Stelute de ianuarie - februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 10
eli1977 spune:
LA RUBRICA FAPT DIVERS
am fost aseara sa luam vaccinul de 6 luni, infarix hexa(urmeaza sa prestam )
l-au scumpiiit!de la 210ron la 248ron, probabil s-au prins oamenii ca il aveau la cel mai mic pret din zona si..au actionat
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
mirandolina spune:
Merci fetili de urari
Gabrielo, io zic ca e mai misto pe malu' marii, io una asa imi doream sa ma marit, dar e cam greu s-o duc pe bunica-mea de 83 de ani in Vama ![]()
Alinukule, nu eram atenta la ora de predat brinza din lapte de noi
Acum am inteles ce si cum...
Mey, Maya a stat aseara fo doua ore cu okii pe paretzi si cu deshtu' in gura, singura, fara sa scinceasca, fara sa se plinga, eu am stat la povesti si gatit cu neste prieteni si ea nimic! E normal?????
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
mirandolina spune:
Deci, de unde iau si io o rokie? Culoarea piersicii
...
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
Liuda spune:
neata !!!
ce faci... nu santeti sanatoase
, cand am vazut dimineata cat aticris am zis ca iar v-ati certat si nu am mai citit... ca am fost in sedinte, luale-ar mama de sedinta cu ucrainean imputit cu tot!!!
Auziti scumpim preturile si hai sa elaboram o politica... da eu ce vina am? Eu sa zic cum sa faca? da ce sant eu directr? Muream de draci ca nu stiam de ce ati scris atat ... in timp ce oamenii elaborau politici asteptand sustinerea mea!
Eu am sustinut orice numai sa ma lase sa citesc aici sa vad ce dracu s-a intamplat... cand colo voi v-ati imbatat
si ati trecut de la conferinta pe forum sa vada si fetele geloase pe conferinta ce lucruri "importante" se descuta in conferinta, incat se formeaza bisericute!!!![]()
![]()
![]()
Eli am gasit halatul...era la locul lui numai ca nu ma striga sa-al vad si eu... fata dar buletinul tau nu era acolo!!! scuze dar nu e acelasi hot!!!
Ylilimic - da, ma am consultat mai multi dr. ca sa vezi ca peritolul da dependenta si visolul are cam aceeasi compozitie fara efecte secundare... Poate la voi face bine, ca stii vorba aia, sant organisme diferite, nu poti compara... dar cu kkt pe craci - noi radem ca prima data la tine am auzit chestia asta si am ras cu lacrimi, dar tu - saraca - imi dau seama ce stres... hai ca nu dureaza mult si intram si noi in stres de olite sikk pe craci!!!
Messo - ce zici, maine e 20 - pleci in odisee? Ce mai rad eu de tine atunci ca strigai in gura mare "alta mama nu mai face" uite ca sa vezi ca nu e in viata asa cum vrei si nu zi niciodata!!!
fetele - eri am mancat si seara a dormit 3 ore asa ca la 9 si ceva am trezit-o fortat obligatoriu, am scos-o afara... nu va zic ca pana an scos carutul din portbagaj... fata mea se kksera... iar inapoi, iar schimba, iar pe scari afara... cu toate astea azi dimineata la ora 7 - cine iar schimba la kkti? Eu!!! se kk cam inprastiat - eu zic ca e un dinte ceva la orizont!!!
Messo - pe cine faci tu fata zaluda... adica eu si celelalte santem zalude? adica altele mai gasesti ca noi? Nu cred! Numai noi santem atat de nebune de ne certam ca tzatzele la piata, pana trimitem copiii la scoala ne stergem toate de pe lista!!!
Dianamizzi - mama eu cand ajung la spital am replici pregatite cu "nesimtito, neglijenta, chem avocatul, dau in judecata, mergem la director, aduc televiziunea"stii ce cuvinte miraculoase sant astea?!!? fac toti banii... imediat incep sa foiasca... plus ca am un ton din ala - ca sirena, ma aude tooot spitalul!!! Asa ca nu stiu de ce taceti... ceretiva drepturileee!!!
Ralucooo - vampul ala de la scaun face la noi toti banii - e inebunita fiemea dupa el... ce scaun, ce jucarii, flori, bla, bla - vampa sa fie ca o mananca!!!
maine mergem la vaccin!
eli1977 spune:
fata LIUDA, am mai avut o speranta, ca-mi gasesti buletinul in halat!
da'..acu' mi-a murit si speranta s tre sa ma apuc sa umblu sa-mi fac altul, clar asta nu-l mai gasesc
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
Liuda spune:
Eli - nu mai aveam sperante de halat, am zis ca nu il mai gasec, dar el saracutul de el, era la locul lui si eu chioara nu vedeam, numai nu striga la mine si nu sarea in brate... fata - ce sa zic , bagate la acte!
Messa spune:
Liudo, viatza ie cum vreau io! PE BUNE! 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Daconst spune:
Eu iar pe fuga va citesc.Pina la urma se vad sau nu pozele?ca Eli le-a vazut.
Mai dau o data link-ul aici,nu de alta da sa-si mai vada si Liuda ginerele ca poate-l uita de tot.![]()
Dinamizzi,Doamne ce povestesti tu acolo,ma ia groaza.Sper sa nu avem parte de probleme ca si la noi la Hd e de groaza spitalul si eu nu mai vreau sa trec prin ce-am trecut cu tata.
Alinuk,mama te rog din sufletelul meu sa nu ma uiti cu matusa ca sunt moarta.
Lili,sanatate la Matei si kk o sa faca el si la oala pina la urma,cind va face si Adam,cu siguranta.![]()
Kate,nu cred ca exista o anumita cantitate cit papa bb la o masa.Fiecare e diferit.Al meu haleste borcanelul de 190g la o masa,dar asta nu e regula.
Eli,fata cit are cutia de lapte la voi?ca pe mine ma ajunge o cutie 2 saptamani,deci 2 cutii pe luna.Asta in conditiile in care Lucas baga 2 mese de lapte pe zi de 180-210ml.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
Liuda spune:
messa eee si daca viata face sa nu mai vina ciclu... e cum vrei tu? sau cum s-a intamplat... in urma incidentului cu pana masii!!!
dar eu zic ca tu dupa primul plodusor esti pregatita pentru al doilea, nu degeaba ai citit si experimentat multe... dupa al doilea copil scrii si o carte si te certi cu ala... cum ii zice, Spock!!!
Liuda spune:
Daconst vezi fata ca nu merge... baga si tu ca lumea aici baiatul lu' mama sa vad si eu ce cavaler mare e!!!
ce fata cutii ai tu... a mea nu mananca si tot 4 zile ne tine, voi aveti cutii cat galeata?