*** LA REDOUTE (37***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mamica as trimite pe pm cu placere dar n-ai activat pm-ul

intra pe mess adresa mea e tot nushulica

la ce concert va duceti voii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mey, ce aveti cu bronzul copiiilor mei? Sunt pozele asa, mai galbene...

Ma facurati sa-mi iau si eu cardul si scrie MasterCard simplu pe al meu, e de la BRD si e in euroi. Da are o harta a lumii desenata pe fundal si asta inseamna ca merge pe international...

nushulica, la julio

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

oauuuce-as vrea si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Si cardurile mele (Raiffeisen si ABN Amro) sunt Mastercard pur si simplu, fara alte denumiri "locale".

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor "concertiste" sa va distrati pe cinste la concert

Iaca in asteptarea codului miraculos de care tot spuneati voi, am profitat de ocazie ca doarme copilul si am cosul plin, acu' sa vina codul

P.S. Chiar...unde ati citit de el?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna gagici,
Clau am vazut pozele cu picii , ce draguti sunt si bronzati.Suuper ca i-ai plimbat toata vara si nu i-ai tinut in cuptorul asta de Bucurestti...
Spor la cumparaturi.
Io astept inca avize...desi am niste mancarimi la degete de mama mama...ce as mai da o comanda.
Am comenzi din 14 , 20 si 2 din 21.sper sa vina cand ma voi intoarce din concediu.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Clau, sper ca ai biletele cele mai scumpe ca eu am fost la primul concert al lui Iglesias care s-a tinut tot pe stadionul Cotroceni si am avut bilete nici prea-prea nici foarte-foarte. Vreau sa-ti spun ca n-am vazut absolut nimic, Iglesias era imbracat in negru, decorul parca era tot negru, nu vedeam absolut nimic nici macar pe ecranul ala mare montat in fata. Inainte de el a cantat Monica Anghel si abia am vazut-o pe asta pe ecran. Pana sa cante Iglesias instalatiile de sunet au mers bine, cand a inceput sa cante s-au dereglat si primele melodii s-au auzit foarte naspa. Nu vreau sa-ti stric cheful, mai bine totusi sa nu ai asteptari prea mari ca sa nu ramai dezamagita. Eu iti doresc distractie placuta, sa ne spui cum a fost .

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by madau

Lorenza pe ambele carduri ale mele (BRD si BT) scrie doar VISA..simplu, cum nu exista? Nu scrie nimic altceva..ca acusi sunt cu ele in fatza...si n-am baut nimic

Claudia ce bronzati sunt piticii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Daca ai Visa de la BRD ai ai Visa Classic si de la BT ai Visa Gold sau Bussines!
In ceea ce priveste Mastercardul m-am inselat,am vazut ca sunt unele banci care n-au mai dat alta denumire cardului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

croco, Nu am biletele cele mai scumpe...sunt undeva pe la mijloc, ca valoare, socrela mea sta la VIP-uri cu 5 mil/biletul, prietena mea la 3 mil/bilet ....noi vom fi cine stie unde. Asta e! Multumim pt urari!

acina, multumesc!

Acum sunt in cautarea altui loc pt august , sa-i trimit din nou cu bunicii 2 saptamani, m-am hotarat pt Voineasa, la 70 km de Ramanicul Valcea, nu prea am de unde alege si m-am oprit la asta: http://www.pensiunealazar.ro Am vb, totul pare ok, un neajuns ar fi ca e la strada, la DN7... Nu's ce sa zic. Aveti alta idee?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Clau, vezi poate te incanta ceva de aici:
http://www.cheilegradistei.ro/

Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput