Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (207)
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
asa....
inainte de toate vreau sa va spun ca am platit 50% din vacanta la Turci. macar m-am scapat de-o grija, avem camerele rezervate.
acum cu Moneasa:
am ajuns la ora 21, am cautat camera la Cerbul albastru, Vila Ana si nu aveau. La vila Ana cica e proprietate privata.
am fost pana in capatul statiunii si ne-am bosumflat...doar case de tarani si ceva vile ingramadite si urate. Ne-am intors la hotel Parc, si aveau o camera.hotel comunist, dar curat si renovat, mobila din pal, dragut.
Probleme am avut cu mancarea...ieftina si proasta. seara am mancat la pensinea Dallas, acceptabil.
dim. micul dejun de la hotel, nu a fost cine stie ce, la pranz i-am luat o supa lui Marco, doamne ce naspa arata, dar a mancat-o dragul meu. Clau nu a fost prea multumit de mancarea de la hotel. eu am bagat la greu porumb fiert. seara am mancat iar la dallas, dar cartofii prajiti plini de ueli...Marco a papat cartofi piure(facuti din fulgi) si o pulpa de pui la gratar. Nu a mancat mult, dar ce sa fac? Duminica a mancat un borcanas si lapte, asa am facut si sambata la pranz, am completat cu lapte. Iar dupa amiaza ma mancat la Hanul Dezna, super buna mancarea, si supa a fost ca la mama acasa.
Am fost la strand, pe Marco nu-l mai puteam scoate din apa, tot apa striga si dadea din picioruse.
Si-a gasit si o gagica din Arad, de 1 an si 9 luni. se pupau si se imbratisau de numa. marco a fost tot in barca ei, ea se uita la putzica lui marco si o prindea. asta se uita la ea si radea. noi eram pe spate.
cam asta a fost, noua ne-a placut, se simtea ca suntem in concediu, a fost mai racoare ca in oras.Dar imi pare arau sa spun ca sunt foarte dezamagita de conditiile din turismul romanesc.
Probabil la vile particulare sunt conditii mai bune si mancarea super, dar aici nu am gasit un asa restaurant.
La ce folos ca era super ieftina mancarea daca nu era asa de buna. Noi ca noi, gaseam ce sa mancam, dar pt. copii....
si asteptai o groaza de timp [pana sa te serveasca. o fetita plangea ca ii era sete si ospatarul nici nu-i baga in seama.
poze cred ca pun doar mai tarziu, imediat trebuie sa-mi iau piticul de la gradi.
l-am dat cu protectie 50, dar nu cred ca i-am intins-o prea bine, caci are portiuni unde l-a ars soarele pe fata, pe ploape si dupa urechi. si se scarpina dragul meu....
I-am dat cu apa termala si advantan pe fata, dar pe ploape e mai nasol, ca nu am avut voie decat cu apa termala.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
toanca spune:
Giova, imi pare rau de accident...dar bine ca totul e ok; fierul e tabla si in plus ai Casco.
Turismul romanesc mai are multe de invatat......
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
Toanca problema e ca am pierdut jumatate din zi, si sperietura pe care am tras-o. Doamne multumesc ca nu am fost cu marco. Nici nu stiam unde sa sunam...am mers la pol. rutiera, era si aproape. aia au inceput sa rada si au zis:carambol ardelenesc (d-na din fata mea e albaiuleanca, de 30 ani in TM, eu din Alba si masina de Ab, d-nul din spate cu masina de HD).
am vazut pozele. se pare ca a fost frumos la munte.doamne ce m-as duce si eu undeva pe valea Prahovei...
Florinini cu intarziere. sper sa mai intri pe la noi sa ne mai zici de david si de tine .
Anasol ma bucur ca ai rezolvat cu gravibinonul. doamne ajuta sa nu fie oprita sarcina. si eu tot dintr-asta am luat, o filoa/sapt., dar nu era criza atunci, doar ca il plateam, nu-l luam gratis. dar mai conta?
Irinatunza imediat ma uit la restul de poze cu sabinutza. si mai am cateva de vizionat.
Ingrid am auzit ca ieri a fost cel mai cald din tara in Tm si Craiova. azi e mai bine, adie si putin vantul....
Moni spor la munca. Lui marco inca nu i-am luat culori de apa, dar el se joaca cu plastilina.
a vb. fiu-mio tot weekendul de ne-a innebunit. doar ca pe limba lui si orice zicea se termina cu mama. chestia e ca repeta de mai multe ori aceleasi chinezisme, e clar ca se referea la ceva, dar greu ne dadeam seama ce vrea.
sper sa vb. corect si nu stalcit sa nu ne intelegem cu el.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
dandusa spune:
Fetelor,va rog din suflet ,faceti ceva...,s-o ajutati pe micuta www.sonia.as.ro/" target="_blank"> Sonia...
Daca doriti sa flati mai multe detalii,ca invit sa cititi aici...
Micuta are nevoie de 90.000$,pentru singura operatie posibila din lume...,singura sansa care i-ar reda linistea si bucuria de a trai...,va rog mult trimiteti mai departe pagina micutei,prin e-mail,fax...,vorbiti cunoscutilor de ea...,ajutati-o cum puteti...,oricit de putin...,va rog tare...
