Miresele anului 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 5
kitzy spune:
Merci Onutz, asta e! Daca tot n-o pot pastra, macar sper sa se elimine de la sine si sa nu ajung la chiuretaj. E pacat ca se intampla asa ceva, asta e, o sa-mi revin.
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Merci Onutz, asta e! Daca tot n-o pot pastra, macar sper sa se elimine de la sine si sa nu ajung la chiuretaj. E pacat ca se intampla asa ceva, asta e, o sa-mi revin.
Kitzy si eu iti tin pumnii sa fie totusi bine.
Giova spune:
acum am ajuns acasa, plecata de dim.
Nici nu stiu cu ce sa incep...cu Moneasa sau cu accidentul pe care l-am avut de dim
hai cu accidentul...si pe urma cu Moneasa.
m-a tamponat azi dim., cand mergeam spre mall sa platesc pt. Turcia. era alunecoasa strada, tocmai era udata, am vazut masina din fata mea, am oprit aproape la fix, dar cel din sp[ate s-a bagat in masinii. masinii din fata i-am indoit bara, era o Lada mai gbatrana decat mine. Botul mondeu-lui meu nu are nimic, dar in schimb trebuie schimbata toata bara din spate. acum merg prin oras cu 30/h, sa nu o pierd. Traiasca Casco, ca una asa e 40 mil.. Tipu;l din spatele meu, care m-a tamponat, avea un Megan, si la el e naspa cu botul, dar plateste asigurarea.
eu ma bucur ca nu eram cu marco in masina, era la gradi, caci si eu m-am cam speriat de busitura.
am stat aproape 3 ore la politie, pt, declaratii. Nici nu au venit sa vada masinile, a fost ok ce am declarat noi.
in fine.... maine trebuie sa umblu la Caso sa faca poze, dosar si pe urma la reprezentatia Ford sa comand bara. asta mai imi lipsea....
eu vroiam sa ma cauterizez maine.
inainte de toate vreau sa va spun ca am platit 50% din vacanta la Turci. macar m-am scapat de-o grija, avem camerele rezervate.
acum cu Moneasa:
am ajuns la ora 21, am cautat camera la Cerbul albastru, Vila Ana si nu aveau. La vila Ana cica e proprietate privata.
am fost pana in capatul statiunii si ne-am bosumflat...doar case de tarani si ceva vile ingramadite si urate. Ne-am intors la hotel Parc, si aveau o camera.hotel comunist, dar curat si renovat, mobila din pal, dragut.
Probleme am avut cu mancarea...ieftina si proasta. seara am mancat la pensinea Dallas, acceptabil.
dim. micul dejun de la hotel, nu a fost cine stie ce, la pranz i-am luat o supa lui Marco, doamne ce naspa arata, dar a mancat-o dragul meu. Clau nu a fost prea multumit de mancarea de la hotel. eu am bagat la greu porumb fiert. seara am mancat iar la dallas, dar cartofii prajiti plini de ueli...Marco a papat cartofi piure(facuti din fulgi) si o pulpa de pui la gratar. Nu a mancat mult, dar ce sa fac? Duminica a mancat un borcanas si lapte, asa am facut si sambata la pranz, am completat cu lapte. Iar dupa amiaza ma mancat la Hanul Dezna, super buna mancarea, si supa a fost ca la mama acasa.
Am fost la strand, pe Marco nu-l mai puteam scoate din apa, tot apa striga si dadea din picioruse.
Si-a gasit si o gagica din Arad, de 1 an si 9 luni. se pupau si se imbratisau de numa. marco a fost tot in barca ei, ea se uita la putzica lui marco si o prindea. asta se uita la ea si radea. noi eram pe spate.
cam asta a fost, noua ne-a placut, se simtea ca suntem in concediu, a fost mai racoare ca in oras.Dar imi pare arau sa spun ca sunt foarte dezamagita de conditiile din turismul romanesc.
Probabil la vile particulare sunt conditii mai bune si mancarea super, dar aici nu am gasit un asa restaurant.
