Masaj cu miere
Raspunsuri - Pagina 3
mcm spune:
mira_m daca vrei sa-ti faci singura masaj cu miere (anticelulitic) aplici miere pe palme si apoi pui palmele pe "zona afectata" si dezlipesti succesiv cat crezi tu ca e necesar. Nu e nevoie de multa miere, o lingurita pentru o palma e suficient.
www.articoledepetrecere.ro
ungureaa spune:
Off-topic : Iuliana, sotul tau isi permite sa-ti dea termen de slabit ? Nu prea mi se pare corect ! Insa poate nu am inteles eu bine.
Adina si
Gabriel
iuliana_2007 spune:
Eu imi doresc sa slabesc in 2,3 luni si el m-a aprobat
.Putea sa ma contrazica?
Incerc si eu marea cu degetul,eu am mai slabit intr-un timp scurt cand mi-am propus sa dau vreo 3 kg jos dar acum este vorba de bebe de care trebuie sa am grija.
Am o ora pe zi acasa cand ma cracesc,fac aerobic si burtica de dupa nastere a cam ineput sa se retraga
.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
emma2006 spune:
Interesant masajul acesta cu miere impotriva celulitei. Stiti prin sectorul 6 un astfel de cabinet?
Nicolle30 spune:
Buna fetelor,
Am citit despre masajul cu miere si mi s-a parut extraordinar. Am intrat pe site-ul pakua(apropo sunt descrise toate masajele, chiar si cel cu miere)si apoi am sunat la ei dar mi-au zis ca daca sunt insarcinata nu am voie (eu habar nu aveam) dar mi-au zis ca au alte tipuri de masaje recomandate pt gravide, inclusiv de relaxare, drenaj limfatic pentru ca se retine apa, diete speciale...foarte tare! M-am programat la un drenaj si am lasat tratamentele de infrumusetare dupa ce voi naste, la 3 luni cel putin mi-au spus..eu sunt ingrozita sa nu imi apara vergeturi...vreau sa ma bucur in totalitate de acest miracol, fara sa-mi umbresca fericirea vreo transformare ireversibila a corpului meu...!