lucreaza cineva la PLUS discount?

lucreaza cineva la PLUS discount? | Autor: geliza

Link direct la acest mesaj

ma intereseaza mai mult partea de logistica nu de supermaket, cam cum e, cum sunt salariile, sunteti multumite/i?

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amisa spune:

Buna,

Eu cunosc pe cineva care a lucrat la Plus Discount. A plecat de acolo pentru ca facea de toate, adica acum aranja marfa in rafturi, acum intra la casa de marcat, acum mergea la receptionat marfa, era plimbata peste tot, cu toate ca la interviu i s-a spus cu totul altceva. Ca sa nu mai zic de faptul ca trebuia sa-si mai ia cateva libere restante si directorul i-a zis sa uite de ele. Asa ca a plecat, mai ales ca nici programul de 8 ore, nu avea 8 ore....

Amisa, mamica de fetita alintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Astazi am facut cumparaturile acolo, casieritele sunt obosite, plictisite, nu cred ca sunt stimulate prea mult din punct de vedere salarial.

Un client intreba bodyguard-ul din magazin unde gaseste un vanzator sa-i dea cateva explicatii tehnice legate de un produs. Bodyguard-ul a spus ca toti au intrat la casa. M-am mirat si eu cand am auzit ca cei care stau sa aranjeze produsele in rafturi intra si la casa.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput