Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (207)
Raspunsuri - Pagina 8
Biancas spune:
Am facut peste 700 poze+ filme si incerc sa pun, nu ma lasa mai mult de 300 poze si nu am chef sa le selcetez
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
neata pt mine ca baiatul inca doarme
BIANCAS cam naspa cu preturile astea si sa stii ca la banii astia chiar ieftin nu mi se pare ...in puii mei nici eu nu beam bauturile alea asa ca .....ce naiba pai daca era all inclusive tb sa va dea TOT anu ce vroiau ei si pacat ca nu v a palcut marea eu muream de ciuda sa stiu ca i marea aproape sa nu ma pot duce ...oricum bine ca a fost ok
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
monica70 spune:
BIANCA si eu zic ca nu prea merita,pai cred ca Ghitza de exemplu se plictisea de moarte p-acolo,el nu prea e mort dupa balaceala .Si eu daca nu-s pe nisip langa mare,nu prea imi place,ca piscine gasesti si in alte parti mai mult sau mai putin asa super.Precizez ca pe nisip ,nu pe chez long - ca asa-s eu mai balcanica ... ca am citit cu stupoare pe net ca "plajele cu cearceafuri sunt balcanice" ,numai alea cu chez longuri sunt moderne vezi doamne
Doar pentru luxul de-acolo si pentru o tona de mancare pe care oricum pe asa caldura nu prea iti vine sa o mananci?
De plimbat aveati ce vedea prin zona,in jurul hotelului,adica asa cale de cca 5 km primprejur? ca atunci ar mai merge ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE
cosmi1975 spune:
ANAS sa stapanesti sanatoasa masina
URSU nu mai crede ce arata astia la tv ...eu demult nu mai cred....mari hahalere
ANASOL o sa te omoara copilul cu vorbariamortal
GIOVA imi dau seama prin ce ai trecut important ca n ai patit nik dar si ca ai casco....fata desteapta
MONI sper ca a inteles sefu si sa nu te zapaceasca acum inainte de concediu cu hartogaraie
noi murim de cald ...nu mai vreau vara ..gata la naiba cu ea ...parca vine sfarsitul lumii
sotul meu e pe santier acolo unde se ridica staia de betoane si a innebunit de cald , dar azi vine devreme ca le drumul la saracii oamenii astia ..sper sa vina seful lui odata ca l a zapacit ci toat tb acre i a lasat o plus 2 masini in fata blocului la noi care sper sa ramana intacte ca daca nu ...si daca vand casa nu i iau aluia masinilemai am si grija masinilor...pacat ca i cald afara a ca toata ziua le schimbam
monica70 spune:
COSMI,din pacate acum a vorbit un coleg cu unchiul sau si ala cu cineva si maine dimineatza ne va spune,cica s-ar putea sa vina,daca nu-s f. ocupati, in control inainte de 3 august cand luam concediu,ca acum 90% luam sau 2 saptamani in 13-26 aug,sau 3 sapt in 3-26 aug.
Deci, sunt very happy ... Ce pot spera e sa fie extrem de ocupati,sa fie cat mai multi pe la all inclusive ,cat mai departeeee
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
cosmi1975 spune:
MONI gandeste te ca tot tb sa vina ...cu cat mai repede cu atat mai bine....o sa ai o vacanta super linistita
cosmi1975 spune:
feteleeeeeee ce o avea copilul meu de doarme atat de mult????????specific ca s a culcat la 22 si nu s a trezit nici acu....ar tb sa ma ingrijorez??????
monica70 spune:
COSMI nu cred,lasa-l sa doarma cat ii pica bine ...
Biancas spune:
Cosmi, Moni dupa parerea mea a meritat toti banii. Aveai ce face acolo toata ziua. Daca iti placea marea puteai merge, noua nu ne-a placut pt ca avea fasia aia de pietris. Cu papuci in picioare era ok. Pe nisip nu te poti pune...adica te poti de ce nu...dar de ce sa te pui daca ai sezlong. Prosoapele de plaja ti le dadeau ei asha ca le murdareai cum vroiai si le schimbai cand vroiai.
Va zic ca merita. Pe bune.
Si eu am am zis la inceput ca nu a meritat.. dar nu a fost asha nu iti ajungea timpul sa le vezi pe toate. Ziua la plaja, la amiaza veneai si mancai, Dani se culca cu Nelu eu si Sandra mergeam la piscina interioara, la bai turcesti la sala de fitnes, stateam la bar...
Dani dormea cam 2-3 ore al doilea somn...se trezea pe la 5 cand mergeam iar la plaja pana la 19 cand mergeam la masa apoi la plimbare iar la 20.30 incepea mini-disco si la 21-21.15 incepea spectacolul de divertisment. Erau hinti, topogane pt copii (nu am apucat sa mergem) era tot ce vrei...nu cred ca cineva s-ar plictisi acolo pt ca practic mergi in concediu sa te relaxezi, sa stai cu familia ta. Daca mergi cu o alta familie poate e mai bine..dar altfel..sunteti numai voi si altii. Noi am avut familii de romani dar nu ne-am imprietenit pt ca numai sambata ne-am vazut si au venit cu noi odata .
Moni...daca te-ai duce fara Diana probabil ca v-ati plictisi pt ca in zona mea erau 2 hoteluri uriase si atat..pustiu prin-prejur(adica fara magazine unde sa faci cumparaturi), dar daca mergeti cu copil...nu ai cum sa te plictisesti pt ca stai dupa somnul lor, dupa lor. Era si discoteca de la ora 23 dar cu copii dupa tine...nu merge
La celalalt hotel am fost de 2 ori, acolo era si internet cafe-ul, erau terenuri de fotbal, pe plaja era volei,calarie dar nu am fost, toate sporturile nemotorizate erau fara plata...
E ceva ce la noi la mare nu vezi...
Si eu am zis initial cand auzeam de alte tari ca e scump, ca nu merita, ca eu vreau aia si aia...ca mare lucru, ca si la noi e tot asha si mult mai ieftin...DAR...e alceva, e frumos.
Nu incerc sa va conving in nici un fel, mi-am spus doar parerea, merita sa faci economii sa mergi sa vezi. Parerea mea.
Eu nush daca voi mai merge cert e ca e frumos, a fost frumos.
E interesanta si cultura lor, felul lor de a gatii, iti faceau mancare in fatza ta...
Am pus cam fiecare cate 1 kg pe noi ceea ce nu e mult pt un concediu. Dani nu a mancat mare lucru, a mancat putin, lapte bea dimineata si seara in jur de 150-200 ml maxim si mancare ciugulea. L-am cantarit si are 11 kg..... Probabil va recupera la munte. Acolo nu a mancat mare lucru.
Nu ai cand sa te plictisesti.
Au fost zile cand Dani a dormit in carucior 2 ore de dimineata si in camera nu a mai dormit si am stat toti si ne-am jucat, am stat la racoare cand ieseam la plaja pe la 17 mai tragea o tura de somn in carucior.
Am ales 175 poze cat de cat si am sa le pun.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
BIANCA pai si eu pentru Diana m-as duce mai mult,ca stiu ca-i super fain pentru copii.Dar pentru noi,mai repede merita Grecia,sau Egiptul de exemplu,sa avem ce vizita. Acum o sa se distreze ea sper si la Mamaia si la munte si eu estimez ca in 14 zile ajungem la maxim 1500 euro,cu transport cu tot si alte distractii (numai trenul va fi cca 5 mil )