Gradinita in Militari?

Gradinita in Militari? | Autor: Sorina

Link direct la acest mesaj

Fetelor,
Apelez la voi pentru ca stiu ca voi avea cele mai bune recomandari....
Ne-am luat casa in Militari intre P-ta Gorjului si P-ta Veteranilor. Tinand cont ca fiica mea, Andreea, trebuie sa mearga din toamna la gradinita, m-am gandit sa prospectez terenul si sa vedem ce posibilitati sunt in zona.
In consecinta, astept recomandarile voastre.
Multumiri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Buna Sorina,
Am sa scriu cateva gradinite care se gasesc in cartier, mai cu seama in zona ta care sunt foarte aproape de casa:este una la Apusului (de la stop pe stanga), este la Uverturii (langa teatrul Masca) si altul la Lujerului (imediat cand treci de statia de tramvai pe dreapta cand pleci spre Crangasi).
Eu stau ca capatul masinii 336 iar in drum spre servici o las pe Rebecca la graginita de langa Centrul de Sanatate DORIS.
Eu sunt foarte multumita de acea gradinita,fetita mea nu a avut probleme pana acum, sunt multumita de mancare, o data pe saptamana se face o inspectie a copiilor la cabinetul medical,iar in fiecare luni, la intrarea in gradinita se uita cineva in gatul copilului si pe piele,daca i-a aparut ceva sau nu.
La grupa mica nu se face nimic optional, dar in urmatorul an se fac optional: engleza, calculator, aerobica, in jur de 120.000lei pe luna.
Costul unei zile de gradinita este de 35.000lei in care intra:micul dejun,la pranz este felul 1, 2 si desert si gustarea de dupa sculare.
Daca se intampla sa vi mai tarziu de la servici nu-i nici o problema caci sunt grupe care se formeaza si raman acolo toata saptamana, adica la semi internat.
Doamne fereste se poate intampla o nenorocire intr-o zi si poti sta linistita ca acolo in gradinita copilul e in siguranta, sau copilului i se poate intampla ceva,iar cu acordul tau se poate apela la Centrul DORIS.
Eu de fiecare data am gasit intelegere pentru reglarea problemelor,la modul ca atunci cand Rebecca este bolnava si nu se duce intr-o anumita saptamana din luna care am platit-o in avans,iar urmatoarea luna platesc mai putin.In toamna intram in grupa mijlocie.
Sper ca aceste informatii sa te ajute in alegerea gradinitei.
Multa bafta si succes si nu uita ca de regula inscrierea pentru toamna se face in perioada 01-15.06.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

Multumesc mult de tot pentru promptitudinea raspunsului.
Ce sa-ti zic, noi abia peste vreo 2-3 luni vom putea sa ne mutam si este destul de greu...de! ca la inceput!Oricum Andreea este deja inscrisa la o gradinita in Drumul Taberei si daca nu voi putea sa o inscriu la o gradi in Militari are locul asigurat in Dr. Taberei.
Sper ca nu te vei supara daca voi apela la tine si pentru alte lamuriri in ceea ce priveste cartierul. Ma simt cumva pierduta in spatiu. Dar probabil ca dupa o perioada ma voi acomoda.
daca se poate mi-ar face placere sa tinem legatura.
Pupici.

Mergi la inceput

Sper sa-ti raspund cat mai repede si la alte intrebari, caci am uitat sa-ti spun ca acum 3 luni a venit pe lume si BB2 asa ca timpul acordat calculatorului imi este destul de mic,dar in masura posibilitatilor incerc sa te ajut cu ce pot referitor la cartier.
Acum ca Rebecca este in vacanta va trebui sa ma ocup si de ea ca sa nu observe ca ea a trecut pe locul 2.
Spor la treaba cu mutatul si vacanta placuta tuturor,ca o mica pauza dupa atata mutat nu strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

Felicitari! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de copii.
Multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Stie cineva mai multe amanunte despre gradinita (cred ca nr. 250) din Militari (cea de langa teatrul Masca)? Tot ce stiu este ca este cu program prelungit si este de stat.

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Draga Amalia,am auzit numai lucruri bune despre acea gradinita si stiu ca este renovata proaspat.Eu una sincera sa fiu nu am vizitat-o,dar din cate cunosc la etaj sunt grupele mici,iar la parter sunt grupele mari si cele pregatitoare.
Eu am o mare teama cu privire la coborarea scarilor de catre copii mici,sunt totusi 25-28 intr-o grupa si de regula ies afara de 2 ori pe zi,nu-ti spun ca sunt unii copii care cer voie la toaleta sau sa bea apa si nu cred ca pleaca intotdeauna insotiti,dar poti sa mai studiezi terenul si in final.......tu alegi.
In tot cazul au o gradina mica de joaca,dar care are foarte multa umbra.Atentie la perioada de inscriere care s-a c-am terminat!
Sper sa-ti raspunda si o mamica care are acolo puiul si care sa-ti dea mai multe detalii.
Multa bafta si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Multumesc mult pentru raspuns Cary. Eu ma interesez pentru anul viitor (momentan david are 1 an si 11 luni), deci nu-i problema ca s-a terminat perioada de inscriere.
Sper sa fie pe site si o mamica care sa aiba copilasul acolo, sa pot afla mai multe amanunte.

Sanatate maxima!

Mergi la inceput