Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Io nu ma mai joc asa... imi iau tzoagla si ma duc....iara intalneala???...bine, bine, hai ca nu ma supar daca PROMITETI ca puneti poze si nu stati prea mult cu copchii la caldura ...

Revin ca iar s-a intors Denis pe burta si nu-i prea ajunge patutul sa faca ce manevre vrea el, drept urmare se pune pe urlat...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza fetelor,
Care veniti la cafea cu mine?
Sunt zombi, abia imi tin ochii deschisi, dar vin cu impresii calde despre minunatul concert.
In ansamblu a fost ok, cum a fost in tribune sa va zica Yagmur, noi, pe gazonul din fata scenei ne-am cam calcat pe picioare.
Ce mi-a placut?
Faptul ca Jagger a vorbit aproape numai romaneste, au inca o energie de invidiat, sonorizarea a fost perfecta, Richards a cantat solo 2 piese, au cantat fara pauza, show-ul a fost cel mai tare pe care l-am vazut prin Romania.
Ce nu mi-a placut?
Organizarea tipic romaneasca (controalele de la intrare facute dupa ureche, iesitul de pe stadion inr-o debandata totala, faptul ca lumea se inghesuia sa ajunga cat mai in fata), doar cateva persoane dansau, restul doar aplaudau la sfarsitul pieselor!
Eu una am dansat de la inceputul pana la sfarsit...azi dimineata imi cautam o pereche de papuci mai comozi si mi-a fost imposibil sa incap in ceva, asa de umflate-mi sunt picioarele. Pana la urma am plecat de acasa in sandale!
Revin ca m-au napadit clientii!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Eu is suparata, Matei pare a fi iar bolnavior. Deocamdata nu-mi dau seama daca e doar o indigestie sau a prins o viroza intestinala. Dupa ce ieri a dat tot micul dejun afara, isi mai revenise pe seara si parea chiar in forma. Da acu e iar ca o carpa, febril si lesinat. Off, sper sa nu fie ceva prea grav ca-i pediatra in vacanta.. Asa ca deocamdata ne punem papucii de inot in cuie. Oricum la ce nebunie o sa fie zilele astea, mai bine ramane in casa decat sa ne trambalam prin oras.

Desiree&co distractie placuta azi in ior.

.. mai vreau s-o salut pe ingeras26a si sa trimitem la lungutza de Maya.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Teutz pentru urari. Ma lamureste si pe mine cineva de ce este asa suparata ariadna si pe cine ?

La multi ani! pentru Cristina1974

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dap... asa e :) la multi ani, cristina!!! sa petreci frumos :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Ce facem mai fetelor?
Scoatem copiii azi afara sau ne speriem de fosfor?
Avem incredere in autoritati ca norul ne ocoleste?
Eu ma gindeam sa nu iesim azi si miine pina nu vedem ce si cum dar vad ca voi mamici curajoase ati pus-o iar de intilneala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Hai sa va zic eu ce inseamna dependenta. Dupa cum ziceam, azi prestez un seminar pe tema Culturii organizationale. Bla, bla....in fine, bun prilej de "networking". Si acum, "cofee break". Iar eu ce fac? Intru pe forum pe laptopul unui vecin de curs. DE-PEN-DEN-TA!

Repede, ca am citit pe diagonala:

Danita, eu ii fierb orez si il bag la blender cu ardei fiert (decojit) si pui, sau cu spanac si iaurt, si ca desert, cu lapte si fructe de la borcanel.

Concluzia de pana acum a participarii mele la seminar: mi-au lipsit intalnirile astea! Si asta e naspa pentru cariera mea de mamica care vrea sa mai stea casa cu copilul.

Gata, ne vedem la urmatoarea pauza!

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a saptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

marinela nu stiu cum o fi la voi dar la bucuresti nu bate nici urma de vant. daca fosforu' vine cu trenu', sau cu , ceva...atunci da. daca nu...imbatranim pana ajunge aici..sau murim de cald, asta e intotdeauna o varianta....

a, sau vine cu . adevarul e ca oradea e mai aproape...acum serios vorbind, eu oricum nu l scot pe d afara pe caldurile astea. deci se poate spune ca ne ferim de fosfor ...

diana si david 03.12.06

www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

marinela..daca te incalzeste cu ceva, mare lucru nu e daca nu scoti copilul azi si maine, dar iesiti dup-aia (eventual..oricand in cursul vietii......). efectele cernobilului inca exista, deci poti sa-ti dai seama ca daca, doamne fereste, nu e chiar ceea ce se spune la teveu (si sincer...n-am niciun motivsa cred si sa mi se dilate pupilele, si sa apalud frenetic la vestea ca importanti experti-meteorologi de serviciu facura simulari si, vezi doamne, noru' pleaca, si nu vine...) si tu, precauta, nu scoti copilul vreo doua zile, nu inseamna ca dupa e safe..:) nu prea e de zambit, stiu...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bai nene, cedez...plec..ma mut in cada...si iau si copilu' cu mine. gata, inchid calc ca face si asta caldura aiurea...si nu uitati, sexul pe canicula ucide! stiu io ca numai la asta va gandeati.... deci fara , da? alooo, ala in pat e si mai rau. nu e voie acoperiti...hai, bagati un rece...

diana si david 03.12.06

www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput