Cum dorm bb.
Fetia mea doarme numai pe partea stinga si nu reusesc deloc sa o facs sa doarma si pe partea cealalta.Imi e frica sa nu i se turteasca capul.In JAponia nu e nici o problema cu turtirea capului .Cel putin ortopedul nici nu se sinchiseste sa isi dea cu parearea in privinta asta sau macar sa dea un sfat.
Voi cum reusiti sa-i faceti pe bb sa doarma pe ambele parti ?
Lidia ,Tiara si David D.
Raspunsuri
Samurai-lady spune:
Eu il lasam pe Kenutz sa adoarma apoi il intorceam pe cealalta
parte.Noaptea...nu prea ma trezeam eu ca eram termenata de somn...
dar ziua il intorceam de cate ori aveam ocazia.
Rezultatul:nu are capul turtit intr-o parte-cum au multi bebei
japonezi.
Samurai-lady si bb Ken.
mamamariana spune:
Si eu o las pe Emi sa adoarma si apoi o mut cum vreau eu si unde vreau eu. Ma ajut si de un bolster mic (se gasesc peste tot aici si in orice set de pat pentru bb-i) pe care i-l pun la spate si doarme asa o perioada.
In general, mai ales cat a fost mai micuta (acum se intoarce singura de pe o parte pe alta si chiar pe spate) ii schimbam dupa fiecare masa pozitia de somn. La ultima consultatie, doctorita a zis ca are un capushor "just perfect!".
Incercati asa si nu veti gresi,
Mamamariana
anda spune:
incearca sa o intorci invers in patuc, adica cu capul unde statea cu picioarele...poate ea se uita dupa voi prin camera
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
mirela.mustaciosu spune:
Noi asa am procedat cu Tudor si a mers. Daca il intorceam in aceeasi pozitie, dar pe cealalta parte statea cu fata la perete si nu-i convenea deloc.
quote:
Originally posted by anda
incearca sa o intorci invers in patuc, adica cu capul unde statea cu picioarele...poate ea se uita dupa voi prin camera
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
Marianar spune:
Cat timp nu se intorcea singur l-am culcat cand la un capat al patutului cand la celalalt, tot timpul era cu fata spre camera. Cand a inceput sa se intoarca isi alegea singur pozitia. Are un capusor frumos
Pupici!
raducu spune:
Si noi l-am culcat pe Raducu cand la un capat al patului cand la alta dar acum(la 10 luni) doarme in genunchi cu fundu in sus si cu capu spre dreapta. daca ii schimb pozitia capsorului se trezeste si risc sa nu mai se culce la loc. asa ca mai bine ma las pagubasa. sper sa nu i se modifice capsorul. de la ce varsta nu i se mai schimba forma capsorului? are legatura si cu profilaxia?
Sa avem bebei cu capsor frumos si rotund!
Mamica lui Raducu
MLDiana spune:
Am incercat si eu schimbarea pozitiilor ,dar degeaba.CApusorul daca il intorc se trezeste ,iar dac o pun la celalat cap al patului tot pe partea care ii place ei doarme.Asa ca rar reusesc sa doarma pe amindoua partiile.Altceva ,nu mai stiu ce e de facut.
Lidia ,Tiara si David D.