Carrefour- atentie la tzepe!
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
notquiteso spune:
Si mie mi-a disparut carutul. Si nu o data. Si greseli, lucruri batute de 2 ori pe casa. Dar cel mai tare cred ca m-a deranjat atitudinea lor atunci cand gravida fiind, am iesit odata la cumparaturi. Nu numai ca a trebuit sa stau la o coada kilometrica, dar nici macar nu s-au sinchisit ca aveam 1,20 peste burta si abia mai stateam pe picioare. Nici nu m-as fi dus daca nu aveam neaparata nevoie de cate ceva, ca oricum nu aveam voie sa stau in picioare. Dar am stat, ca ce sa fac? Daca incercam sa intru in fata, ar fi facut ceilalti cumparatori scandal. Cica. Pe mine atitudinea asta de rahat m-a indignat.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by notquiteso
Si mie mi-a disparut carutul. Si nu o data. Si greseli, lucruri batute de 2 ori pe casa. Dar cel mai tare cred ca m-a deranjat atitudinea lor atunci cand gravida fiind, am iesit odata la cumparaturi. Nu numai ca a trebuit sa stau la o coada kilometrica, dar nici macar nu s-au sinchisit ca aveam 1,20 peste burta si abia mai stateam pe picioare. Nici nu m-as fi dus daca nu aveam neaparata nevoie de cate ceva, ca oricum nu aveam voie sa stau in picioare. Dar am stat, ca ce sa fac? Daca incercam sa intru in fata, ar fi facut ceilalti cumparatori scandal. Cica. Pe mine atitudinea asta de rahat m-a indignat.
POZE
Mami de Dora-Maria (30.09.2006)
la faza asta trebuia sa te duci direct la casa speciala pt femei gravide si persoane cu probleme locomotorii si sa-i atragi atentia casierei ca e dreptul tau sa treci in fata si sa fii servita prima.
Eu asa am facut cand,gravida fiind,am vazut ca cei de la coada de la casa prioritara n-aveau de gand sa respecte regula.Bineinteles ca a iesit scandal,toti cei de la coada m-au bombanit,s-au enervat,am auzit variatiuni pe tema "ce sunt eu de vina ca ea e gravida",etc,etc
Cele mai inversunate impotriva ideii de prioritate pt o gravida erau femeile!!!
M-am adresat casierei si i-am spus imperativ ca e dreptul meu si daca nu e in stare sa rezolve situatia sa-l cheme imediat pe seful ei direct.S-a rezolvat imediat!
roxi2004 spune:
fetelor - eu am o intrebare: voi tineti minte preturile afisate pe raion cand cumparati cateva articole sau de fiecare data cand faceti cumparaturi (inclusiv atunci cand umpleti cosul)> Pt ca eu nu prea am vazut preturile afisate pe raion si sincer nu mi-a trecut prin minte ca una ar putea fi scris pe raion si diferit la casa !!!!! N-am verificat niciodata !!!!
Despre comentariul ca se permite accesul in magazin cu copii !!! no comment! SE vede ca nu ai copii, altfel nu ai vorbi asa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
quote:
roxi2004 Posted - 28/08/2007 : 01:01:52
fetelor - eu am o intrebare: voi tineti minte preturile afisate pe raion cand cumparati cateva articole sau de fiecare data cand faceti cumparaturi (inclusiv atunci cand umpleti cosul)> Pt ca eu nu prea am vazut preturile afisate pe raion si sincer nu mi-a trecut prin minte ca una ar putea fi scris pe raion si diferit la casa !!!!! N-am verificat niciodata !!!!
Despre comentariul ca se permite accesul in magazin cu copii !!! no comment! SE vede ca nu ai copii, altfel nu ai vorbi asa.
In Bulgaria la Metro nu te lasa cu copil in magazin. Noi am fost si in Buras si in Ruse si a intrat doar Mihai, eu am ramass cu Bianca la intrare intr-un loc special amenajat.
