The best of aug-sept-oct 2004 (125)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Vad ca vorbiti de dimensiunile copiilor ... Ioana are aproape 14 kg imbracata (s-a ingrasat binisor in ultima luna ). De masurat nu am mai masurat-o de mult!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Deci sa reiau: LA MULTI ANI (iar) cu intarziere sarbatoritilor de zilele trecute: Rares, Deanna, Matei, Fabiana, Razvan si Mara! Sa fiti cuminti si sa ascultati de parinti!

N-am mai apucat sa intru zilele astea, caci fiu-meu e foarte solicitant cand e acasa.

Cu gradi s-a mai potolit, adica nu mai plange cand il las, nu mai face prostii (a se citi nu mai impinge copiii). Ieri a luat o usa in freza de la alt baietel

Azi facem proba sa ramana toata ziua si spre mirarea mea si a educatoarei a fost de acord sa stea atat, ca pana acum nu, nu si nu. Ca el nu doarme, nu mananca cu copiii. Semn, zic eu, ca incepe sa-i placa. Mi-a promis ca va fi cuminte si mi-a smuls si mie promisiunea sa-i iau un autobuz, la care viseaza el Mari banditi copiii nostri!

Ieri la somnul de pranz a visat un bebe baietel! si m-a strigat foarte speriat ca vine bebe sa-i ia masinutele! Incep deja sa-mi fac griji...

Va pup, sper sa mai apuc sa intru zilele astea. Aveti grija de voi si puii vostri!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

In sfarsit am reusit sa pun POZELE DE LA MARE.

Daca aveti timp si chef de vizionat ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Raluca super pozele!Ce mare s-a facut cretzulina ta!Si frumoasa foc! Si tu slaba ca de obicei.....

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Pufymic da asa este confirm si frumusica, iar de Ioana e o mandrete de fata, zulufata toata, tocmai ce le-am revazut zilele acestea.

Sa va zic ce face pitica mea aseara. In ultimul timp asta mica vrea numai cu mine in pat fara nimeni, asa ca tati e exilat si cum a venit el un pic sa se gudure pe langa noi, Dia mea se aseaza in genunchi si incepe dintr-o data sa isi spuna rugaciunile, adica Tatal nostru si Ingerasul, iar eu o intreb ce a apucat-o asa deodata si ea zambind imi raspunde:" pai vreau sa il impresionez pe tati poate ma duce la bile si rugandu-ma ma aude si pe mine domnul ". Asa ca ne-a pufnit rasul si am dus-o ieri la bile de care e indragostita.

Am reusit si eu sa pun poze din vacanta din Turcia POZE AUGUST CU NOI

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri Ilinca Ioana si Robert Alexandru! Mamicile voastre nu mai dau deloc vesti despre voi?!

Raluca, frumos a fost la mare! Ai avut dreptate! Foarte intima rezidenta si cei mici s-au simtit in largul lor. Cat privesc dimensiunile tale... esti sigura ca nu lucrezi ca fotomodel?!

Danina, am vazut si pozele tale din Turcia! Cea mai super vacanta acolo am petrecut-o si eu. Era in 2002... Asa apa curata si albastra n-am vazut nicaieri! Iar serviciile sunt excelente. M-as intoarce de 1000 de ori in Kusadasi! Ce-mi pare rau e ca pe vremea aia nu aveam aparat foto numeric. Cliseele le am la ai mei in tara, dar sigur le voi aduce incoace sa le scanez... Ce de amintiri mi-ai rascolit...

La noi merge bine cu caminul. Nu mai plange deloc si e cuminte. In fiecare dimineata repetam "lectia": sa nu impinga/ bata copiii, sa nu traga fetitele de bluzite (alta nazbartie!), sa vorbeasca tare (nu in soapta), sa asculte de doamne etc, etc... Si-a capatat si autobuzul, desigur, avand in vedere ca a fost atat de cuminte... Sper sa-l tina!

Ceilalti care ati inceput caminul cum va descurcati?!

Va pup. Mai apar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by pufymic
Herra nasol cu serviciul....lasa ca va fi ok in timp....va veti acomoda amandoi cu programul asta.....ca altceva nu ai ce sa faci!

multumesc!

programul va deveni mai lejer, dar in cateva luni - care o sa mi se para ff lungi...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

LA MULTI ANI!!! pentru toti sarbatoritii ultimelor zile in care am lipsit de aici!
Armin, Alexia, Marc,Benjamin, Paula Amelia, Tudor Adrian, Tudor, Arthur Stefan, Daniel, David, Vlad, Loreema Maria, Ana-Maria, Rares, Deanna, Matei, Fabiana, Razvan, Mara, Ilinca-Ioana, Robert-Alexandru

LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor de astazi Andrei-Tudor, Ianis Razvan

Multa sanatate tuturor, fericire si numai bucurii voua si parintilor vostrii!!!

Mina, ce mai face Mateiu???Cum ati sarbatorit???

Pupici la toata lumea si sa auzim de bine!!!!

Noi ne-am acomodat deja la camin, de luni se face imparteala pe grupe....va fi un pic greutz pentru ca o sa se desparta de colegii din primavara care merg in grupa mijlocie, al meu repetand grupa mica Dar se vor intalni la masa si in pauze

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Andrei

Ianis

Al meu n-a mai fost ieri si azi la gradi din cauza de muci.....Nu merge de 2 sapt la gradi si deja a colectat muci si tuse...

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, Andrei si Ianis!

Ioana, te inteleg... si stiu prin ce treci. Fiu-meu a venit azi la pranz de la camin cu febra aproape 38 si muci cat cuprinde... saptamana trecuta i-a curs nasul 2 zile si apoi i-a trecut. Numai ca mi-a dat si mie raceala! si nu pot lua mai nimic... si mi-e rau de nu mai pot...

Ana, succes si voua la reacomodare! si voua Cristina, caci se pare ca aveti nevoie.

Va pup de departe, sa nu va molipsesc...

Mergi la inceput