Apa noastra cea de toate zilele

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Eu am filtru pe apa rece, (aquator - de la romet - buzau). Si evident ca-l folosesc pentru tot ce inseamna consum de apa (baut, mancare, spalat fructe, tot ce fac in bucatarie, sterilizator bibe ...). E ok apa la gust si-s multumita de el.
Dar ce fac cu apa calda care in stare naturala e maro si miroase a toate cele cu puternic accent de rugina ????? Ca unde ma dusei dupa filtre mi-au zis vanzatorii ca's pentru apa rece si-s numai bune de folosit la centrale ... dar io n-am centrala si nici nu o planific in viitorul foarte apropiat ...
Am cerut analize pentru apa si evident ca au iesit bune, mama lor de nesuferiti.
Si daca tot vorbim de apa ... am dus copilu la bunici la campulung muscel ... socrii mei stau pe o strada evident pe un deal p-acolo si evident ca de o saptamana nu au apa (la vecinii din vale curge abia abia, intr-o ora se umple o galeata). la noi ... deloc. desi e plin de izvoare prin zona, a scazut major debitul pe motiv ... se uda gradinile pe strada si d-aia nu e presiune. Am batut toata strada, am vorbit cu vecinii, nici unu nu uda gradina nici ziua, nici noaptea si totusi la nici o ora nu e apa. Caram apa cu galetile de la un izvor de la fr-un kilometru de ma apuca strechea (copil, mancare, spalat, vaci, porci, gaini in curte), facem la kilometri cu galetile in mana de simt ca-mi cad mainile. Si cica sa ne protejam de canicula ... cum ? carand galeata in plin soare ? De fapt, ne-a zis unu de la apa (la a nu stiu cata reclamatie facuta pe strada) ca daca nu se baga apometre nici nu vor ridica presiunea ca e singura lor forma de a forta lumea sa bage apometre ...Iata explicatia, dar o recunoaste cineva in mod oficial ? Evident ca nu, cum ar putea recunoaste ca pe asemenea canicula ei scad debitul apei in mod deliberat.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput