LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Ilinca de Camen si Ilinca de Luminita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani tuturor sarbatoritilor, sa cresteti mari si sanatosi!
la multi ani si celor care-si serbeaza azi onomastica, la multi ani ilinca de luminita!
pupam doamnele, domnii si cupiii si multumim de urari, dau o bere de la rece ca merge pe canicula asta
sper ca steti bine cu totii, n-am apucat sa citesc decit foaia asta, probabil mai mult voi citi duminica cind ajung in iasi, acus`s la marasesti
mitzule, cum sunteti? sper ca iritatia sa fie de la caldura, acu doi ani daca`ti amintesti si ilinca se umpluse de astfel de bube
vacanta noastra fu frumoasa da` scurta, am facut sute de poze sper sa le pun cit de curind

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Hop si io din concediu,mamaaa da ce cald estenoi venim de la racoare asa caN-am cetit nika,dar pana maine citesc si pun si poze....pe scurt petrecerea de ziua ei a fost foarte frumoasa,la iarba verde cu copii,bunici si catzei,la mare a fost superb, cel mai mult i-a placut la restaurant ca avea formatie,iar la munte a fost tare incantata,pun doar o poza cu tzarancutza
http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/?action=view¤t=P7190577.jpg
pupici

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna!

Carmen si Ioana, bine ati revenit, ne era dor de voi!

Io cu ale mele...Ieri am fost cu Mara la doi medici. Primul si-a sustinut varianta initiala, ca e un virus care da rosu in gat si urticarie si sa-i dau in continuare antibioticul. Al doilea (fara sa stie diagnosticul primului) a zis ca e clar rubeola. Si totusi sa-i dau antibioticul, pentru ca odata inceput e bine sa-i dam macar 4-5 zile si sa nu faca vreo complicatie peste rubeola.

Acuma eu tot citind zilele astea, mi se pare o rubeola ca la carte. Din cate stiu eu urticaria arata altfel si apare si pe maini si trunchi deodata. Marei i-a aparut intai pe fata, apoi pe trunchi si abia azi ii apare pe maini. Despre faza cu lesinul (sau ce-o fi fost) de ieri dimineata, primul doctor a zis ca el crede ca e o stare hipnagogica (cum ar fi ca s-a trezit si nu stia pe ce lume este...), iar al doilea ca ar putea sa aiba vreo lipsa de ceva si imi recomanda un set de analize si un control neuro, ca sa investigam toate pistele. Merg pe mana celui de-al doilea. Parca mi se pare un pic cam mult sa-i fac control neuro, dar niste analize poate n-ar strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

La multi ani frumosi si luminosi tuturor sarbatoritilor. Multa sanatate si mintosenie

Iertare pt. intarziere dar ieri la amiaza am iesit din spital, lok in care mi-am petrecut ultimele doua saptamani. intai cu Sofia, apoi cu Catrina, apoi cu Catrina si Sofia. am vrut sa va scriu de aseara dar maraia conu miel si-a trebuit sa zbor in patuc.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

papa, ce-ati patit??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Papa bine ati revenit....imi pare tare rau ca ati tras-o asa. bine ca v-a dat drumu' din spital....inseamna ca nu mai sunteti contagiosi, da?
Carmen si Ioana bine ati revenit si voi.
Pasarike omoara-ma, da niste poze sa ma invidiesc de luni
Mitzule cum sunteti???? asteptam vesti despre bubise.
la multi ani cu intarziere sarbatoritilor din week end.
a propos de listute si participanti, am numarat 60 de mamici pe lista de 112 de care habar nu am nimic de vreo 3 ani . si nu ma refer la cele care au fost active si acum nu mai pot...ci la membri cu o postare 2-3. asa ca va propun tema de gandire de luni dimineata: se mai pastreaza lista asa sau mai facem curatenie?
o zi mai racoroasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Salutare dragutele mele ,
Nici nu stiu cu ce sa incep dupa atata timp ..poate prin a ma prezenta ...:-)
si citind ultima postare vad ca a functionat telapatia ... va rog , nu ma stergeti din listuta !!!! sunt pe aici in umbra si din cand in cand va citesc si imparatasesc cu voi bucurii si necazuri ...
Imi pare rau dar eu nu pot sa tin ritmul ...o vreme imi mai printam discutiile voastre si le citeam in metrou ..dar acum nici asta nu mai pot ...
Sper ca toata lumea este bine ..si ptr ca ne aflam in luni de sarbatoare pentru piticlontii nostri vreau sa doresc tuturor LA MULTI ANI !!!! , multa sanatate si voiosie ..si binenteles petreceri cat mai reusite !!!
Pupam si mamicile care isi serbeaza zilele de nastere in aceste luni ...
Noi suntem bine , Pufu creste , este la fel de sobru ...si vorbeste intr-una ....ahaaa, si ne aflam in perioada acelui " NU "... de ma dispera ... sper sa treaca cat mai repede ..
Pupici mii

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

roxana, speshal for iu si pen` cine mai doreste nouj`noo de poze alese az`nuapte din vreo 1400;))
n-am reusit sa cetesc nika din urma sper sa ma invrednicesc cind ajung acasa
ashe...pupa pasarika gagicile care i-au purtat de grija, cum mai zisei, totul a fost super ok, mai putin casa lu` cumnata-mea cind am plecat:D nici tablourile nu mai ierea drepte pe pereti, ehh, altadata sa fie atenta la ce-si doreste:D:D, aseara se mai linjtise da` a zis ca tot mai are coshmaruri nuaptea;))
is cu deshtu` pe ief cinci... trii stamini fara telefon, televizor si net is cu creerii spalati;))
n-am priceput ce-a patit papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
Gind la gind ... telepatia asta chiar functioneaza, de citeva zile ma gindeam la tine, Simona, vroiam sa intreb ce mai faci si uite ca ai aparut ! Ma bucur ca sinteti bine si pupici multi pentru dl.Pufu , hehehe, sa se ia de mina cu Andrei la capitolul NU si noi doua pentru disperarea care ne cuprinde cind ii auzim !! Te asteptam cit de des poti pe aici pe la noi !
Mitzule, apoi daca Marutza bea apa, e ok ! Am citit despre ce au spus doctorii, pina la urma continui cu antibioticul ? Sanatate multa micutei !!
Roxi, poate ca ceva ordine prin listuta nu ar strica, eu sint pro !
Olila, hahaaa, ma intrebi de serviciul meu ... apoi daca nu ma dau astia afara acum, inseamna ca e ok ! Ajtept cu interes reactiile la cererea mea de concediu pe care am facut-o vineri ! Pina acum nik, probabil sefa mea este asa de siderata ca nu isi gaseste cuvintele ! Filmul era First Snow, sigur, ca m-am uitat de doo ori inainte sa scriu ! Si tinui pumnii striiiiins de tot, care e rezultatul ? Pleci la munte ???
Ioana, bine ati revenit ! Pupici pentru obrajorii tarancutei !
Papa, ce-mi placu treaba cu mintosenia ! Sanatate multa mindrelor mici , io am inteles din postarea ta ca a fost vorba de un fel de gastroenterita, nu ?
Si bine ai revenit, duamna Pasaruica !!! Ma duc sa ma delectez cu poze !
O zi minunata va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput