PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

mamanati abia ce am vazut-o pe Dulcineea in parc , in filmulet. E o scumpica si se tine destul de bine , in curand o sa alergi dupa ea, sa te tii .

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Saluate mamicutze de piersicutze!

Vazui si io ca sunteti multe plecate....N-am prea avut ce citi,noroc cu frumusetile de Rebecca si Camelia care mi-au incantat ochii.

Buli,tu ziceai ca mai pui niste poze cu voi in vacanta? Le astept sa stii!

Pumpkin,asteptam s-o vedem pe Maya!

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Am "acostat" in parc un piersicutz.
Sunteti curioase sa-l vedeti cat e de mumos si...aparte? Nu vezi ici,pe colo asa ceva...e tare scump! Il cheama Rares si...mai multe nu va mai zic ;o las pe mamica lui s-o faca.

I-am bagat datele in listutza,am facut tot ce trebuia,zic io ;acum nu stiu ce-ar mai tb facut ca sa ne poata scrie si mamica lui si,bineinteles,sa ne poata arata si niste pozici cu el... .

11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi1 spune:

[quote]Originally posted by gabi1

buna fetelor eu sunt gabi1 mama lui rares,un baietel roscat si cu ochi albastri,nazdravan si vorbaret.poate mai tarziu o sa pun si niste poze cu noi(mami si rares)

Mergi la inceput

Uitai ca nu-ti poti face album din prima ...asa ca ,facui o manevra.Sa-mi spuneti daca va place www.dropshots.com/new.php?userid=192635&cdate=20070730&cimg=0&photopage=1" target="_blank">noul piersicutz al nostru.Apare in 5,7,9 aprilie.Si www.dropshots.com/day.php?userid=192635&cdate=20070730&ctime=145331" target="_blank">aici tot el este.

pupici

11-12 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Ne-am facut somnul de frumusete si am intrat putin la recreat creierii.Ca noi nani nani toti la pranz in fiecare zi.

Am tras un frig astazi de nu stiam ce e cu mine.Ne-am imbracat toti binisor, i-am pus si Rebeccai un trening grosut, m-am bazat ca are gluga dar nu i-am putut-o pune ca are par prea multsi nu statea.Noroc ca am multe magazine de copii pe langa mine, am intrat si am luat o alta paturica si o bentita de pus pe urechi, ca mi se parea prea mult o caciula.Lui Phillip i-a fost bine cum era imbracat, numai ca eu mi-am pus o geaca de ploaie si un tricou si am tremurat cu "gratie".Poate cele 15 grade de la noi ajung si la fetele din Bucuresti, ca tot citesc ca e prapad Dar asa frumos a dormit fata la aer curat, si noi am venit de afara cu forte noi.

Mamanati pupam Lea dulcineea dragalasa.Iti spunem si noi programul de nani.Dimineata se trezeste pe la 8, pe la 10 jumate are un somnic afara de aproape o ora, la 13 iarasi 2 ore de somn si foarte foarte rar mai doarme jumatate de ora pe la 18.Dar acum seara adoarme la 9, ca si-a schimbat programul de cand am fost la mare.Dar e bine, ca pana dimineata nu se mai trezeste.

Bulinuta voi ce ati mai patit?iarasi -ca nu pot zice altcevasa fie bine.

Pana acum o saptamana Rebecca se ridica in patut, de mobila, mergea putin sprijinita sau tinuta de maini, si apoi brusc a inceput sa mearga de-a busilea.Dar nu este un mers clasic, ci cu un genunchi flexat normal, iar cu celalalt picior se impinge si deja prinde o viteza de ne uimeste.Chiar ma si amuza si mai nou ii spun Catelusul SchiopA mai facut vreun piersicut asta?Ca mi-e frica sa nu isi tina cine stie cum piciorusele si sa aibe probleme mai tarziu.

Madyn multumim, eu mereu rad cand aud comentarii legate de parul ei.De la nastere a avut par mult si lungut, si auzeam pe strada exclamatii de genul:vai ce de par are..si lung..si e negru(copii austriecilor rar rar au par la nastere si sigur blond, nu negru ca la noi).

Norocuta pozele vazute au fost facute intr-un magazin de profesionisti.Improvizeaza un studiou si contra unei sume de bani fac cateva poze.Si eu profit si le fac mereu

Bun venit piersicutului roscatel si mamicii lui

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lucians

Am "acostat" in parc un piersicutz.

Rectific :am "cules" piersicutzul din parc.Si mai sunt o gramada...rataciti/e.

11-12 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Salutare, mamici.
Iaca am mai dat si eu o tura pe la voi, sa mai citesc, asa, printre randuri ce mai faceti. Noi suntem niste atleti (inalt si slabut) si mergem de la 10 luni si jumatate fara sprijin. Avem 4 dinti sus si 3 jos. L-am tuns de curand si e tare frumos asa chel...
Luca a avut o perioada (scurta, e drept) in care nu s-a trezit deloc peste noapte, dar de vreo saptamana se culca la 21.30, se trezeste pe la 1-2 sa bea apa si apoi adoarme la loc pana pe la 7-7.30
TWEETY, cum mai esti? Mi-e dor de tine, dragutza. Si ma gandesc fff des la tine si la Clara.
Am facut vineri si vaccinul (adica 2: unul in mana si unul in picior) si nu a plans apropape deloc.
Va pup si va doresc multa sanatate voua si la bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Back si eu am fost plecata la munte sa fugim de caldura.

Pai mai mamici de piersicutze cine credeti ca era in pozele de la ziua lui Alexei? Maya si mamica ei Miki de aia se chema poza aia cu long time no see pentru fetele de pe DC... Off off mai mai.

Pe cristina_ana am felcitat-o dar o mai fac inca odata pentru ca este o mamica foarte curajoasa.
Sarilla ma bucur ca totul a fost ok.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

La multi ani piersicute!!

Am fost plecata din Bucuresti timp de o luna, ca am fugit de caldura si abia azi m-am intors. Totusi n-am reusit sa fentez chiar asa vara, asa ca azi m-am simtit ca intr-o clocitoare in apartament . Am fost acasa in satul bunicilor mei, in judetul Suceava. E un sat inconjurat de paduri de-a lungul unui parau. A fost asa de bine. Nicolae a avut iarba in curte, a alergat dupa pui si pisici si chiar dupa catei, desi mamica nu era de acord De vreme nu mai spun, ca acolo aproape in fiecare zi se facea racoare seara si nu mai puteam sta in tricou. Ce sa mai spun, a fost tare, tare bine. Maine sper sa reusesc sa pun si niste poze .

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087

Mergi la inceput