Carrefour- atentie la tzepe!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Numai la Carrefour sunt aparate de scanat pt. clienti,ca la Metro si altele n-am vazut,oti n-am fost eu atenta?

La Metro sunt vreo 2-3 pe culoarul central si functioneaza, la Selgros au fost odata dar s-au stricat si au disparut de tot, acum trebuie sa alergi dupa angajatii care ai aparat de scanat la purtator.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aprilie1976 spune:

In Cora am gasit sucuri baute si lasate pe raft, tricouri murdare de mucozitati, punga de masline desfacuta si mancata din ea si lasata intr-o oala pe raft......camere nu sunt, iar oamenii sunt execrabili (unii); asa ca am schimbat supermarketul...
In Auchan este ceva mai bine...
In Carefour este adevarat ca nu m-am uitat niciodata la pretul de pe raft si din bon, poate s-a intamplat
...sau in orice magazin.
Stiu persoane care schimba eticheta cu pretul de la un produs mai ieftin si il lipesc de al lor si daca se prinde cineva la casa bine, daca nu, nu....sau care pun un bax de lapte in partea de jos a caruciorului si nu il dau la casa intentionat.
Eu cu sotul ii mai desfacem Larei cate ceva in magazin sa manance ca sa stea cuminte in carut si la casa dam eticheta, sau cumparam doua produse la fel si spunem ca au fost doua si unul l-a mancat ea...este cea mai joasa forma de furt (daca se poate spune asa) ceea ce fac unii.
Dar cred ca totul cumva, candva se va "plati"....in alte forme.
Sunt de acord cu salariile mici si lipsa de personal....dar, totusi, omenia nu trebuie sa lipseasca din nici unul din noi, indiferent de scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Multumesc,Dana,pt. informatii si sa-ti traiasca fetele si numai bucurii.
Sunt multi marlani,e adevarat,dar vreau sa cred ca marea majoritate a cumparatorilor sunt oameni decenti.Cred ca suntem o natie care intelege doar de bici,pana pricepe si ultimul tzigurlan.

Mergi la inceput