Stelute de ianuarie - februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
Shine spune:
chiar, cat e o noapte de cazare decenta in bv?
mi-am amintit o treaba.
mirandolina, sterg treaba asta daca te deranjez.
pozele alea cu mine mireasa.... am zis ca ii dau rochia daca vrea. eu am purtat-o cam 3 ore. vazui ca nu ati zis niciuna ni'ka atunci can a zis fatta ca isi cata rochie.
a mea are fermuar pe spate, se deschide ralativ usor, da poate gasim una mai usor de desfacut...sa poate manca gupil repede pe 28 iulie
laura-popy spune:
eu va pupacesc
o tai afara ca nu-i de stat in casa asat in harmalaia astuia de jos, cu renovarea lui cu tot.
va pup si vb mai trz
kateryna spune:
adika ce eu nu sunt o idioata buna? Nu am idei bune? :))
quote:
Originally posted by rali
Shine - pai cand vii in Bv...ca varianta lui kate nu-mi convine :))de Vlad-Matei(31.01.2007)
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
Eu asa fac, voi nu trebuie sa faceti ca mine
miciurin spune:
bai stiu ca nu e frumos, dar tin sa va anunt ca ma diversific cu neshte cash cu rosii si cu ceapa si cu carnati. cre ca berea e de vina.....
laura-popy spune:
quote:
Originally posted by Shine
chiar, cat e o noapte de cazare decenta in bv?
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
nu mai stiu ca e printre primele delegatii de cand am inceput(o sapt)
kateryna spune:
quote:
Originally posted by miciurin
bai stiu ca nu e frumos, dar tin sa va anunt ca ma diversific cu neshte cash cu rosii si cu ceapa si cu carnati. cre ca berea e de vina.....
Mami de Lizuca(11.02.2007)
Apoi e frumos sa te diversifici fara noi?

Kateryna si
miciurin spune:
Mie imi convine orice varianata, si a lui Kate si a lui Ralu, ca e misto in ambele parti, numa cine vrea sa ma primeasca.....
kateryna spune:
quote:
Originally posted by rali
Da miciurin ai dreptate poza e din 2005 :)))....
Laura sigur vii?
(deci sa inteleg ca s-a mutat conferinta pe forum ca sa nu mai fie nicio discutie :))))de Vlad-Matei(31.01.2007)
Pai...daca tot se spune ca discutam vrute si nevrute in confe, macar sa o facem pe fata

Kateryna si
miciurin spune:
Kate, pai nu am ce sarbatori.... Nu e ziua mea,nici alu fi-mea, nici alu meu, nici a cuscra-mii, nici alu' cuscru', nici alu gineri-meu......
kateryna spune:
Miciurin, pai daca vrei sa sarbatorim stai asa ca o sa gasim motiv...aaa, am gasit...Hai sa bem ca a facut fi-meo kk singur
. SPer sa mai repete faza.
Kateryna si