Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
asiza spune:
Teutz, multumim...Gata, ma pot duce la culcare linistita!...Pup toti fulguletii si pe mamicile lor, de asemenea...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Mirona
dandusa iar ma ocolesti? te-am intrebat cand vin rezultatele la analizele fetei - sa stim si noi ce are puiul cu maslinele cele dulci.
Pe noi ne primesti in trupa de soc zisa si "musca"? Noi la 8 luni jumate abia avem cateva grame peste 7 kg.
puiul cu masline dulci na-re nika...,99,9999%,asta pot sa-ti spun de acuma...,apoi ...,voi sintei pe drumul cu prioritate spre categoria "musca"...,poftiti,simtiti-va ca acasa...,da' sa nu va prind prea mult timp pe aici...,'nteles?!?...,sa va luati zborul repede la categoria "bufla cu ochi frumosi"...,asa...,am lamurit...nu ocolesc nimic...,din ce-mi aduc aminte...,ca de sint si io' om...si lecitina nu se mai gaseste pe la noi...
![](batutincap.gif)
![](icon_smile_shock.gif)
![](ups.gif)
io' te propun de diriginta...,profe' sint destule...,da' tu parca te-ai potrivi de mama lor...,ca prea ne certi citeodat'...
![](icon_smile_big.gif)
Mindrete de Crinuta
![](zana.gif)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dandusa
puiul cu masline dulci na-re nika...
bai nene...,ca ati bagat liniuta intre na si re???...,nu v-ar fi rusine...,sa va fie...,poa' sa nu-l prind eu pe ala...sa vezi ce-i rup picioarele...,vede el...
![](hagi.gif)
Mindrete de Crinuta
![](zana.gif)
adinazot spune:
FLORE,am vazut pozele,fff scumpa Alessia ta!!!
Fetele ,de ce distractie ati avut parte,si eu vreauuuu.faine filmuletele si pozele,si eu vreauuuu
KTRINEL,Iulia e mortala,si tu esti mortala,dulce,faina
ALEXANDRA,si Alessia zice ta ta tot timpul,ce-i mai place..
TEUTZ,faine pozele,super draguti copiii si mamicile!Alexia e o dulce!
Fetelor,gulia ar fii buna pt bebe?Habar nu am ,intreb asa sa stiu ce mai diversific,ce nu...
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
dianocica spune:
quote:bai nene, care ati mancat e-ul din greseala
l-as ......mai e vreuna?!?(gresala)...
![](radtare.gif)
diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
adinazot spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:bai nene, care ati mancat e-ul din greseala
l-as ......mai e vreuna?!?(gresala)...
?
diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
Ariadna30 spune:
Daca as folosi apelativul vita, as jigni bietul animal; pachiderm - nu prea merge pt. ca ala poseda si inteligenta....si lista e f. lunga, dar ma opresc aici pt. ca sunt sigura ca pt. fiecare exemplar in parte as gasi cel putin 2 calitati in plus. Nu stiu de ce nu-si pot vedea unii de...lungul nasului. In fine, cred ca un psiholog s-ar descurca mult mai bine la capitolul asta...in ce o priveste pe desteptaciunea intruchipata. Spun astea si in numele unei amice care inca nu e hotarata sa spuna lucrurilor pe nume...in mod public.
Asa-i ca v-ati topit de dorul meu? S-a vazut din plin de-a lungul celor 3-4 capitole...:)
Glumesc, abia daca am citit vreo 10 mesaje de cand m-am retras; si alea la sugestia cuiva, cu un anume scop.
Ar fi interesant daca s-ar face aici o "petrecere in pijamale"; si mai interesant ar fi ca toata lumea sa fie sincera si sa spuna ce gandeste (cu adevarat) cu privire la celelalte membre ale acestei sectiuni.
Ktrinel spune:
dadada, dandusa, sa o facem pe Miro diriginta !!! ...diriga....
vreo profa de chimie o fi?
asizasa iti fac rezumat: nascuta la Rm Valcea, crescuta la Sibiu , Fac la Bucuresti, in paralel pana la plecarea in canada, domiciliu de PLoiesti unde e mama mea ......normal ca m-am acomodat repede aici dupa atata pre-emigrare.
sorela ta cum se simte? daca s-au pus pe facut copii inseamna ca le-a trecut cosmarul Canada . Bafta!
dejule, deci sprechen Sie Deutsche??? ...aha, auzi , dar si pe tine si pe chris80 va intreb..ati avut timp sa profesati ...ca abia ati facut 18 ani ?
dianocica, mai sunt dimineti cu 16C...era una din ele....sa inteleg ca tu ti-ai pus hainele cu maneca lunga la naftalina ?