*** LA REDOUTE (36)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor ma innebuniti cu tot ce cumparati si cu ritmul in care o faceti! Zilele astea merg si eu sa-mi fac card pt plati internationale si vreau sa stiu daca trebuie sa fie card in euro sau se poate si in lei?

16+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

addya,se poate, da nu e semnat mailul de Sabine!

nu mai am nici o comanda pe drum,as mai comanda ceva ,da ce????nu-mi place sa nu astept nimik.

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Am aviz pt comanda din 3, tocmai m-a sunat tata sa imi spuna!

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...mie comanda din 21.06 tot nu mi-a sosit. Am fost la posta de n ori si nik. Asa ca....adio.
Am si eu o rugaminte. Cum fac sa reclam acest lucru si sa cer livrarea produsului sau banii in cont? Si ce tb sa fac? Sa deschid cont in valuta? Plssss....help. De scris tb sa scriu in franceza??? Ca nu prea stiu franceza si as prefera engleza unde ma descurc binisor.
Ajutati un biet amarat.
De comandat nu mai comand nik ca pe 8 plec la mare si risc sa vina comanda dupa 8 asa ca...ma abtin pana pe 22 august. Sau sa mai dau o comanda de unde sa imi scada banutii??

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Fetelor, ma deprimati cu comenzile astea din 28. Eu astept comenzi din 6, 12,14,18,23 iulie si speram sa primesc azi aviz pentru cea din 6. Dar dupa ce spuneti voi, mai am de asteptat.
Laura, eu pana acum am platit doar cu carduri de credit in lei - ING Bank si Raiffeisen. Am platit de 2 ori si cu un card Avantaj de la Finansbank dar la un moment dat n-a mai mers, nu stiu de ce ca aveam bani suficienti pe el.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am revenit aseara de la Breaza si rau am facut. Da plec vineri din nou ca nu se poate respira aici.

V-am citit din urma , am mai cotrobait pe site dar nu ma tenteaza nimic inca. Astept 31 sa vad ce reduceri apar atunci.

Sunt pe aici zilele astea.

Edit: balerinii aia maro plasticosi si cu macrame i-am primit si eu si sunt ORIBILI!!!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

pai cred ca nu e numai sabine pe acolo.
eu cand am scris de pe celalalt cont am primit raspuns de la julie areski.

poate ca sunt mai multe persoane care se ocupa de reclamatii, si in functie de nr de client esti atribuit la unul sau la altul.

oricum, abia astept sa vad daca-mi vin costumele de baie

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by claujro

Am revenit aseara de la Breaza si rau am facut. Da plec vineri din nou ca nu se poate respira aici.

V-am citit din urma , am mai cotrobait pe site dar nu ma tenteaza nimic inca. Astept 31 sa vad ce reduceri apar atunci.

Sunt pe aici zilele astea.

Edit: balerinii aia maro plasticosi si cu macrame i-am primit si eu si sunt ORIBILI!!!

Welcome, chiar daca pt. scurt timp. Adica numa noi sa ne sufocam de caldura... Matale stai sus la munte, ai?
Apropo de "balerinii" maro. Ce dreaq sa fac cu ei? Ma gandesc sa-i las langa ghena, da-mi stric firma ca gitanii din cartier is obisnuiti cu lucruri frumoase si bune.
Iti dau un link pe pm sa razi si tu. ok?
Pup

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Astept .

Eu ii donez pe ai mei...gratis...cui ii vrea, numarul 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Clau bine ai revenit? Zici ca la Breaza e rost de racoare? Ca eu am fost la bunica (tot la tara) si nimic, m-am parlit pe umeri

Laura cere la banca... card ptr plati internationale. Restul iti zic ei.

Dordia deschideti mai intai cont in valuta si apoi anunta LR.

Bey, la mine n-a venit nici pana acum postasul (ca l-am urmarit), nu s-a mai intamplat asa ceva. Ce-o fi patit saracul?

Mergi la inceput