie sa-i fie...,abia astept sa-l revad...,abia astept sa-i vad reactia Crinutei...,care mai nou se rusineaza vizibil la cunoasterea unei persoane noi...,de fiecare data isi ascunde barbia in piept si se uita pe sub sprincene...,o maninci nu alta...,sper ca in fata lui Claudiu sa nu faca asa...,sper sa i se para o figura cunoscuta si sa-i zimbeasca...![]()
Sa fiti cuminti...,aveti grija de copii si de mamici...
Va puuup tare...,sa ne reauzim cu bine...
ps: Nu uitati de Sonia...,care acum are nevoie mare de banuti...,trebuie sa plece sa se opereze...,slava domnului ca a fost acceptata...,da-ti mai departe noua ei pagina de net...www.helpsonia.com trimiteti banuti...,oricit de putini ar fi...,pentru ea conteaza enorm...,spuneti prietenilor despre drama ei...,va rog din suflet...
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
Laura13 spune:
dandusa drum bun, sa ajungeti sanatoase inapoi si sa bucurati de fiecare clipa! salutari lui claudiu
meniul zilei:
05 - 240ml lapte praf
09.30 - 125gr piersica borcanas hipp
12.30 - cca 200gr piure de legume (morcov+patrunjel+cartof+cartof dulce+dovlecel)+carnita de vitel
17.30 - iaurt campina 3lingurite, iaurt campina+o piersica, o alta piersica +5 masuri cereale milupa orez+porumb si pt ca nu s-a saturat cca50gr pere borcan hipp+4 lingurite iaurt......deci am inceput cu iaurt, simplu nu i-a placut prea mult, combinat cu pere a fost DELICIOS
21.30 - 240ml lapte praf NAN+3 masuri cereale orez nestle
va pupic, fug la somnic, we placut!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi