Montignac:ce am mancat azi (88)
Raspunsuri - Pagina 28
valentinag spune:
Si meniul meu de azi:
o piersica si o para
salata cu de toate
supa de rosii cu fidea
Sper asta sa ramana sa nu mai bag botu si prin alte interzisuri!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
aidaciolac spune:
Meniul de azi:
-m-am dat la o omleta cu salam
-mai incolo:compot
-salata de rosii cu cash
-2mere
O zi buna?
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
Androix spune:
Valentina, pentru meniul ala pe care mi l-ai sugerat trebuie sa merg la piata ![]()
![]()
![]()
Azi ciorba de perisoare si mancare de bame daca apuc s-o si gatesc ![]()
Andreea, mama de Filip si Georgia
valentinag spune:
Neata!
La meniul de ieri mai adauga o piersica si un mar,plus o bucatica de branza,ca evident ca nu am putut sa ma abtin!
Androixo,pune fundul in miscare si treci la piata![]()
Azi am de gand asa:
2 mere
salata cu de toate si o chifla graham
paste cu ciuperci
Eventualele modificari,adaugiri
le scriu maine!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
aidaciolac spune:
'Neata!
In dimineata asta ma simt setoasa! Asa se intampla dupa tratamentul cu dulcolax.
Rusii au plecat , asa ca acum nimic nu imi mai sta in cale
la topirea km desigur ![]()
Meniul de azi o sa fie format numai din cruditati.
O zi buna!
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
mariana75 spune:
Buna dragelor,
meniul meu de astazi:
- 1 cana cu lapte, 2 felii paine integrala cu gem dietetic
- salam, branza topita, legume, 2 patratele ciocolata 75%
- ghiveci legume, salata vinete, ciorba fasole
Pupici, o zi faina (fara abateri) :)
anamariame spune:
Buna, fetelor!Ma reinscriu si eu in batalia contra kg in plus alaturi de Monti.Din pacate, greutatea trecuta in tabel nu mai e valabila. Incep de azi cu 55,1 kg, 1,62 m inaltime, target 52.Doamne-ajuta!M-am apucat de o saptamana de alergat si m-am ingrozit, am luat un kg de atunci, si nu imi explic!!Spor la slabit!Edit: am uitat sa zic menu-ul. Deocamdata am mancat dimineata o omleta din ou, cas, ardei gras si rosii, fara ulei. Am baut o cafea, multa apa si la pranz inca o cafea si un fresh de portocale cu grapefruit. Nu stiu inca ce o sa mananc la pranz.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Androix spune:
Anamaria, o posibila explicatie ar fi faptul ca masa musculara cantareste de cateva ori mai mult decat acelasi volum de grasime.
Andreea, mama de Filip si Georgia
anamariame spune:
Androix, m-am gandit si eu la asta, dar dupa numai o saptamana???A fost timp sa se formeze masa musculara asa repede?Oricum, eu insist, vreau sa alerg pana vine frigul de 5 ori pe saptamana, cate 30 min, cam 3 km pe seara. O fi bine, o fi rau, nu stiu. De febra musculara am scapat saptamana trecuta, asa ca voi continua.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.