Cata si
![](copilas.gif)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/columbiana/columbiana.jpg)
columbiana spune:
quote:
Originally posted by RamonaD
Dragi revoltati,
Va scriu din punctul de vedere al unui sef de raion al unui hypermarket din sectorul 4.Dragilor,sistemul este prost! Cumparatorilor le permite sa fie hoti,nesimtiti,sa vina sa rupa,sa deterioreze ambalaje,sa consume bauturi sau orice alt fel de articol inainte de a-l achita(atentie,inainte de achitare este proprietatea firmei!),sa ia un articol de pe raft si sa-l abandonezein alta parte,creind cumparatorilor cinstiti o imagine gresita(de exemplu daca a abandonat bere pe un raft unde este o alta bere,clientul crede sa daca este rau intentionat vrea sa cumpere la pretul mic...ce naiba!?),li se permite accesul cu copii in magazin-atentie,mamaici care au nevoie de educatie sunt o gramada!Dragelor,nu va aduceti copiii la joaca in magazin,marfa expusa este strict pentru vanzare!Nu veniti in magazin sa va urcati in balansoar,sa va jucati,sa luati marfa de pe raft si s-o aruncati apoi,gandindu-va ca e undeva cineva care-i obligat prin cntract sa va tolereze actiunile de prost gust....Am intalnit de-a lungul anilor oameni atat de nesimtiti,ca nu va pot povesti!Si daca le atragi atentia pe un ton frumos,te reped spunandu-ti ca iti iei salariul doar pentru faptul ca ei te platesc...Rusine!!!
Sunt si cumparatori cu bun simt,e-adevarat,dar acestia sunt ff putini,si-n fata lor imi scot palaria si le multumesc ca exista!
Vis-a -vis de persoanele care va pun stampila inainte de a iesi din magazin,acestia verifica prin sondaj 2-3 articole din factura fiecaruia;multi clienti insa reusesc sa fure si asa,inzestrati fiind de la natura cu asemenea "aptitudini".
In privinta angajatilor,ei trebuie sa schimbe etichetele dimineata,intr-adevar.Dar nr. lor este mic,pentru ca angajatorii vor castiguri mari cu bani putini,si asta ar trebui sa reclamati voi,cumparatorii!Lipsa personal,n-are cine sa va-ndrume,sa va serveasca.De aici se va numeroasele greseli,nedorite de nimeni.Oamenii de pe raionul meu fac tot ce e omeneste posibil pentru a multumi clientii,dar bine-nteles ca apar greseli...Dumnezeule,dar sa acuzi pe cineva ca a vrut sa te fure e total eronat!Oameni buni,in niciun hypermarket din tara casierelor nu le este permis sa-si ia bacsis!Au camere pe ei fixate,uitati-va in jur!Suntem controlati cu totii,ce naiba va faceti paperi asa gresite?!
Scuzati-ma daca m-am enervat prea tare,trebuia sa-mi spun si eu oful!
uoaleu! mai ramine un par cu care sa arunci dupa copii si mame necrescute, si tacimul e complet; sa ma mir de ce mi se acreste cind ma gindesc la peripetiile prin magazinele din Romania; pai ati lesina de oripilare daca ati vedea atitudinea complet necivilizata a clientilor din Canada;
http://www.floriinro.ro/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bird70/bird70.jpg)
bird70 spune:
quote:
Originally posted by RamonaD
-nu toti oamenii sunt de buna credinta si achita ce au consumat-este imposibil sa nu crezi ca exista(poate ai si vazut) asemenea oameni;
Exista si aici oameni care mananca in magazin si nu achita, care muta marfa de pe un raft pe altul, dar asta nu inseamna decat ca magazinul angajeaza suficienti oameni ca sa culeaga marfa pusa aiurea, sa pastreze rafturile ordonate, sa merga totul cat mai bine. Magazinele nu se pot astepta sa nu aiba pierderi prin distrugere sau furt, asta este realitatea.
quote:
-Sunt zile(cel putin cand se schimba reclama)in care abia termina etichetele de pus in jurul pranzului-ies si 800 de preturi modificate.Clienti care vin la prima ora si fac scandal la dschiderea magazinului sunt destui...oho...habar n-ai cati!De multe ori stau pe la poarta si asteapta ora 6.00 sa se deschida.
