sangerare intre menstruatii
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
sanziana72 spune:
Se pare ca e ceva cu numarul 16! Mie pe data de 16 a fiecarei luni, care pica cam in mijlocul ciclului, imi incepe o sangerare care se continua pana imi vine ciclul adevarat.
Imediat se face un an de cand am problema asta. Totul a coincis cu dublarea dozei de tiroida pe care o iau din cauza de hipotiroidie Hashimoto.
Dupa vreo 6 luni am ajuns la endocrinoloaga care m-a trimis la ecografie, numai ca din cauza de mutari dintr-un oras in altul si problemelor cu fetita, nu am apucat sa o fac. Am luat in ultimele 3 luni la sfatul ei Duphaston si s-a mai ameliorat scurgerea, dar nu a disparut.
Sper sa ajung si eu la ecografie si control ca intre timp mi-au expirat si trimiterile! Dar pare sa fie o problema hormonala pe care nu prea reusesc sa o reglez.
Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
micha spune:
Da Sanziana ,si mie mi-a explicat doctorita ca aceasta singerare care imi apare din ziua a 16 si tine pina la ciclul adevarat s-ar datora unei dereglari hormonale, mai exact deficit de progesteron.i-a recomandat sa iau utrogestan din ziua 15 pina in ziua a 25-a a ciclului.
Tu cum te simti dupa tratamentul cu duphaston? S-a ameliorat situatia?ai singerezi?
micha spune:
Scuze ....initial mi-a recomandat utrogestan din ziua a 17 pina in ziua 27,acum luna aceasta voi lua din ziua 15 pina in ziua 25.
micha spune:
Aliz 2, si eu am avut o rana pe col pe care am cauterizat-o,dupa ce am facut PAP-ul , analiza secretiilor vaginale in urma careia am depistat o infectie cu trichomonas .Am facut un tratament cu niste ovule....nu imi amintesc in momentul acesta numele lor,am luat si eu si sotul Fasigyn iar apoi a urmat cauterizarea care a fost floare la ureche.
Tu ce rezultat ai la PAP?Este foarte posibil ca aceasta singerare sa fie de la rana,iar dupa vindecarea ei sa dispara si singerarea.Am o colega care a stat cu o singerare urita citeva luni,la control i s-a depistat o rana destul de mare pe care a trata-o ,a cauterizat-o iar acum se simte atit de bine incit a ramas si insarcinata.
Sa ne tii la curent
sanziana72 spune:
quote:
Originally posted by micha
Da Sanziana ,si mie mi-a explicat doctorita ca aceasta singerare care imi apare din ziua a 16 si tine pina la ciclul adevarat s-ar datora unei dereglari hormonale, mai exact deficit de progesteron.Mi-a recomandat sa iau utrogestan din ziua 15 pina in ziua a 25-a a ciclului.
Tu cum te simti dupa tratamentul cu duphaston? S-a ameliorat situatia?Mai singerezi?
M
Iau duphaston doar de 3 luni. Scurgerea s-a micsorat cantitativ dar nu a disparut. Intr-un fel s-a micsorat si perioada scurgerii pt ca acum imi vine ciclul mai repede.
![](icon_smile_big.gif)
Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)