Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Ariadna30

Daca as folosi apelativul vita, as jigni bietul animal; pachiderm - nu prea merge pt. ca ala poseda si inteligenta....si lista e f. lunga, dar ma opresc aici pt. ca sunt sigura ca pt. fiecare exemplar in parte as gasi cel putin 2 calitati in plus. Nu stiu de ce nu-si pot vedea unii de...lungul nasului. In fine, cred ca un psiholog s-ar descurca mult mai bine la capitolul asta...in ce o priveste pe desteptaciunea intruchipata. Spun astea si in numele unei amice care inca nu e hotarata sa spuna lucrurilor pe nume...in mod public.
Asa-i ca v-ati topit de dorul meu? S-a vazut din plin de-a lungul celor 3-4 capitole...:)
Glumesc, abia daca am citit vreo 10 mesaje de cand m-am retras; si alea la sugestia cuiva, cu un anume scop.

Ar fi interesant daca s-ar face aici o "petrecere in pijamale"; si mai interesant ar fi ca toata lumea sa fie sincera si sa spuna ce gandeste (cu adevarat) cu privire la celelalte membre ale acestei sectiuni.

Bogdan Andrei (29.11.2006)

Foooarte interesant mesajul asta!!! Imi inchipui ca ai cumpanit ceva vreme ca sa revii la subiect si sa spui, asa verde-n fata, ce gindesti deespre cineva; oare despre cine??? Insa daca tot ai avut curajul asta, io zic sa-ti faci si mai mult curaj si sa abordezi persoana in mod privat!! OK??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

lilanda multumim pt interventie

la capitolul jocuri:
pai exact ce a zis a deju cu chiuveta din baie si intrerupatoarele. care sunt laser frate! (ale noastre au luminitza....)si escalanudatul suncilor.plus:
*cerculetele de plastic sau unele de la ikea din lemn pe care le bocane unul de altul. cate 20 de minute. e ceva fascinant acolo, sunt io fraiera ca nu m am prins
*chestii noi de bagat in gura: un pachet de ceva. biscuiti, cafea (n am, glumesc) ceva, o atentie..nou sa fie..
*cucu bau. asta e nr 1. e super tare. rade de moare. si daca nu am dupa ce sa ma ascund doar ma pun deasupra lui si el intoarce capul semn ca cica atunci nu ma vede, sa l sperii
*eu ii fac brrr pe burta si copanele si mai nou imi face si el mie. e criminal.
*ii bag cerculetele alea pe teava si i zic culorile si el evident, se prapadeste de ras. ca doar e super funny
*facem buf buf cu cate o sticla de apa de jumate. goala. pe masa, pat, capul meu, comoda...iar e extrem de amuzant. buf buf sau poc poc sau plici plici. la ultima nu rezista niciodata...

diana si david 03.12.06

www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dianocica, nu se deschide deloc link-ul cel cu copacul..

Cristina!

.. la noi bubuie deja aerele ca nu se mai putea.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Bey, ne-a deochiat!!! A inceput sa curga din aer!!! Bey, asta da puteri zoofile.

Edit: Uff, m-am linistit. Chemat mesterul repara-tot si fu dezlegat misterul. Era tzeava de scurgere infundata. Huh, de data asta am scapat la mustata. Tulai.

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Bey, ne-a deochiat!!! A inceput sa curga din aer!!! Bey, asta da puteri zoofile.

acuma..serios..sper sa rezolvati problemu', ca de nu...e jale... fratilor, la noi aici, unde vorba ceea brevetata, bate vantu' frunzele.. am 35 de grade in casa...... pai cate mama lu' stefan cel mare or fi afara??????????

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

am si io o intrebare care ma framanta, asa, pe ultima suta, inainte sa clipeasca motanu' de trezire: mai exista incaltari de bebei de-ale ortopedice, ca acu' o suta de ani?? de-alea ghetuta, care ajuta la mers, care tin labuta in pozitie corecta...???? sau de exemplu, e valabila si o ghetuta de la chicco, pe care zice ca e otropedica, si care costa nush cate bulioane...??? (am dat ex cu chicco, sunt nshpe mii de firme care fac ortopedice, dar...nu stiu daca chiar sunt ceea ce se vor a fi... sau daca ceea ce caut eu se cumpara din magazine specializate, ca alea de aparatura medicala...)
iete, asta ma manca pe mine la 12.49 si pe calduroi........

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Inseamna ca la noi e domnie avem 29 de grade in casa.
Iar de jocuri ce sa va spun si noi facem o parte din cele descrise de voi mai putin cel cu intrerupatorul.Mai facem brbr cu degetul pe buze si se prapadeste de ris mai ales cind ii face el la mami. Iar cu pupaturile pe spate sigur nu dau gres cind vreau sa scot niste hohote.

Mergi la inceput

In Oradea este un atelier care face la comanda incaltaminte ortopedica. Mi-a spus o prietena care i-a facut fetitei ei.
Poate este si prin zona voastra.

Mergi la inceput

marinela, nu stiu daca e, dar o sa ma interesez.. in caz ca nu gasesc nika, ceea ce nu m-ar mira, bine ca mi-ai zis, ca stiu la cine dau comanda :)
29 de grade.. he heee... atat aveam la 12 noaptea.. dupa care probabil au inceput sa urce....... uffffffff......

Mergi la inceput

Pe bune daca ai nevoie si nu gasesti in alta parte te ajut cu mare placere.(bine ar fi sa nu aiba nevoie motanelul)
Si eu cred ca va trebui sa merg pina la ei ca am observat si la Andreea o usoara deformare de mers la piciorul drept. Cind vine de la buni o duc la ortoped sa vedem, sper sa fie alarma falsa.

Mergi la inceput