Sunt bune tuciurile din fonta?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Crisa, eu frecventez si niste forumuri rusesti, unde mai scriu si fete care stau in SUA. Ei bine, cele care duceau dorul veselei de fonta de acasa au gasit in state ceea ce cautau. In fond, fonta din Ro e si in America tot fonta, nu?
Numai bine,

Perfect de acord cu tine daca-mi vinzi si mie un pont.Eu aici nu am gasit ce vreau. Crede-ma ca am intrebat si la magazinele romanesti.Daca poti sa ma ajuti si vb cu cineva care stie in NY de unde pot sa iau ti-as ramine recunoscatoare.E adevarat ca pe e-bay si amazon nu am cautat dar o s-o fac chiar acuma. Acolo am gasit mereu orice.
Multumesc oricum,
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by principe

ete scirt acush tot ce este bun este rau,cica supa de pui este nociva ca are albumina shi e mai bine sa bem apa chioara,brinza de vaca are untura de porc
acush saracu tuciu ce a mai facut shi asta, ca a hranit generatzii shi s-a gasit generatziunea asta moderna sa-l dea shi pe asta la casat?pai bunicii nostrii numai din tuci au minact shi aveau o memorie mai habitir ca noi, cind incepeau cu poveshtile din'ainte de pashopt
ba miine chiar am sa fac gogoshi,ca sa-l onorez ca nu l-am trecut oceanul depomana shi sa nu creada saracutzul ca ma molipsit de alzheimer shi nu mai stiu sa fac "gogoashe"

De acord cu tine.
Ne facea mama acasa o mancare asa de buna in oala de-asta si nu am avut nimica.Am devenit noi mai "superstitiosi" ca sa zic asa,dar inainte nu se mai tinea cont in ce mancau,cu ce mancau si de unde mancau si erau rosii in obrazi si plin de sanatate.Noi dam importanta la prea multe zvonuri care nu fac altceva decat sa ne zapaceasca.
Si eu fac in tuci si nu ma deranjeaza deloc daca cineva se uita urat.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by CrisaS

Perfect de acord cu tine daca-mi vinzi si mie un pont.Eu aici nu am gasit ce vreau. Crede-ma ca am intrebat si la magazinele romanesti.Daca poti sa ma ajuti si vb cu cineva care stie in NY de unde pot sa iau ti-as ramine recunoscatoare.E adevarat ca pe e-bay si amazon nu am cautat dar o s-o fac chiar acuma. Acolo am gasit mereu orice.
Multumesc oricum,
Crisa

Vezi mesajul meu, la magazinele romanesti nu gasesti asa ceva...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Mersi La Marshalls si Tj nu am gasit inca o sa mai caut .
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Crisa, vezi si mesajul meu, unde am pomenit de cautarea pe amazon si walmart. Fetele de care iti ziceam asa au cumparat, prin magazine virtuale. Mult succes!

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput