catalog Yves Rocher (2)
YR 1
mie mi-au zis la telefon ca acest ultim catalog va fi valabil mai mult timp.
mie imi place f mult crema ptr maini cu arnica si demachiantul Inositol cu scub, e super!
Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
Raspunsuri
rall spune:
quote:
Originally posted by catalina87
eu am comandat catalogul YR de pe internet si nu sunt sigura daca o sa vina....a mai facut cineva comanda asa?
Eu l-am comandat de pe net, a ajuns in ~ 15 zile.
catalina87 spune:
Multumesc pentru raspuns rallSi daca nu te deranjez....poti sa imi recomanzi o crema pentru ten gras de la YR?Multumesc!
rall spune:
Catalina, nu am cumparat creme de la YR, insa pot sa iti recomand alte produse fff bune de la alte firme (mai ales daca ai si acnee)
- Clean AC de la Avene
- Sebium Cream sau Sebium H20 de la Bioderma.
Sau poate te ajuta alte fete...
catalina87 spune:
Multumesc oricum ralldar ce produse de la ei ai folosit?te rog sa imi zici si mie ca sa imi fac o idee!
andanii spune:
catalina crema pentru ten gras la YR eu am folosit si folosesc gama BIO SPECIFIC REGULATION , crema, lotiune, sunt f bune, intr-adevar secretia de sebun se diminueaza vizibil, pe timpul iernii era chiar prea uscata fata deja si am luat o alta crema mai grasa , cel putin la mine asa a reactionat pielea ......
ANDANII
catalina87 spune:
quote:Iti multumesc din suflet pentru sfat....e un chin pentru mine,mai ales vara...am tot incercat tot felu de creme dar....fara nici un efect sper sa ma ajute cu ceva....iti multumesc,esti o scumpa...
Originally posted by andanii
catalina crema pentru ten gras la YR eu am folosit si folosesc gama BIO SPECIFIC REGULATION , crema, lotiune, sunt f bune, intr-adevar secretia de sebun se diminueaza vizibil, pe timpul iernii era chiar prea uscata fata deja si am luat o alta crema mai grasa , cel putin la mine asa a reactionat pielea ......
ANDANII
hristina spune:
Are cineva nevoie de pliantul acela de la YR?
Am doua si pot oferi cu placere, daca cineva are nevoie sa comande ceva din ele!
Kasi si Victoria
amoodia spune:
am primit si eu primul pachet de la ei sambata.la mine a durat 10 zile pana sa primesc. mi-am luat cremele antirid pro retinol, si un ser antirid de la serum vegetal.deocamdata pot sa zic ca-mi place cum intra in piele, sper sa se vada si rezultate.am mai luat un gel de curatat fata de care sunt multumita si am primit cadoul o geanta bej dar care m-a cam desumflat, ca pe internet se vedea super, iar cand am primit-o am vazut ca e din panza si culoarea nu e cum se vedea, plus inca 3 mostre la un fond de ten, gel de ochi cu efect de lifting si la un gel de dus. maine cred ca primesc si catalogul.
spuneti-mi ati incercat crema pentru picioare ? e buna? eu am niste calcaie crapate, si oricat le ingrijesc tot sunt aspre.
pafumuri ce ati folosit de la ei si v-a placut?
aaaa si voiam sa va mai intreb, rimelul pentru volum de la Luminelle chiar da volum?eu vad periuta intr-o brosura si nu mi se pare ca e alea de la rimelurile pentru volum care le am acasa.
merdeneaua spune:
Fetili, vorba lui Badea: traim in Ro si asta ne ocupa tot timpul. Am dat comanda acum 2 luni(!!!) de vreo 3 geluri de dus, un sampon pt par vopsit si un inositol cu scrub cu capac albastru (scuzati ignoranta). Bonus: 3 genti din talciok bleu, 4 mostre de parfum si o crema de corp roz cu sclipici. Gelurile sunt minunate, scrubul de fata, idem iar samponul e cadou pt o matusa. In afara de faptul ca astepti 2 luni de zile sa dai un cadou retroactiv (din comanda) ar mai fi ceva de reprosat: ambalajul, fratilooor, cumnatilooor! O cutie mizerabila din carton plina cu goodies. Rusinica! Si ca tot romanul nu renunt: mai bag o comanda, asa, de dragul artei. Cred ca sunt un pic masochista. Pan' la iarna o ajunge ea! Pe jos si tot ajunge! Hai ca m-am intins la scris ca guma.
Babai