Buna fetelor,
am o BB-ita de 3 saptamani care are ceva probleme cu colicile. I-am dat Sab Simplex, inainte de masa, pe prospect scrie ca se poate si dupa (?) cum e mai bine? I-am dat si Babycalm, dar am inteles ca e mai bun Baby Drink, am luat o cutie dar nu scrie cum se prepara si daca trebuie zahar. La ce cantitate de apa se pune un plic? Ce alte leacuri contra colicilor mai stiti?
Multumiri,
Denisa
scrie in prospect 1 pliculet la 50 ml de apa ...fara zahar fara nimic. Oricum e foarte dulce. mie dr cand era bebe asa mic mi-a recomandat sa-i pun 1 pliculet la 100 ml apa
SabSimplexul il puneam in lapte. Daca o alaptezi inainte cu vreo 10 min e cel mai bine
Colici usoare
marina
Si noi tot in 100 ml. de apa dizolvam un pliculet, pentru ca era foarte concentrat. Dar s-ar putea sa-i placa mai dulce bb-ului tau asa ca incearca in ambele feluri. Sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos!
Si Vladut a baut Baby Drink, la inceput 1 pliculet la 50ml apa apoi 1 la 100ml iar de pe la 9 luni l-am diluat mai mult 1 la 150ml. Acum nu mai bea.
Pupici!
Maria mea nu prea a avut colici, in sensul de colici care dor de nu inchide un ochi zile in sir (si parintii la fel...) cind o durea burtica mai tare, ii dadeam Sab simplex, care, in cazul ei, nu avea nici un efect - ba, as spune, chiar din contra, parca mai rau o agita. Asa ca, la recomandarea dr, i-am dat Gripe water, care o potolea ca prin minune... poti sa incerci si tu, bineinteles intreaba pediatrul mai intii, dar nu cred ca are vreo contraindicatie, este special ptr. colici.
numai bine si burtica fara dureri!
Gabi
iti recomand debridat-ul ! este excelent si regleaza tranzitul intestinal. baby drink-ul constipa.
ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc