Ghicitul in palma...va rog sa-mi raspundeti!!!

Ghicitul in palma...va rog sa-mi raspundeti!!! | Autor: flavia maria

Link direct la acest mesaj

Inca de cand s-a nascut baietelul meu cel mic ma obsedeaza gandul ca linia vietii din palma lui stanga este intrerupta....de fapt cred ca este intrerupta pantru ca apare o linie fff scurta este o pauza si apoi se cotinua cu o alta linie care nici nu stiu exact daca este tot linia vietii...sunt deja obsedata de ideea ca destinul lui poate fii mai putin fericit...stie cineva sa ghiceasca in palma?...va rooog ajutati-ma!!!!
Multumesc!

mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

stai linistita ca liniile apar de la incordarea miinii...asa ca mic cum e el acum nu prea ai ce sa vezi. mai incolo...peste citiva ani. mai stiintific ...incordarea miini e in legatura cu bataile inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Inseamna ca io-s moarta....

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

eu zic sa stai calma si sa nu te stresezi cu chestii de genul asta. Destin...fiecare si-l cam face, dar aici e o cu totul alta problema. Eu nu cred in minunea asta cu ghicit in palma/cafea/carti/stele sau mai stiu eu ce.
Nu-ti crea probleme acolo unde nu ai de ce

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pai si daca ti-ar zice cineva ceva-orice ... ce ai face?
adica daca ti-ar zice "de bine" ai sta linistita, iara daca ti-ar zice "de rau" te-ai pregati pt. rau?

eu zic sa uiti pur si simplu si ce-ai vazut si ce bazaconii iti trec prin cap. pt. binele lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Si eu is de acord cu buli....mai ales ca e o vorba in romani si de multee ori mi s-a adeverit "Ce ti-e scris in frunte ti-e pus" ... a fost si un film parca( povestea asta mi-a ramas in cap decand eram copil si numai stiu daca e film sau realitate) cu un tip caruia i se prezisese ca va muri intr-o anumita data ..s-a baricadat omul in hotel ..nu a iesit afara ...s-a incuiat in camera ..s-a asigurat ca totul e ok ) ..ca sa iasa pe strada dupa un timp si sa ii cada o caramida in cap ( in alta data, decat cea prezisa ) Nu cred ca ai arme cu care sa te poti opune destinului ..sau poate ai una ...traieste-ti viata din plin . Parea mea

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

stai linistita.

am avut un prieten cu o linie a vietii pana la incheietura mainii...

a murit f tanar.

deci, astea-s povesti cu babe urate

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Flavia, chiromantia este o porcarie sinistra. Bucura-te de viata si de copilasul tau si nu te mai tortura cu fel de fel de ganduri negative.

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Stai linistita , linia vietii nu se interpreteaza dupa cat de lunga e , ci dupa alte caracteristici.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Stai linistita si la mine e doar de 1 cm si pe urma taiata de alta segment mai oblic de 1 cm si atit , la cit de scurta e trebuia sa fiu dusa de mult .

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
www.flickr.com/photos/liliana29s/sets/72157600354873761/" target="_blank">Dan Mihai 15Iunie2004
Dani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu mai crede in ghicit si tot felul de superstitii pentru ca nu faci altceva decat sa-ti complici viata. Eu refuz categoric sa cred in asa ceva - crezand iti asumi si niste riscuri , pentru ca nu de fiecare data vezi sau auzi ceea ce-ti place.

Mergi la inceput