Montignac:ce am mancat azi (88)
Raspunsuri - Pagina 30
aidaciolac spune:
Noi suntem bine , in 18 avem programat PET-ul.
Intrebare mai buna este Ce faci tu? Cum te simti?
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
sanse spune:
Ma simt bine,atit ca nu am ajuns si la un chirurg sa vad ce parere are.
Acum ca sint mai libera pentru ca duc fetele la gradi sper sa ajung cat mai repede si la Parhon
.Toti cei ce au vazut ecografia m-au incurajat si asa ca am amanat putin problema asta .Cum am un raspuns te anunt si pe tine.Multumesc.
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
asi spune:
Ce ma enerveaza netu' asta.
Vreau si eu sa ma laud ca am slabit 400g in prima saptamana monti.Acum tocmai m-am cantarit si am 59.3kg( am plecat de la 60.1) deci in total am dat jos 800g.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
aidaciolac spune:
sanse e bine ca nu te-au urgentat. Inseamna cu nu e ceve grav.
Asta sa fie , o sperietura de o vara si atat.
asi felicitari!

nov2006
aidaciolac spune:
Fetelor , serios , unde sunteti?
Chiar nu mai intra nimeni aici?
O zi placuta!

nov2006
Androix spune:
Eu sunt cu capul in farfuria de "chitite" adik clatite, pe limba lu fi-miu
daca pe langa asta vin cu raportul mai devreme si va zic ca am schimbat prefixul, am 89 de kg sigur nu ma luati la suturi? ![]()
Cand vine Andanii, ca uite mai e nitel si trecem pe pagina 21.
Plus ca vreau sa vaz cat la suta am dovedit din ce mi-am propus.
Andreea, mama de Filip si Georgia
aidaciolac spune:
Androixule si eu tot clatite cu scortisoara a balotat azi. ![]()
Ups! Au fost buuuuuune!
Dar si eu cu ce sa ma laud maine , saptamana asta a fost supeeeer buna.

nov2006
Liliann spune:
fetelor, intru si eu in clubul vostru dar ce spuneti, daca alaptez si imi adaptez meniul la Montignac , oare mi-o scadea cantitatea de lapte? fetita mea are 5 luni si incep diversificarea deabia peste 1 luna, si nu as vrea sa o intarc mai devreme de 1 an.
dupa ce am nascut prima oara am slabit cu monti ca lumea (10 kg in 3-4 luni parca), si am inceput cand bb avea 8 luni, si manca destul de bine mancare.
dar acum vreau sa slabesc mai repede, nu ma mai suport asa, toaTE TZoalele (care???!!, ca nu prea mi-am cumparat adaptate la shuncile mele) stau ca draq pe mine
, plus ca din octombrie o sa trebuiasca sa merg la cursuri la master si o sa arat nasol....
ma gandeam daca mananc orice dupa regula monti, numai lactatele sa nu fie cu 0% grasime, dar sa mananc bine, sa ma satur...nu stiu, oare mi-o scadea lactatia?
voi ce ma sfatuiti?
Androix spune:
Lilian, si eu alaptez. Georgia are 4 luni. Mie nu mi-a scazut productia. E drept ca si calc stramb destul de des, dar nu cred ca asta e motivul. Oricum nu ma infometez. Si cred ca poti manca linistita lapte de 0.1%. Am citit undeva ca are fix acealeasi proprietati ca si laptele gras mai putin grasimea
dar are aceeasi cantitate de calciu si aceleasi beneficii.
Andreea, mama de Filip si Georgia
inuta12 spune:
neata buna
Sanse...ma bucur sa aud vesti bune. Sa te ajute Dumnezeu.
Fetelor..eu sunt o epava..M-am ingrasat pana acum 4 kg..Am 62,2 kg. 
si am doar 18-19 saptamani...e normal? eu ma simt oribil oribil si cei drept nu m-a dat in laturi in ultima saptamana de la covrigei, ciocolata cat cuprinde, prajituri..si alte interzisuri 
,
Voi cat ati luat in greutate pana la varsta asta de sarcina? Ariel..tu pe unde te plimbaresti? nu mai vorbesti cu noi?
Simt ca ma cuprinde o depresie totala..ce naiba sa fac?
am 15 saptamani