Daca pretul s-a schimbat atunci trebuie schimbate etichetele si reclamele care anunta promotia fie dupa ce magazinul s-a inchis in ultima zi a promotiei fie inainte de deschiderea magazinului a 2-a zi. Asta poate sa insemne fie ca niste angajati stau si fac asta dupa inchiderea magazinului, fie ca vin la 4-5 dimineata inainte de deschidere. Nu exista nici o scuza pentru a lasa un pret mai mic pe raft si a taxa clientul mai mult.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaD/RamonaD.jpg)
RamonaD spune:
Carucioarele dispar de nenumarate ori...stiti de ce?Pentru ca unii dintre acei clienti(oare de ce va suparati cand va descriu comportamentul unora,va caracterizeaza,sau ce?Ca doar am multumit clientilor de buna credinta ca exista,atunci...care-i baiu'?!)care le vad,si le insusesc pentru amarata aia de moneda de 0,50 bani!Va jur,i-am vazut de nenumarate ori...
Se vede treaba ca n-am copil,a scris cineva mai devreme.Hm...Crezi?!Am o scumpete de baietel de 7,10 luni,ff istet,ascultator,nascut prematur cu 2,4kg,care-a terminat clasa 1.Este viata mea.Dar nu face parte dintre acei copii care se dau cu fundul e pamant ca vor ceva si daca nu ii cumpar face circ,chiar imi aduc aminte ca-i spusesem de mic cum sta treaba,ca daca eu consider ca ii ttebuie ceva si imi permit-financiar-ii iau.Si ma intreba "in gura mare" pe strada :"mami,ai bani?Crezi ca imi trebuie?".Conteaza f. mult atitudinea parintilor,de ce nu puteti s fiti de acord cu asta?
Imi pare sincer rau de ceea ce ti s-a-ntamplat la Carrefur -ti-am zis,la noi s-ar fi rezolvat altfel.Ne cerem scuze clientului,vine seful de raion si daca nu este la serviciu vine un sef de departament si se rezolva problema.N-as vrea sa fac reclama hypermarketului in care-mi desfasor activitatea,pentru ca,repet,din cauza nr. mic de personal-de care sunt responsabili inspectorii de la resurse umane si directorii firmei -avem scapari,greseli.
Daca este o eroare a magazinului este normal sa i se restituie clientului suma,clar.Sunt si clienti intelegetori,care nu doresc acest lucru,si renunta la produs sau il cumpara la pretul care este in acea zi in baza de date.
Spor la cumparaturi....si zambiti mai mult!Viata este atat de frumoasa....
Bysko spune:
Ieri am cumparat de la Carrefour o sticla de Chivas- pe raft nu era afisat pretul, asa ca l-am scanat la cititor- pret 90,30, ajung la casa pret 100,50. Vorbesc cu casiera, cheama pe cineva de la lichide, trec 10 min. In mod normal nici nu m-as fi uitat pe bon, dar era singurul produs cumparat asa ca am obserbat diferenta. Apare baiatul, care imi spune: daca apare pretul asta la casa, atunci asa este. Casiera ma trimite la biroul de reclamatii. aici au observat ca pe fundul cutiei erau 2 coduri de bare- asa se explica diferenta de pret. Imi returneaza banii, merg iar la casa cu produsul si imi introduce codul corect.Am pierdut ceva timp, dar personalul a fost amabil si problema s-a rezolvat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Theodora/Theodora.jpg)
Theodora spune:
Sorry de off topic...90 RON adica aproape 30 EUROS o sticla de Chivas????????
Si il cumparati?
Eu as refuza sa platesc o asa o suma...nu stiu cat costa aici,dar o sa ma uit si va spun...si salariile din Grecia sunt ceva mai mari ca cele din Romania...
Am fost recent si sunt uimita de preturi,benzina e mai scumpa decat in Grecia...sincer nu stiu cum va descurcati...bravo voua imi scot palaria in fata voastra!
Bysko spune:
nu am cumparat sticla pt noi! Urmeaza s-o daruiesc. Barbata-miu se multumeste si cu J&B dau Jack D. Oricum inainte de UE erau mai scumpe parca, acum au scazut taxele(cel putin asa am inteles).