La ce folos ca era super ieftina mancarea daca nu era asa de buna. Noi ca noi, gaseam ce sa mancam, dar pt. copii....
si asteptai o groaza de timp [pana sa te serveasca. o fetita plangea ca ii era sete si ospatarul nici nu-i baga in seama.
poze cred ca pun doar mai tarziu, imediat trebuie sa-mi iau piticul de la gradi.
l-am dat cu protectie 50, dar nu cred ca i-am intins-o prea bine, caci are portiuni unde l-a ars soarele pe fata, pe ploape si dupa urechi. si se scarpina dragul meu....
I-am dat cu apa termala si advantan pe fata, dar pe ploape e mai nasol, ca nu am avut voie decat cu apa termala.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Giova spune:
Anamaria bine ai venit in grup. Nu cumva ati avut nunta in 19 august? caci 18 era vinerea, te intreb, caci eu am fost miresica de 19 aug. 2006.
Kitzy nu te demoraliza asa iubita. poate e ok, cum sunt sangerarile? puternice? sau niste pete? tin pumnii sa fie ok cu sarcina.pana cand mergi la dr. repaus total.
Oana, Aly .
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by ooana
Aly...ti-e clar, ca vi si spui tot, cum a fost vremea, plaja, soarele,apa etc... poate imi arati si o poza - doua ...promit sa fiu cuminte!
Oana ti-am vazut pozele, sunt superbe locurile alea, speram sa ajungem si noi candva pe acolo. Poate dai ceva detalii de hotel/preturi/etc.
Litoralul romanesc m-a surprins in mod placut, la Mamaia cel putin se curata plaja si apa (erau alge), erau o gramada de sezlonguri pe plaja, muzica buna (n-am auzit nici macar o manea), foarte putini vanzatori ambulati, terase multe, curate, mancare buna si preturi acceptabile. Vremea a fost superba, ca in Tunisia, cer senin, soare, nici o picatura de ploaie. Apa a fost curata, destul de calda, si fara valuri, asa ca m-am putut balaci in voie. Ne-am plimbat cu telegondola (un fel de telecabina care te plimba deasupra statiunii Mamaia), am fost la delfinariu (ca asa a vrut sotzul), la acvariu, plimbare pe faleza.
Intr-o zi am fost pana in Costinesti si Neptun, s-a schimbat mult de tot si Costinestiul, au aparut tot felul de constructii, in schimb plaja de acolo tot nu-mi place. Neptunul m-a suprins un pic neplacut, ca era plin de alge, de obicei era cea mai curata statiune, asa ca Mamaia a ramas in top, cu toata taxa de intrare. Poze nu am inca, nu am reusit sa le pun pe net, incerc azi, sa vad daca am timp, ca mi-e cosul plin de rufe si prin frigi bate vantul, musai sa fac de mancare si sa bag haine la spalat.
A fost insa si o parte proasta a vacantei, de care mi-e si rusine: la drumul de dus m-am ales cu permisul suspendat pe 30 de zile, pentru ca m-a tot batut sotziorul la cap sa depasesc in zona cu depasirea interzisa si nu s-a lasat pana nu m-am angajat in depasire (eram pe un pod, in Sanpaul, jud. Mures, si in fata mea mergea un biciclist pe mijlocul benzii, in spatele unei masini care il proteja sa nu-l bata curentul prea tare, iar lui i-a fost frica sa nu pice biciclistul si eu sa nu pot frana la timp), partea proasta a fost ca la terminarea manevrei acolo era si politistul, care nu s-a lasat induplecat sub nici o forma . Asa ca in august stau pe tusa. Invatatura de minte.
Edit: Gio imi pare rau pentru masina, bine ca n-a fost grav, fiarele se repara. Imi pare rau si ca nu ati gasit conditii ok la Moneasa. Eu nici nu mai stiu, am fost acolo in primul concediu adevarat cu Gabi, dar am stat in apartamentul unei matusi (era apartament de vacanta), cu mancarea ne-am descurcat cum am putut (nu mai stiu exact unde, dar am mancat un pastrav la gratar cu legume sote, si au fost cele mai bune pe care le-am mancat de atunci incoace), de, atunci nu stateam prea pe roze cu banii, dar ne-am simtit tare bine.
