Mi-a fugit copilul!
Raspunsuri - Pagina 25
Ubi spune:
Imi pare rau Cristina. Am sperat pana in ultimul moment la o veste buna. Dumnezeu sa-l aiba in paza.
Cristina
DanaR spune:
Doamne... Imi pare atat de rau, as fi dorit mult sa fie undeva , in orice colt de lume dar sa fie viu, acum ce mai putem face.
Draga Cris... nu mai am cuvinte si la cata durere ai dus si mai duci... sunt inutile cuvintele.
Gandeste-te doar ca acum e cel mai frumos trandafir in gradina lui Dumnezeu...
Nu mai pot scrie nimic...
Regret din suflet...DanaR
Corina Paraianu spune:
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
Nici nu pot sa spun mai mult, cuvintele sunt inutile, vreau doar sa iti spun Cristina ca sunt alaturi de tine cu tot sufletul si durerea ta este si a noastra, a multora din cei de aici de pe site! Am urmarit zi de zi subiectul si nu am fost in stare sa iti raspund, asteptand sa ne dai o veste buna...
cu profunda tristete,
Corina
try spune:
Sincere condoleante, e trist, suntem alaturi de voi.
Nu m-am gandit nici o clipa ca povestea asta poate lua o asa turnura, iar de-acum sper ca Dumnezeu sa va dea puterea de a trece cu mintea-ntreaga peste tot. Va impartasesc o parte din durere caci si eu am pierdut un frate acum cativa ani, iar asta a lasat o amprenta permanenta asupra maica-mii, de-atunci alta persoana.
Aveti grija de voi, Dumnezeu sa va dea resurse sa depasiti momentul asta greu, nu deznadajduiti si nu va invinovatiti, nu tot ce ni se intampla in viata are o explicatie accesibila noua. Asa e soarta asta cateodata, trebuie sa pleci capul in fata ei fara sa cartesti sau sa te poti impotrivi. Cel mai bun lucru pe care putem sa-l faci e sa te ridici si sa mergi mai departe.
Sper ca vorbele noastre sa va aduca putina putere si alinare, macar pentru o clipa.
Inca o data, suntem alaturi de voi.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
bebi spune:
Durerea e nemarginita si vorbele nu au sunet.E cumplit!
Am vorbit cu Cristina la telefon. Va multumeste pentru mesajele voastre si va reveni cu toata povestea.
Dumnezeu sa-l odihneasca pe micul ingeras!
Parintilor, multa putere si alinare....
Love is all around
Cosmina spune:
CONDOLEANTE!
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE! E O TRAGEDIE CE NU AR TREBUI SA SE INTAMPLE NIMANUI.
Cosmina
nelia spune:
Sincere condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca si voua sa va dea putere sa duceti aceasta durere!
Cornelia, mamica Agatei
Aliada spune:
Dumnezeule cata durere!
Am citit povestea pe nerasuflate de cand am aflat.Sincere condoleante ,ma simt asa neputincioasa in fata la atata durere!Fii tare !
malina_mircu spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca. am stat mult sa ma gandesc ce sa scriu, pentru ca cuvintele sunt de prisos. Doar doua lucruri:
Cred ca este acum intr-o lume mai buna decat cea in care traim.
Trebuie sa fi puternica pentru fetita ta.