Stelute de ianuarie - februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Lili, foarte tare filmul!!! Cred ca asa faceam si eu cind eram mica

Mor de cald si nu pot sa dau drumul la AC ca Maya a adormit fix in mijlocul patului mare (sper sa nu se arunce de acolo). Si fix acolo ar bate crivatzul...

La Multi Ani de Sf.Ilie. Intrebare: Iulia intra la categoria "Ilie"?

Rali, merci de urari Te bagi la o pensie? O trimit pe mama in excursie la tine

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Sotul isi ia inima in dinti si se hotaraste sa-i spuna sotiei ca are o amanta. Ii cumpara flori, pregateste o cina romantica, dupa care trec la o partida de sex. Cand era placerea mai mare el ii spune: -Stii draga, eu mai am una... La care sotia raspunde: -Baga-mi-o in !

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Lili arata bine Adam, e grasunic!

mirandolina interesanta abordarea domnului m-am uitat la filmuletul cu Iulia, e tare scumpa si grasuna. mie mi se par de altii ca sunt grasuti numai al meu nu prea

marinar merci de lamuriri. distractie placuta!

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

beeeeiiii! filmuletul era ca sa vedeti ce se stramba Adam la iaurt, nu sa-l apreciati voi...si daca totusi nu face asa rau (ziceti voi) inseamna ca sunt eu cu pluta?!? Eu tot am impresia ca e greu de hranit cu "brrr" (nefacut de Matei, deci ceva nou pt mine) si buriceli si bagat mainile si adunat picioarele...

Si a iesit dintisorul 2!!!!!!!!!!! S-a trezit intr-un urlet si m-am dus repede sa nu-l trezeasca si pe Matei (io pe caldurie astea calc rufe ca nu am auzit in viata mea "nu lasa pe maine ce poti face azi" si am nu mai putin de 3 masini de rufe )

ella -tare bacul, mi-a placut!

am gasit intr-o carte despre prenume si caracter nume derivate din Ilie: Ilarie, Ilarion, Ileana, Ilinca, Iosefina, Iosif, Isa, Isabela, Isac, Iuli, Iulia, Iulian, Iuliana, Iulica, Iuliu, Iunona, Izabela, Josefina, Julieta, Lia, Liana, Lila, Lili, Liliana, Lulu, Luminita
Personal, nu ma consider din familia asta, dar ma rog...

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete cu noi / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna ziua la mamici si bebici!
Am venit de la mare....si am dat de caldura asta insuportabila... A fost f frumos, Erik a fost deosebit de cuminte, n-am avut nici un fel de problema cu el. I-a placut f tare, mai ales ca a stat afara mai toata ziua..seara cadea lat inca de la 10-10.30.
Multumim fetelor - Maryela, Marinar, Diana, Helenutza - pt urari si pt aprecieri. O sa punem cateva poze si de la mare..

Laura Ionescu intr-adevar nasa este...F insarcinata...o sa nasca la inceputul lunii septembrie un baietel.

Eli ma bucur f tare pt Alina, mult succes in continuare. Am vazut si pozele, Alina arata f bine, iar bebeii sunt deosebit de frumosi. Poate-l invata Andrei si pe Erik sa pape...

Catalina disctractie placuta in vacanta! La fel am plecat si noi, cu toata camera lui Erik ..toata masina era plina cu hainute, biberoane, jucarii, pampersi, servetele, scaunele, carucioare samd.

www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/857905689/in/set-72157600638793161/" target="_blank">Cu mami la masa si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/857905609/in/set-72157600638793161/" target="_blank">cu tati in apa

www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/857905585/in/set-72157600638793161/" target="_blank">Incercam sa papam ceva si aici www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/857905553/in/set-72157600638793161/" target="_blank">am scapat de mancare...

www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/857905539/in/set-72157600638793161/" target="_blank">Seara ne plimbam si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/857905509/in/set-72157600638793161/" target="_blank">ziua am stat la plaja

Va pupam,
Irina si Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

delfinuta super pozele! si noi plecam luni la munte, undeva prin vrancea, si mi-e asaaaa de uraaat de bagaje de imi vine sa raman acasa, pe cuvant!

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

Sunt pe fuga dar:
la multi ani bebeilor, sanatate celor bolnaviori, difersificare fara bataie de cap si multa umbra.
Rali, la 5 luni prichindelul are 8 kg si jumatte: esti super!ce minuni ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Helenutza incearca sa pui pe hartie exact ce ai nevoie, pt ca eu nu cred ca am folosit mai mult de 50% din ceea ce am carat dupa noi..ma refer mai ales la hainutze, jucarii...

Mergi la inceput

Helenutza, noi suntem un caz mai special, ne-am nascut slabanoage si am recuperat de arata Maya cit un baietel de 1 (un) an pe care l-am vazut alaltaieri... Voi ce dimensiuni aveti?

Lilishor, merci muuuuult de info, habar n-aveam ca si Lili e de la Ilie. Atunci, !

Mergi la inceput

Lili, am mai spus-o si o s-o mai spun: eu nu calc. Pentru Maya n-am calcat in viatza mea, iar lu barbata-meu i-am calcat odata o camasha...
Bine, daca e vorba sa mergem la vreo sindrofie si tzoalele sunt ca scoase din , ori le ud si le pun pe umerash si se intind singure, ori le calc, in ultima instanta

Ma frige laptopul...

Mergi la inceput