Hairstylist-ul Radu Serban s-a mutat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

si eu a fost f incantata de radu la salonul de la sala palatului deeemult, apoi la domenii,am ajuns doar de cateva ori!ceva preturi..please, cele care au ajuns.."tips-uri" despre..bacshishhhh..
au si alte servicii? cosmetica de ex- stiu ca o data am fost si la o tipa de la salonul din domenii unde lucra el si mi-a placut f mult..
sa aveti un wkend frumos si sa fiti minunate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

dilaural, ceva noutati? Eu abia astept sa merg maine. Defapt am fost ieri in recunoastere prin zona, insa la adresa respectiva n-am reusit sa gasesc nici un salon. Era ceva mai incolo unul, cu un nume de fata (nu mai stiu exact).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

asteptam noutati fetelee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Scuze ca n-am scris pana acum... dar cu bebe mic ai timp fff putin pentru tine. Asa ca abia acum am ceva timp la dispozitie sa va scriu:

Fetelor, am fost vineri la Radu si va scriu ce si cum a fost pentru cele interesate.

In primul rand i-am aratat lui Radu ce vorbeste lumea despre el pe form si a fost foarte flatat si incantat. Asa ca daca va duceti la el sa-i spuneti de forum!!!

In al doilea rand sa va spun ce mi-am facut eu: in primul rand m-am tuns scurt. De la parul lung pana la jumatatea spatelui m-am tuns scurt acum pana la baza gatului… Eu m-am dus cu un model de freza, dar Radu a zis ca-mi face altceva. A iesit super frumos si sunt foarte incantata… Si toata lumea mi-a spus ca-mi sta super bine!!! Uitati si niste poze nu prea reusite ca eram super obosita… si unele de acum vreo 2 luni (cele mai recente) ca sa vedeti diferenta :)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/album?.dir=2493scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/my_photos

M-am vopsit mai deschis decat eram si mi-am facut suvitze. Mentionez ca eu am fff mult par alb asa ca la mine vopsitul e obligatoriu. Si cum eram un castaniu inchis acum sunt un saten. Din cauza ca am eliminat lungimile de par pe care nu se mai aseza nici o culoare din cauza ca era vopsea peste vopsea peste vopsea. Iar suvitzele au iesit f frumos si le-a mai dat si pe alea cu nuantator ca sa nu fie prea portocalii.

Si cele 2 spalaturi si coafatul de la final. Totul a fost 200 RON. Dar va rog nu ma intrebati cat a fost fiecare operatiune in parte ca nu stiu…

Oricum rezultatul este super…

Sa stiti ca “borcanul” pt bacsis exista dar nu e obligatoriu si nu trebuie sa lasati nimic – asa zice Radu. Iar baietii i-am vazut eu refuzand banii cand vine cineva sa le bage in buzunar. Dar cred ca orice om este constient ca oriunde in lumea asta se lasa spaga la coafor. Se lasa intre 10-15% (cel putin asa fac eu) sau daca sunteti super multumite in functie de cat vrea fiecare… Si va garantez ca data viitoare nu se vor purta altfel cu voi, in functie de cat ati lasat!

In jur de 24 august Radu pleaca cu echipa lui in concediu in Grecia… se duc toti in gasca la distractie… mi s-a parut super dragutz!

Sa stiti ca si baietii lui – Bogdan, Vali si altii – sunt super buni si participa si ei la concursuri si la sedinte foto… asa ca toata increderea…!!!

Nu mai stiu ce sa va povestesc… intrebati-ma voi!

Dilaural cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Am fost si eu " la pomul laudat " , la salonul din Domenii .
Am platit 270 RON pt vopsit si coafat , nu am fost deloc incantata , mi-au ars parul .
Problema in majoritatea acestor saloane unde lucreaza stilisti cunoscuti este aceea ca de obicei stilistul tunde si coafeaza dar vopsea ti se aplica de catre tineri ucenici , aceasta face ca de cele mai multe ori sa nici nu obtii culoarea dorita ( stilistul da indicatii ucenicului ce procentaj de vopsea sa amestece din fiecare nuanta , dar pana la urma de priceperea celui din urma depinde rezultatul - culoare , omogenitate etc )
Cat despre bacsis , daca este propriul sau salon nu este cazul , are el grija sa ceara exact cat ii trebuie .
Tot asa am mai auzit de atentii diverse la clinici particulare . Pentru ce ? Daca asa ii educam asa ii avem .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Iael

Am fost si eu " la pomul laudat " , la salonul din Domenii .
Am platit 270 RON pt vopsit si coafat , nu am fost deloc incantata , mi-au ars parul .
Problema in majoritatea acestor saloane unde lucreaza stilisti cunoscuti este aceea ca de obicei stilistul tunde si coafeaza dar vopsea ti se aplica de catre tineri ucenici , aceasta face ca de cele mai multe ori sa nici nu obtii culoarea dorita ( stilistul da indicatii ucenicului ce procentaj de vopsea sa amestece din fiecare nuanta , dar pana la urma de priceperea celui din urma depinde rezultatul - culoare , omogenitate etc )
Cat despre bacsis , daca este propriul sau salon nu este cazul , are el grija sa ceara exact cat ii trebuie .
Tot asa am mai auzit de atentii diverse la clinici particulare . Pentru ce ? Daca asa ii educam asa ii avem .

La cine anume ai fost? Eu am fost o singura data, doar spalat, tuns si coafat si am fost multumita. Corina s-a ocupat de mine.
Tu la cine ai fost?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor,

Va rog mult sa ma ajutati cu un numar de telefon de la noul salon unde este Radu.
Pe 25 augut sunt nasa si cel la care mergeam eu este in concediu si sunt disperata.

Va pup,

Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Scuze, nu citisem cu atentie prima pagina.

Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

dilaural, nu pot sa spun decat ca-i avut dreptate! Super Radu Serban, un om cald si la locul lui, o atmosfera relaxata nu de fitze, toate lumea draguta, ce sa zic, jos palaria! A fost suprins si incantat cand i-am spus ca de pe internet am auzit de el - eram a treia clienta in ziua respectiva care ii spunea asa ceva . Sunt incantata de culoare (si eu am foooarte mult par alb) - si nu i-am spus decat vag ce-as vrea, a inteles exact, m-a tuns foarte fain fara sa-i dau prea multe indicatii. Ca sa nu mai spun ca vopsit, spalat, tuns si coafat au fost doar 153 RON, adica cu cel putin 25% mai putin fara de cat am mai dat eu la alte saloane (de fitze ).

Asa ca multumesc mult de tot pentru idee si informatii!

Ramo2007, Radu mi-a spus ca pe 24 august inchid salonul pentru ca pleaca cu totii in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mmc, te rog pune poze.
Si eu voi ajunge la el cat de curand.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput