*** LA REDOUTE (37***
Raspunsuri - Pagina 3
nushulica spune:
mamica as trimite pe pm cu placere dar n-ai activat pm-ul![]()
intra pe mess adresa mea e tot nushulica ![]()
la ce concert va duceti voii???
claujro spune:
Mey, ce aveti cu bronzul copiiilor mei?
Sunt pozele asa, mai galbene...![]()
Ma facurati sa-mi iau si eu cardul si scrie MasterCard simplu
pe al meu, e de la BRD si e in euroi. Da are o harta a lumii desenata pe fundal si asta inseamna ca merge pe international...![]()
nushulica, la julio 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
miki68 spune:
Si cardurile mele (Raiffeisen si ABN Amro) sunt Mastercard pur si simplu, fara alte denumiri "locale".
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
madau spune:
Fetelor "concertiste" sa va distrati pe cinste la concert 

Iaca in asteptarea codului miraculos de care tot spuneati voi, am profitat de ocazie ca doarme copilul si am cosul plin
, acu' sa vina codul
P.S. Chiar...unde ati citit de el?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
acina spune:
Buna gagici,
Clau am vazut pozele cu picii , ce draguti sunt si bronzati.Suuper ca i-ai plimbat toata vara si nu i-ai tinut in cuptorul asta de Bucurestti...
Spor la cumparaturi.
Io astept inca avize...desi am niste mancarimi la degete de mama mama...ce as mai da o comanda.
Am comenzi din 14 , 20 si 2 din 21.sper sa vina cand ma voi intoarce din concediu.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
croco21 spune:
Clau, sper ca ai biletele cele mai scumpe ca eu am fost la primul concert al lui Iglesias care s-a tinut tot pe stadionul Cotroceni si am avut bilete nici prea-prea nici foarte-foarte. Vreau sa-ti spun ca n-am vazut absolut nimic, Iglesias era imbracat in negru, decorul parca era tot negru, nu vedeam absolut nimic nici macar pe ecranul ala mare montat in fata. Inainte de el a cantat Monica Anghel si abia am vazut-o pe asta pe ecran. Pana sa cante Iglesias instalatiile de sunet au mers bine, cand a inceput sa cante s-au dereglat si primele melodii s-au auzit foarte naspa. Nu vreau sa-ti stric cheful, mai bine totusi sa nu ai asteptari prea mari ca sa nu ramai dezamagita. Eu iti doresc distractie placuta, sa ne spui cum a fost .
Croco
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by madau
Lorenza pe ambele carduri ale mele (BRD si BT) scrie doar VISA..simplu, cum nu exista? Nu scrie nimic altceva..ca acusi sunt cu ele in fatza...si n-am baut nimic
Claudia ce bronzati sunt piticiiMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Daca ai Visa de la BRD ai ai Visa Classic si de la BT ai Visa Gold sau Bussines!
In ceea ce priveste Mastercardul m-am inselat,am vazut ca sunt unele banci care n-au mai dat alta denumire cardului.
claujro spune:
croco, Nu am biletele cele mai scumpe...sunt undeva pe la mijloc, ca valoare, socrela mea sta la VIP-uri cu 5 mil/biletul, prietena mea la 3 mil/bilet ....noi vom fi cine stie unde. Asta e! Multumim pt urari! 
acina, multumesc!
Acum sunt in cautarea altui loc pt august
, sa-i trimit din nou cu bunicii 2 saptamani, m-am hotarat pt Voineasa, la 70 km de Ramanicul Valcea, nu prea am de unde alege si m-am oprit la asta: http://www.pensiunealazar.ro Am vb, totul pare ok, un neajuns ar fi ca e la strada, la DN7... Nu's ce sa zic. Aveti alta idee? 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
CamiSol spune:
Clau, vezi poate te incanta ceva de aici:
http://www.cheilegradistei.ro/
Cami
de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...