Mamici de iulie-august 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 29
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jadi/jadi.jpg)
jadi spune:
Oana, ti-a raspuns Alina de cartea respectiva, e de fapt un curs practic de alaptare pentru asistente si doctori. Eu l-am tot citit inainte de a naste, nu cred ca mai aveam asa mult timp acum!
Luna, La Multi Ani pentru Cosmin!
La Multi Ani Lavinia, pentru cei 30 de anisori (primaveri cum ar zice sotul meu! Multa fericire si sanatate!
Loredana, daca te referi la "batista bebelusului" nu stiu daca e bine sa o folosesti doar sa scoti mucii de inceput ai copilului. La o raceala care se lasa cu mucozitati multe, ar merge desi eu am una si nu am reusit sa o folosesc, se sperie copilul , urla si nici nu mi s-a parut ca aspira ceva. In plus am inteles ca nu e prea bine sa fortezi scoaterea mucilor!
Deni & Vlad & Tudor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
jadi spune:
July, daca fata plange dupa ce o ragai si se linisteste la tzatza, inseamna ca nu e satula. Sau poti sa nu o ragai, Alina a explicat ca se poate aseza intr-o parte si va regurgita in somn. Doarme 4-5 ore legat sau in total pe zi? Nu toti copii au acelasi program sunt copiii mai somnorosi care dorm si copiii mai activi care nu dorm asa de mult. Si Tudor are 2-3 perioade de veghe pe timpul unei zile (ma refer la 24 de ore, uneori are perioada de veghe noaptea dar cu putin ajutor il fac sa doarma).
Deni & Vlad & Tudor
![](images/user_woman.png)
pepi spune:
Am si eu o intrebare:bebelusa mea face azi 11 zile si are inca mainile si piciorusele reci,asa ca ii pun sosete.Cam cat timp dureaza pana incepe sa-si regleze temperatura corpului?
pepi +Adina Nicoleta
jadi spune:
Pepi, i-am pus si eu sosete lui Tudor la inceput si la 1 luna inca are picioarele reci. Asa ca le-am scos si nu le mai folosesc! Le scot la iarna!
Deni & Vlad & Tudor
liadorian spune:
quote:
Originally posted by pepi
Am si eu o intrebare:bebelusa mea face azi 11 zile si are inca mainile si piciorusele reci,asa ca ii pun sosete.Cam cat timp dureaza pana incepe sa-si regleze temperatura corpului?
pepi +Adina Nicoleta
Spre sa nu fac vreo confuzie, dar parca am citit pe undeva, candva a abia de cand fac 5 kilograme in greutate bebelushii incep sa-si regleze singurei temperatura corpului. Sincer, nu stiu sa explic de ce, e doar o info care mi-a ramas in minte.
A! Buna dimineata!
![](icon_smile_blush.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...
arhdy spune:
Buna dimineata fetelor.
De ieri de pe la pranz m-au luat niste dureri de burta jos si mijloc de nu mai pot. Eu aveam si inainte, dar acum s-au intetit rau de tot. Spre seara si pana pe la 12 noaptea am avut si niste junghiuri groaznice. Tot ieri toata ziua am avut o scurgere alb galbuie, gelatinoasa si opaca.
Am reusit intr-un tarziu sa adorm si azi m-am trezit la 5 tot cu dureri mari de burta si de mijloc.
Am venit putin la calculator sa va scriu poate ma lamuriti si pe mine, sa ma astept ca incepe travaliul sau pot sa o tin asa zile intregi?????????????? Pupici si ma intorc in pat. Revin mai tarziu sa ma uit ce mi-ati raspuns, ca nu mai pot.Diana 40s+2z si
Cristiana Maria
Ioana75 spune:
Felicitari Lachi, sa-ti traiasca printesele, sa fie sanatoase si norocoase!
Lavinia, la multi ani si multe bucurii! Iti doresc sa primesti cadou o casa, sa scapi de socro.
july, asa cum ti-au zis si de la spital, nu te speria cu stranutul. Eu nu 'ragai' copilul, dar il pun sa doarma intotdeauna pe o parte (am si 'dispozitiv' care ajuta pe bb sa stea asa (avantajul fata de patura e ca nu se incalzeste bb de la el, tuburile alea sint goale pe dinauntru).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005) si a Smarandei (24.07.2007)
Ioana75 spune:
Diana, fugi la control, daca s-au fisurat/rupt membranele pot intra microbi! Nastere usoara.
Schimb capitolul.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005) si a Smarandei (24.07.2007)
liadorian spune:
Diana, durerile astea sunt constante? Daca nu, incearca sa cronometrezi la ce interval de timp reapar. Daca sunt regulate - si spui ca s-u intetit - ma gandesc ca e travaliu... Se intareste tare burtica in timp ce te doare? Mai poti sa-ti dai seama daca e travaliu adevarat luaind ceva antispastice - no-spa, scobutil sau uscosin. Daca durerile nu trec dupa pastile, e pe bune! Zic sa lasi patul si sa faci un dushulet, ca de acum nu se stie...
Mult noroc si spune-ne repede "pa" cand iesi pe usa pentru mersul la spital! LIA si
domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...