otrava in pasta de dinti,marfuri contrafacute

otrava in pasta de dinti,marfuri contrafacute | Autor: lunna27

Link direct la acest mesaj

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/66994/

Buun,si totusi cum ne dam noi seama ca ar fi contrafacute?

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Lunna eu cred ca ar fi bine ca noi sa cumparam doar pasta de dinti de la firme cunoscute si nu din orice loc ca sa nu avem probleme.Eu nu cred ca ai cum sa-ti dai seama.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Pai n/ati citit ca deja scrie pe ele Colgate si Spearmit!!

Cred ca o sa trebuiasca sa cumparam marfa doar din magazinele mari,banuiesc ca astia nu baga marfa contrafacuta!

Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

Asa o fi cu contrafacerile din spatiul chinezesc, da nu inteleg cat de autentic le-o fi comunismul? de contrafac chiar orice !!

Sa reducem si utilizarea pastei de dinti acum si sa ramanem cu batraneasca noastra sare de salina?
(din cand in cand mai merge sa ma spal cu ea, dar in fiecare zi si dupa fiecare masa nu stiu daca as rezista )

Am luat si eu un produs ce l-am banuit a fi o contrafacere, pentru ca se voia a fi american, da avea instructiuni pe eticheta si in ruseste!? iar comparat cu ambalajul procurat anterior, era foarte putin mai mica eticheta si capacul nu mai era la fel de strans, statea ceva mai lejer, adica avea minime diferente si le-am observat examinand cu atentie, avand un termen de comparatie, ca altfeeee.... nu cred ca se pot deosebi decat de experti.

Suntem victime sigure la contrafaceri, ce sa mai ... poate doar sa te duci direct la fabrica si sa-ti iei un stoc = atunci sa ai o garantie cat de cat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Si aici a fost la stiri despre pasta de dinti si spuneau sa ne uitam pe etichete, pe unele scriau ca sunt made in africa si au misspellings. Banuiesc ca astea se gasesc pe la dollar stores si flea markets (bazaruri), eu nu cumpar decat din supermarket.
Si nu numai despre pasta, au mai fost probleme si cu niste medicamente OTC si mancare pentru caini. Au murit o gramada de animalute pana a fost mancarea retrasa de pe piata.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Aici a fost vorba de pasta de dinti fabricata in China!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu nu cumpar pasta de dinti ( ca despre asta e vorba acum) decat din marile magazine, nici de la taraba, nici de la chioscul de la coltul strazii. De fapt nu cumpar nimic din astfel de locuri. Intr-o zi in parcare la Carrefour ne-a acostat o domnisoara ce prezenta pasta de dinti de nu stiu unde, bineinteles ca nu cumpar asa ceva. Cum sa cumperi cosmetice de pe strada ?? Eu nu stiu ce tupeu avea fata aia sa caute clienti acolo, cu niste tuburi de pasta si periute de dinti.
Ideea e sa fim si noi atenti sa nu mai cumparam de oriunde si orice daca avem dubii.

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Si eu cred ca este vorba de pasta de dinti vanduta pe strada sau la tarabe in piata. De aceea nu cumparam decat din marile magazine sau din farmacii.
Acelasi lucru s-a intamplat si cu conservele expirate, a caror consum a dus la infestarea cu botulism. Erau probabil conserve vandute in piata, tinute la soare, nu in conditii corespunzatoare.
Nu se poate pune problema si la cele vandute in supermarket.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput