Ondulator de par....de care?

Ondulator de par....de care? | Autor: Annie80

Link direct la acest mesaj

De cand ma stiu am parul dificil, moale rar, cade, subtire si din pacate drept si eu vreau contrariul

ce ondulator de par imi recomandati? am unul dar e cu aer, sufla aer cald, are dispozitiv de ondulat (drot) care onduleaza dar bucle mari si perie retractabila...in care ma incurc...si face un zgomot infernal

sa-mi iau unul din/cu ceramica (nu stiu care e termenul potrivit) acelea sunt mai silentioase?

ce-mi recomandati? chiar solutii de cum mi-as putea face niste bucle frumoase acasa

mercic

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Pentru bucle, eu folosesc bigudiuri ceramice. Le tin la cuptorul cu microunde cam 40-50 sec si apoi le pun in par unde le tin cam 5 minute. Le scot si apoi dau cu f. putina spuma de par, strangand usor parul de la varfuri, spre radacina, cu mana. Ies niste bucle lejere si foarte naturale. Si nici nu-mi ard parul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

mercic, bigudiuri ca bigudiuri, dar sa cumpar si cuptor cu microunde pentru ele, lol

Ciudat sa vad totusi ca nu prea foloseste nimeni asa ceva, oare nu se mai poarta???

Am vrut sa intreb ca sa stiu dinainte ce cumpar sa nu arunc bani de pomana cum am facut-o inainte

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

eu am un ondulator philips, nu cred ca l-am folosit de doua ori pentru ca nu am dexteritate, asa ca nu il mai ondulez deloc, am niste bigudiuri cu arici, cand imi sta foarte lipit de cap parul dupa spalare (si adorm cu el ud) le pun repede dimineata si pana plec la munca se mai ridica si el putin... in concluzie am luat degeaba ondulatorul!
asta este ondulatorul meu http://www.elanko.ro/models.php?model_id=5420&_t=Ondulator%20Philips%20HP%204658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Si eu voiam sa iti recomand bigudiurile cu arici. Nu costa mai nimic, nu ard si daca parul e mai rar merge si repede.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

o sa incerc si bigudiurele astea, si cele electrice, dar n-o sa mearga, marul meu e capos si vrea drept...Am cumparat un curling iron si buclele ies super, dar pt max 3-4 ore, chiar dak folosesc spuma si fixativ, poate trebuie sa iau super strong, sau poate un aparat de sudura, sau poate sa le bat in cuie

niste amarate de bucle vreau si eu si nam parte, de parca am cerut nush ce comori :(

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Si eu am parul moale si firul subtire si folosesc ondulatorul cel mai gros din setul Rowenta(150ron). Dupa baie las parul sa se usuce apoi il ondulez si rezultatul se mentine 4-5 zile. Si sa stii ca nici nu mi-a ars parul, imi tund varfurile cam la 4-5 luni.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorikay

Si eu am parul moale si firul subtire si folosesc ondulatorul cel mai gros din setul Rowenta(150ron). Dupa baie las parul sa se usuce apoi il ondulez si rezultatul se mentine 4-5 zile. Si sa stii ca nici nu mi-a ars parul, imi tund varfurile cam la 4-5 luni.

si cu numai atat tine 4-5 zile? nu mai dai nimic, spuma, fixativ...ciment ???
Cum dormi ?

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Am uitat sa spun cum dorm: imi strang parul in varful capului si il rulez pe deget ca pe un bigudiu apoi il prind cu un cleste mare de par. Dimineata arata super si nici nu ma deranjeaza la somn chiar daca dorm pe spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Si eu dorm la fel cu parul: rasucit si legat cu un elastic, ca un mot mare in varful capului. Nu sta ca de la coafor, dar tot are un oarece volum.
Acum cativa ani mi-am facut un permanent numai la varfuri (vreo 5 cm) si dupa fiecare spalare il ondulam. Tinea pana la urmatorul spalat niste bucle perfecte de au crezut colegele ca is ondulata natural

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Interesant permanentul acesta numai la virfuri. Imi poti spune, te rog, pe ce fel de bigudiuri ai facut permanentul pentru ca n-as vrea sa-mi fac pe bigudiurile acelea mici, cunoscute pentru permanent si stiu ca in general, coafezele nu folosesc altfel de bigudiuri pentru permanent. Multumesc.

Mergi la inceput