Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (207)
Raspunsuri - Pagina 28
monica70 spune:
Buna dimineatza!
Pana se balaceste Dia in bideu,v-am pus 3 poze cu noua ei freza
Acum e iar mai mult ondulat decat cretz in spate,ca i l-am spalat aseara.
http://www.dropshots.com/moni4
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE
monica70 spune:
Dia m-a strigat "mamiii caaad" si cand m-am dus sa vad daduse la apa mai calda si isi ferea picioarele
Bine macar ca stie sa-mi zica
Nu i-am mai pus dopul acum,ca altfel tot tre sa fug sa golesc apa si nici n-am rabdare sa stau langa ea ,nu se mai satura
Si pe urma,n-a mai vrut in balcon sa intre in piscina 
Mai un pic si pe la 10 o evacuez la mami,mai sta in fatza blocului cu ea pe banca,la umbra.Noi nici asa ceva n-avem la bloc ,ca fiind la sosea nu avem nici parc si avem altfel de banci la parter: BCR,BRD etc. ![]()
Ai vostri mai mananca cereale dimineatza? Diana nu vrea nicicum, de exemplu acum prefera painea cu unt si gem ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE
marchplayer spune:
vad ca toata lumea este in vacanta ori se pregateste de plecare!
Abia astept sa plecam si noi! poate la anu`??
Eu am un moment de respiro cu toate ca este chiuveta plina de vase si o gramada de rufe nestranse....A plecat Ioana cu Robert la plaja, au program de balaceala in fiecare zi pe la ora asta. Au reusit sa sparga piscina in una din zile, dar si asa nu prea mai vrea sa stea in ea de cand a descoperit ca exista o imensa "piscina" in care se poate balaci in voie si are apa cat cuprinde. Copila mea este o veritabila varsatoare, ii place apa de numa. Greu reusim s-o scoatem din cada, piscina, mare, albiuta, ibric..etc, se balaceste ii orice are putina apa, merge si supa in lipsa de altceva.
Vorbim si noi putin, spunem o gramada de cuvinte mai mult sau mai putin stalcite si daca ne grabim nu se mai intelege nimic. La comanda nu vorbeste mai deloc si in fata persoanelor straine trece la o analiza severa care-i ia graiul. De mancat cred ca mancam bine ca doara 13 kg nu-s de nicaieri dar este si naltuta zgatia mea, are cam 92 cm, asa ca nu-i nici grasa:)).
Raru este un baietel cuminte care papa si doarme. Eu dorm cu amandoi in camera, sigur ca puteti spune ca sunt nebuna dar nu m-am putut desparti de ioana asa ca....ea doarme langa mine in pat si Raru in patut, tatal copiilor doarme intr-o camera alaturata cu toate ca i-am luat sac de dormit
, il vroiam si pe el langa noi
dar nu prea aveam aer.
va pupic pe toate si pe toti spiridusii!!! Sarcina usoara in continuare gravidutelor! Nu se mai anunta nimeni?? Hai ma ca nu-i chiar greu:)))))
daniela
33w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
mirela10 spune:
mai fetelor ce va invidiez cu piscinute si mare alaturi...eu nu am unde sa-i pun lui dani o piscinuta ca balcon n-am,iar camera lui e micuta.in salon nu prea il tin ca doarme iulian si aude galagie.asa ca se balaceste doar in cadita lui la baie.si in vreo fantana ceva...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
MIRELUSH hai ca punem de-o piscina la Predeal ![]()
DANIELA vai miee 92 cm si 13 kg ??? O sa faca cu nervii husbandu' cand o sa le vada pe fete alaturi
O baga Ioana in buzunar pe Diana!!!!
Io p-aci, cand trantita in pat,cand cu nasul in calcule 
Pe domnu' sotz l-am pus sa imi sorteze facturile,chitantzele si bonurile de casa de pe luna iulie ,ca tot se plictisea p-aci 
Io mai am muuult de toooot de lucru si tre sa termin toooootul asta in max o saptamana 
Diana e tot la mami,acolo a dormit,dar pe la 19-20 ne-o plaseaza inapoi ca ei fac maine inventar la magazin si vor sa inceapa cu cate ceva din seara asta,harnicii de ei
(uite pe cine seman eu
)
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
monica70 spune:
Baai ... da' nu mai zice nimeni nimic? O sa incepeti sa scrieti en gros iar maine, cand sunt la lucru si n-am timp sa citesc decat pe fuga

http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20070729&ctime=195048 ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
Biancas spune:

Neatza...dau o 
La munte a fost super frumos, am stat la Bran, am vizitat cheile Dambovicioarei, am fost la targul de vara din Moeciu, la castelul Bran, la pestera Dumbravicioara, la Castelul Peles (la Pelisor nu am mai avut chef sa mergem), la Cota 1400, prin Brasov (mai mult la Carefoor
) si in rest plimbari prin zona pe unde am stat.
