De ce postam raspunsuri pe forum

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by aniela23

De asemeni,nu pot sa inteleg deloc de ce unele persoane incep noi subiecte absolut lipsite de importanta si ocupa locul in forum de pomana (ca de exemplu subiectul - scris in mod sarcastic pt a accentua aceiasi inutilitate -''am o pisica gri si una alba - este normal?'' (sau ceva de genul asta, nu mai tin bine minte)

Chestia asta chiar m-a facut sa rid si mi se pare de-a dreptul pur si simplu ''am o pisica gri si una alba '', asta nu ar fi nimic dar se mai si intreba o fi rau o fi bine?..si am citit chiar tot subiectul am ris eu am ris dar la un moment dat imi venea sa sterg subiectul dar nu am cum. M-am atasat si eu foarte mult de forum , desi dupa un esec cu alt forum am zis ca nu ma mai inscriu la nici unul.Cu toate astea am scris si in alt post ca o tot vedeam pe vara-mea zilniccc cu forumul in fata .Mi-a trezit interesul mi-a zis ca ea se simte bine si ca o deconecteaza.S-au si intilnit ies impreuna cu copiii.E foarte bine ca atunci cind ai o problema imediat se nimereste cineva sa-ti raspunda prompt. Pina acuma am postat destul de mult pentru o vechime de 9 zile. Dar efectiv citesc foarte mult pe forum si nu ma pot abtine daca stiu si eu la subiect sau intimplator vad ceva ca se discuta si am si eu problema aia, sau pur si simplu cind trebuie sa incurajezi pe cineva sa-i spui o vorba buna.Nu-mi place insa cind se sare calul.Si am avut azi o experienta neplacuta.Cind ti se pune pumnul in gura si mai si simti tonul vocii ridicat.Dar ignori si se rezolva.Chiar azi citeam la o sectiune a avut loc un conflict , mama ce limbaj.Ar trebui totusi sterse imediat subiectele postete in bascalie sau care nu prezinta interes.
Va doresc numai bine,
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ErikaM spune:

Eu nu am mai postat aici de cativa ani.Acest forum nu mai e ceea ce era. Daca nu ma credeti intrati in arhiva in anul 2002-2005 ca sa vedeti ce subiecte interesante erau.Acum intru pe acest site numai pentru a citi articolele...mai intru pt. cateva secunde si pe acest forum, dar chiar nu am gasit nici un subiect cat de cat interesant, iar ca sa raspund doar pentru nr. de postari...mi se pare o tampenie!
Imi pare tare rau pt. ce se intampla aici si iertati-ma daca am fost cam dura....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by ErikaM
Acest forum nu mai e ceea ce era.

Ce era acum cativa ani???

Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io scriu ca n-am cu cine vorbi
Si sunt dependenta de DC, d`aia scriu mult.
Imi place sa cred ca uneori am dat sfaturi bune sau utile

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

90% din raspunsuri le scriu de muuulta vreme avand ca unic scop ajutorul dat pentru cel care il solicita.
Restul de 10% este diversitate.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

...io, clar, is nevorbita!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io's tocmai invers

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

din placerea de a comunica si socializa...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citeodata vreau sa ii conving pe altii de dreptatea mea.
Dar in general pentru ca imi face placere

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by sirimie

Citeodata vreau sa ii conving pe altii de dreptatea mea.
Dar in general pentru ca imi face placere

deci sa intelegem ca atunci cand vrei sa convingi pe cineva de dreptatea ta, nu o faci cu placere? atunci de ce mai incerce?

Mergi la inceput