Mi-a fugit copilul!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Draga Cris,vreau doar sa stii ca sunt alaturi de tine.Nu prea am sfaturi dedat,doar poate ...invatatoarea sau colegii lui poate stiu ceva, poate l-au vazut discutand cu cineva pe strada.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Draga Cristina,

m-a intristat mult povestea ta, si ma bucur ca ai decis sa ne scrii din nou despre ce se intimpla. Nu lua in seama rautatile, e mai usor intotdeauna sa judeci decit sa dai o mina de ajutor. Pot putin sa-mi imaginez prin ce treci pentru ca si eu am un nepot din partea sotului care facea la fel, pleca de acasa, dar niciodata nu i s-a intimplat nimic rau, era foarte istet pentru virsta lui, matur chiar. Sper din tot sufletul sa revina acasa si sa puteti rezolva situatia dificila. Noi sintem alaturi de tine. Dumnezeu sa va ajute!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adibe spune:

Draga Cris
Deabia astazi am aflat (citeva zile nu am mai intrat pe forum). ... Nici nu am cuvinte...Tot ce pot sa-ti doresc din tot sufletul este sa-l gasesti pe Alexandru cit mai repede, sa fie bine si sanatos.Sint cu tot sufletul alaturi de tine.
Adi

P.S. Pentru toti ceilalti carora "NU LI SE POATE INTIMPLA ASA CEVA"
- sa dea D-zeu sa aiba dreptate.

abe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

I-mi vine in minte o chestie ,dar daca s-a urcat intr-un tren si a coborit la capat?cum zici ca a mai fost gasit in PLoiesti s-au mai stoi eu pe unde asa si acum poate fi in alt oras ,oare mamicile din alte orase daca le-ai trimite fluturasii prin posta ar putea sa -i distribuie prin orasele respective?,,,?mi-e teama ca de data asta a plecat mai departe!Exista vreo mamica pe forum din alt oras decit Bucuresti care poate s-o ajute pe Cristina?,,,,,,,??????????????HELP!!!!!!!!!!Cit celor "moralisti" va rog din suflet sa va abtineti si daca simtiti totusi nevoia s-o faceti deschideti un topic separat si putem discuta acolo ,sa lasam acest subiect sa fie ceia ce a vrut sa fie un strigat de ajutor ,si veniti aici doar daca simtiti ca o puteti ajuta cu ceva ,o vorba buna ,un sfat!

AuraGalerne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by Aurelia

I-mi vine in minte o chestie ,dar daca s-a urcat intr-un tren si a coborit la capat?cum zici ca a mai fost gasit in PLoiesti s-au mai stoi eu pe unde asa si acum poate fi in alt oras ,oare mamicile din alte orase daca le-ai trimite fluturasii prin posta ar putea sa -i distribuie prin orasele respective?,,,?mi-e teama ca de data asta a plecat mai departe!Exista vreo mamica pe forum din alt oras decit Bucuresti care poate s-o ajute pe Cristina?,,,,,,,??????????????HELP!!!!!!!!!!Cit celor "moralisti" va rog din suflet sa va abtineti si daca simtiti totusi nevoia s-o faceti deschideti un topic separat si putem discuta acolo ,sa lasam acest subiect sa fie ceia ce a vrut sa fie un strigat de ajutor ,si veniti aici doar daca simtiti ca o puteti ajuta cu ceva ,o vorba buna ,un sfat!

AuraGalerne

Excelenta idee Aurelia!! Poate fetele pot ajuta. Ma gindeam ca ar fi bine poate daca ai distribui si la taximetristi, sau sa le lipesti in autobuze. O gramada de lume se perinda pe acolo. Lipeste si in trenuri (spre ploiesti, constanta, etc). Si mai incearca si la televiziune inca odata. Nu se poate sa nu se milostiveasca una. Vorbeste cu o femeie. Una care are copii deja. Si da poza, adminul e dispus sa te ajute, dar trebuie sa trimiti poza. Mult succes
Ma rog pentru voi,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreia spune:

eu sunt din Iasi.Daca crezi ca te pot ajuta spune-mi si o fac.Raspandind fluturasi,lipindu-i pe strada etc.Daca esti de accord iti dau adresa sa-mi trimiti.
Ma rog la Dumnezeu pentru tine si puiul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo spune:

Eu sunt din Mures. Spune te rog daca pot sa te ajut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Si TIMISOARA este alaturi de tine cu ajutor daca este nevoie!
Sa stii ca ai mult mai multi prieteni pe acest forum decat s-ar crede ,pana acum eram si eu 1 din prietenii care urmaresc subiectul acesta cu sufletul la gura dar nu indraznesc sa spuna nimic.
Acum daca tot am inceput voi spune si eu o parere care poate va ajuta.
Nu a-ti incercat sa sunati la povestiri la postul acasa poate ajuta cu un reportaj , iar pe PRO TV stiu ca a fost odata nu demult un reportaj cu o fata din TM care a disparut si a fost gasita in Bucuresti.
A-ti incercat sa trimiteti poza la vreun ziar cu tiraj national?
Sper sa fi fost de ajutor cu ceva si daca nu sa stii ca sunt alaturi de tine si-ti transmit toata rabdarea din lume si nu inceta sa speri ca se va intoarce acasa.

Ione`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris68 spune:

Dumnezeule, nu-mi vine sa cred!!! Intr-adevar greseam daca nu ma adresam acestui forum. Am facut fisierul pentru fluturas. Spuneti-mi cum sa il postez.
La taximetristi ne-am gindit si noi. L-am trimis deja pe sotulmeu. Copii strazii, in schimb, s-au dovedit mult mai refractari decit ma asteptam. In 99% din cazuri, cer bani si dupa ce ii primesc arunca fluturasul.
Multumesc din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

]

quote:
Originally posted by cris68

Am facut fisierul pentru fluturas. Spuneti-mi cum sa il postez.

Daca nu este mai mare de 60k, poti incerca sa-l pui la profilul personal, in locul pozei actuale.
Succes,

DeDe

Mergi la inceput