Am vazut niste peisaje minutate.
De vineri s-a umplut statiunile de bucuresteni asha ca a fost plin peste tot.
Dani avea program de trezit la 7 iar la maxim 11 pica de somn. Mai dormea o tura catre dupa-masa. De mancat parca in ultimele 2 zile a inceput cat de cat sa manance normal cum manca inainte dar lapte mai mult de 150-200 seara si 200 dimineata nu bea.In rest a fost cuminte, ieri pe la 10 s-a apucat sa planga pe acolo in timp ce noi stamgeam bagaje si nu stiam ce are pana m-am prins ca defapt el vroia in carucior sa faca nani ca era rupt si nu te puteai intelege cu el
.
Sandra in prima zi de munte a avut febra mare..39.6 care scadea cam greu, rosu in gat cu bubitze de puroi asha ca am inceput sa ii dau summetrolimul lui Dani ca biseptol am uitat sa iau de acasa
. Eu am fost cu nasul infundat in special seara si foloseam spray de nas in rest nu aveam nimic. Dani deocamdata nu a facut nimic si sper sa nu mai faca.
Sapt asta stau acasa ca sefa mea e la bulgari.
Sunt cam obosita, de atatea vizite nu prea am avut timp sa ma odihnesc, ma culcam doar seara pe la 23 sau dupa si la 7 eram in picioare ca nu mai aveam somn
. Sambata am dormit si eu de amiaza cu Dani si Nelu 2 ore si noaptea nu aveam somn
.
Si cam atat...despre noi.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Ingrid LA MULTI ANI pt sambata si concediu placut.
Vad ca v-ati conversat pe aici dar cam putine.
Ali tu pe unde esti? Ce imi face nora? Da-i un
din partea noastra.
Giova, nasol cu atatea accidente pe acolo, asha e cand esti sofer vezi multe. Sper ca Marco e mai bine si nu mai are febra.
Moni am vazut filmul in care Diana canta "nani-nani" e bestiala cum vb
. Felicitari ca ai o fetitza vorbareatza
. Dani nu spune mare lucru pt ca nu vrea, e un lenes la vorbit, prefera sa arate cu mana cu vrea ceva decat sa spuna. Daca vrea sticla de apa prefera sa intinda mana si sa se matzaie decat sa spuna apa ca doar stie
. Sunt curioasa cand isi da drumul la gura. Ne mai uimeste el cu cate un cuvant dar cam atat. Pana la propozitii simple...este cale lunga 
Denisa,vad ca mai ai putin timp si de de net, cred ca nu iti e ushor deloc. Bravo ca incercati sa nu mai folositi olitza sa ne spui si noua cum reusesti sa o faci sa stea si sa spuna cand face.
Si eu am de gand sa il las la chiloti dar inca nu stiu de cand.
Irina,
la Sabinutza cu ochii frumosi.
Ana,
la Clarita.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Neatza!!!!
Irina ma bucur ca a fost misto la ai tai si ca s-a distrat pitica. Nu inteleg de ce ii e frica de unchiul tau...
Moni asa am auzit si eu, vagon de dormit doar din Timisoara. dar nu e departe, va poate aduce fratele tau.
March te cred ca nu te poti desparti de Ioana, si eu as face la fel. cred ca Robert intelege acum si nu se supara. Ma bucur ca varsatoarea e tot in apa, cred ca toti spiridusii nostri sunt asa, acolo ar dormi, ar manca, etc...
Bianca ma bucur ca a fost frumos la munte si ca ati vizitat o groaza de chestii. lasa ca te poti odihni sapt. asta, daca nu muncesti.
Anasol
.
Mirela nu mai fi necajita, e nasol, asa eram si eu anul trecut. acum am 2 terase, dar rar il bag in piscina, caci e enorma si mi-e lena sa car si sa golesc 80 l apa.
fetele cu muntele, in ce data va vedeti acolo?
m-ar tenta si pe mine, sa dau o fuga cu Marco, dar nu stiu, Clau ma tampeste sa vin, dar .....
poze si filmuletze vad imediat.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Am pus niste (mai multe
) poze in Drop pt cine vrea sa ne vada si sa vada niste peisaje frumose..
Merg sa imi bag hainele la spalat ca am o gramada
.
Bianca