Sonia,este "capsunica de 2007"...,transmiteti macar un gind bun mamici ei Kay...,rugati-va la d-zeu sa o ajute...,va rog mult...
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
monica70 spune:
GIO nasol cu accidentul,bine ca n-a fost mai rau! Imi pare rau ca n-ati nimerit-o cu cazarea si mancarea la Moneasa pe gustul vostru,dar asta e,nu-i statiune de lux,in majoritate la cele 3 hoteluri se merge cu bilete de pensionari,deci in consecinta si preturile sunt dupa buget.Ca nu a fost buna mancarea la hotelul de 3 stle la care ati stat,ghinion Dincolo la hotelul de 2 stele unde am stat noi ,ne-a placut si toata lumea din jur era multumita ... acuma evident ca majoritatea erau oameni mai fara pretentii,pensionari sau cei care veneau in locul lor,deci fara prea multi bani,ca daca aveau mergeau la all inclusive 5 stele in Turcia Cat despre case tzaranesti si vile inghesuite,asa-i modelul,Moneasa e intr-o vale ingusta,doar in centru e mai larga...
Da' lasa ca porumbul fiert presupun ca a fost bun,si acu salivez cand imi aduc aminte ce bun a fost ala papat pe-acolo
Si bine ca a fost ok la strand macar si v-ati distrat! Parca il si vad pe Marco cu gagica si tras de trompa
Eu stiu ca in Moneasa merg multi in We si cand sunt evenimente si stau la particulari,dar mult tineret care nu se streseaza cu mancarea,sau familisti cu copii,care probabil inchiriaza camere si gatesc p-acolo pe la gazde.Plus ca la evenimente e plin cu tarabe de mici,peste si carnaciori ... Nu se streseaza astia sa deschida nu stiu ce restaurante pentru ca n-ar avea clientela defel.Cum ziceam grosul sunt pensionarii ... si ei mananca pe bilete la cantine/restaurante.
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE
Giova spune:
e Moni am vazut ca sunt multi pensionari, dar si tineret. chiar nu ma asteptam sa vad atatia tineri si fam. cu copii mici. de sambata a inceput sa se umple pe-acolo, plin de masini. Nu am gasit o piata cu fructe, poate nu am stiut unde sa caut. am avut noi ceva, dar numai bananele lui marco au mai ramas.
Am nimerit si mancare bunicica, dar de obicei am dat-o x.
Porumbul in schimb, a fost de nota 10, ieri cand am plecat mi-am luat vreo3 si i-am mancat cu marco.
La Dezna e intr-adevar mai scump, adica am platiti 600.000 pe o masa, la Moneasa cam 400.000lei. dar nici nu se compara...pestele de la hanul Dezna a fost delicios, ciorba de peste la fel, mi-a zis Clau.
Oricum preturi super mici, nu ma asteptam.
Doar cazarea e cam scumpa.la cabana dallas era 400.000/noapte, dar baia era la comun cu alte 9 camere.
totusi..pacat ca nu se investeste in turismul romanesc mai multi bani. sunt zone frumoase, si nu vb. doar de Moneasa si herculane, dar cam saracacioase
acum tot incarc la poze, doamne multe am mai facut.
_
Giova spune:
Moni voi la ce hotel ati stat? cel de langa lac? Tanamera?
_
monica70 spune:
GIO pai dupa Revolutie vreo 10 ani a fost lasata in paragina totala Moneasa,abia de vreo 5-6 ani incoace a inceput sa se miste cate ceva,acum e foarte cautata,cel putin de cei din Arad si Bihor,dar si masini de Timisoara am vazut puhoi.Un fel de piatza era peste drum de hotelul unde am stat noi,adica erau pepeni,lubenita,branza,lapte si ... nu mare lucru.NU stiu daca de acaolo a luat mami si piersici si banane,dar cred ca de la ABC-ul aflat oleak mai incolo f.bine aprovizionat.E chiar unde incep casele,dincolo de hoteluri,pe stanga.
La DEZNA n-am fost decat odata demuuult de tot,am mancat niste peste,dar cand am vazut nota de plata ne-au sarit ochii din cap Eram singurii clienti aflati atunci acolo,poate de-aia ne-au scarmanat asa Mie si 400000 la o masa mi se pare scump,poate de ce nu prea mananc la restaurante ... da' oi vedea eu la mare "pretzul corect"
Nu mai imi fa pofta cu porumbul alaaaaa
Mi-am fiert saptamana trecuta acasa,dar nu se putea compara
Fug ca trage strumfi de mineeeee ....
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
monica70 spune:
TANAMERA??? Nu ... ala din dreapta,de dupa lac,Codru Moma!
Uite-l:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20070706&cimg=1
Ursoaica spune:
Buna ziua fetelor!
Fetelor ce ne facem cu paianjenii astia STRAINI?
Pe mine ma apuca batul gand magandesc la ei si la pericolul pe care il constituie.
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)