Iritatie
De circa o luna, al meu copil a facut o iritatie la fundulet care nu ii trece cu nimic. Am incercat sa il lasam fara pampers si i-am dat cu tot felul de alifii gen: hidrocortizon, panderm, biazol, nidoflor, crema de galbenele, apa bicarbonatata si nimic...
Am fost la doctor dar nu a venit cu o solutie viabila.
Va rog frumos, pentru ca sunt sigura ca aproape toata lumea a trecut prin asta, spuneti-mi si mie ce remedii mai aveti, ca eu am ajuns la limita.
I-am facut urocultura si nu are nimic, deci nu putem sa dam vina pe urina.
Raspunsuri
ticka spune:
Foarte bine faceti ca il lasati fara pampers, daca ii puneti chilotei sa-i calcati neaparat. Daca iritatia este grava, exista o pudra Baneocin, dar! are antibiotic. Fetitza mea a facut si ea odata o iritatie urata care nu trecea cu nimik, nici creme, nici ulei fiert (se toarna uleiul intr-o sticluta si sticluta se introduce in apa care fierbe). O ameliorare a iritatiei a fost dupa ce am inceput sa-i aplicam amidon alimentar pe post de pudra (leac babesc de la bunica mea). Va pup si sanatate la funduletz :)
-
.
bubi spune:
DEFLAMOL- am cautat-o si in alte parti dar doar la Farmacia (iile) Doina am gasit-o. Singura crema care a avut efect la noi!
sanatate!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
mirela-00 spune:
Buna, eu am o reteta foarte buna de crema pentru iritatie de la un medic dermatolog dar eu sunt in Toronto acum si am reteta in Romania. O sa-i spun sotului meu sa o caute. Daca o gaseste o sa-ti scriu.Fetita mea a avut anul trecut o astfel de iritatie, i-am dat de doua ori cu acea crema si i-a trecut. Acum o am intotdeauna la mine. daca esti din Bucuresti eu mai am preparata in frigider si as putea sa vorbesc cu sotul meu sa ti-o dea.
Mirela si bb. daria
Marianar spune:
Si Vladut a avut o iritatie urata care timp de o saptamana nu a cedat la nici un unguent, cum am inceput sa folosesc cutaden in 2-3 zile nu a mai avut nimic. Foloseste-l cu incredere! Succes!
Pupici!
Eleni spune:
Noi am folosit Bepanthen pentru eritemul fesier si Triderm pentru o alta iritatie pe care pediatrul a catalogat-o ca alergie de contact.Ambele au avut efect imediat. Si ni s-a mai recomandat clatirea dupa baita cu apa in care am pus la dizolvat un cristal mic-mic de hipermanganat de potasiu.
Succes!
Marianar spune:
Ai grija cu TRIDERMUL, da dependenta. Nu-l folosi mai mult de 2 zile consecutiv. Incearca si Nidoflor! Tridermul doar in ultima instanta! La fundulet pielea e mai sensibila, sansele de dependenta fiind foarte mari.
Pupici!