Giova spune:
Aly ma bucur ca a fost misto la mare, imi pare insa rau pt. permis. nasol...nu trebuia sa incalci regulile de circulatie, chiar daca te-a batut domnul sot la cap. te-ai ales si fara puncte? sau doar carnetul suspendat?
Bine ca nu a fost nimic grav, restul se rezolva toate.
_
ooana spune:
Gio...imi pare rau ca a-ti venit asa de dezamagiti inapoi...asta e turismul romanesc.
Cred ca pana la urma a contat ca a-ti foat la aer curat, apa si marco s-a balacit "intens" si a-ti stat la soare
...ma gandesc cu rusine cand ma intreaba colegi de ai mei de aici cum e prin Ro ca s-ar duce in vacanta...si zic Doamne da-le noroc de un hotel normal...ca de locuri frumoase nu ducem lipsa!
in anul II de facultate mi-a facut maica-mea cadou un bilet la Neptun...hotel de 3*...era lux, ce sa mai, pe vremea aia pentru mine care eram studenta. Mi-a placut, vacanta a fost super...si unde nu se duce maica-mea la un seminar la Mamaia in acelasi an...si ma trezesc cu femeia ca imi reproseaza ca nu i-am zis in ce conditii dezastroase am stat...io care habar nu aveam cat a fost biletul, si mai eram si studenta, pentru mine normal ca totul fusese super!
de atunci nu mai mergem in concediu in Ro...si uite ca au trecut 7 ani! Pana am terminat facultatea am fost cu Marius cate un sfarsit de saptamana la Costinesti sau Mamaia, dar am stat la vila, in sistem de agroturism, si a fost chiar super bine.
...verii primari ai sotului meu stau in Constanta, si nu stiu inca cate neamuri...si noi tot nu mergem, ca slava Domnului am avea unde sta!
Am ramas asa cu o amintire ca totul e scump si serviciile de fapt sunt o bataie de joc la adresa clientului.
...asa ca Aly ma bucur ca a fost bine, ca v-ati simtit bine si v-ati relaxat...ca uite tu imi spui azi ca a fost bine, maine vine Kreliut si imi zice acelasi lucru...si cine stie poate fug si eu la Marea Neagra pe care nu am mai vazut-o de atata timp...
oare cate alte mii de clienti ca mine a pierdut litoralul nostru!
...e cazul sa incepem sa ne dam silinta putin...atat trebuie doar ca sa castigam si noi din turism.
Referitor la Spania, daca te intereseaza iti spun preturi la ce vrei tu...ca merita, Barcelona a fost mai mult decat m-am asteptat sa fie
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Aly hai ca m-am intins cat o zi de post si tot am uitat ceva...
...ref la permis...sa nu te superi pe mine ca rad...da si io am patit-o aproximativ la fel.
...studenta in Bucuresti, vin io smechera acasa sa imi dau examenul de permis...il iau...si ies pe traseu sa sarbatoresc la volan...si unde nu au mutat astia un semafor ce era pe stalp, l-au suspendat si cum copacii erau inverziti(dar nici ei nu au taiat crengile sa fie vizibil bine)...trec eu si ma mai si gandesc "Uite frate astia au desfintat semaforul"
...nu trec 5 min si aud nino-nino...initial nu am oprit masina ca io in sinea mea credeam ca politia vine dupa altcineva
...dupa ce am oprit a urmat o conversatie destul de stupida, dar am avut noroc cu viza de flotant din Bucuresti si cu putina intelegere din partea Dl Politist...si am scapat, ca daca nu mai locuiam in oras n-am stiu ca astia au schimbat pozitia semafoarelor...desi trebuia sa il vad!
...nici acu nu imi vie sa cred ca nu mi-a facut nimic, dar oricum erau alte vremuri, acu nu mai e posibil asa ceva!
Nu fi suparici...ca io stiu podul de care zici tu...si am vazut o gramada de soferi facand acelasi lucru!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Giova spune:
Oana ai mare dreptate. Noi de 4 ani nu am mai fost pe loitoral, si avem si cunostinte in Constanta, care ne-au asteptat si anul asta. dar.....
in ce statiune ati fost la turci? Kemer cumva?
_