Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (205)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:
ANASOL chiar asa - da' sa stii ca pe al doilea Diana l-a zis de mai multe ori si .... super corect
Grozava intalnire ar fi intre astia doi
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
monica70 spune:
A venit mami pana sus cu ea sa o deratizeze ca era plina cu nisip si sa o schimbe de seara.
I-a zis lui mami ca a vazut-o pe "CADA PADA" Asta fiind ALBA CA ZAPADA ... poate in trei zile reuseste sa zica corect .Tot a evoluat ceva de la ADA BADA
S-a facut iar cald ca naiba p-aci,macar de n-as avea de lucru As fi numai pe strand atunci
Biancas spune:
Moni...la cate firme le tzii contabilitatea de tot ai de lucru acasa? Am inteles ca la magazinul alor tai tu le tzii contabilitatea .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Uitam a mai facut un progres azi:cand "versifica" asa artistic i-am zis ca nu e voie asa si mai bine sa zica "DIANA BANANA" si a zis clar "BANANA" !!! Ea le cerea doar zicand "BANE" cand voia banane ... acuma doar a repetat dupa mine,dar cand va cere poate tot "bane" zice ca e mai simplu ...
BIANCA pai numa' la una mai,la ai mei,da' e comert deci multe facturi si chitantze ,plus sunt in urma rau ca WE trecute am "chefuit" pe la Moneasa si peste saptamana nu prea mai apuc ca-s zombie dupa 9 h la serviciu ...
Biancas spune:
Moni..numai 1 ? Eu credeam ca ai acolo vreo 5-6...
Eu la lucru fac contabilitatea la o farmacie pe o luna intreaga in cel mult 7 ore...si am 4 farmacii de facut. Deocamdata am doar farmacii care sunt tot comert cu 9 si 19 %. Inchiderea o face sefa mea deocamdata dar mie nu mi se pare deloc complicat. Ce e drept am si viteza, luna asta am primit si bonus ca invatz repede si ma misc repede. Am facut si receptii la o farmacie ...140 receptii cu n`spe mii de medicamente pe facturi intr-o zi jumate de lucru, adica 7 ore +3.5. Au ramas si ei socati, adica sefa mea si sotul ei care e si el economist dar nu lucreaza cu ea..
Magazinele astea micutze sunt cam ca farmaciile cu multe positii pe facturi..
Mie imi place sa stau la calc sa bag ca nebuna.
Sefa mea pana nu m-a luat pe mine a fost singura si are nu mai mult nici mai putin de 27 firme ale ei, si 10 are sotul ei. Si s-a descurcat si cu umblatul ca doar ea isi depunea declaratiile. Am toata stima pt femeia asta, e de milioane.
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Bianca atunci esti buna sa lucrezi la firme de conta,eu nu suport sa lucrez ca robotul asa nici macar o ora fara pauza Si eu am super viteza la introdus,doar ca nu am rabdare sa fac acelasi lucru non stop,asa ca de aia imi foloseste mult DC - mai bag un ochi,mai scriu oleak ... Evident ca asa nu termin asa de repede,dar ma simt in schimb mai bine,nu e asa de obositor.La birou e mult mai fain ca e mai diversa munca ...
Si normal ca daca n-as avea serviciul in cele 8 ore zilnic as putea tine si eu multe firme - depinde si de tipul firme si de activitatea lor,ca poate la una sa fie de lucru cat la alte 7 firme la un loc
Biancas spune:
Moni..mie imi place si am o mare satisfactie sa vad ca am terminat. Nu am stare pana nu termin, sa stiu ca e totul gata si dupa aia...stau. Am bagat ca nebuna ultimele 2 sapt si joi am stat..nu imi venea sa cred ca nu mai am lucru, eu am estimat ca pe vineri termin. Vineri de dimineata am pus toate declaratiile in dosare si am venit acasa. Doamne ce bine mi-a cazut cand a venit sefa mea si sotul ei in birou si m-au laudat . Asta e ceea ce mi-am dorit si imi place.
Pai normal ca unele firme sunt mai grele si alte ushoare. Depinde de firma si de activitate. De ce crezi ca mi-a dat farmaciile...ca e ushor? Probabil ca altele firme sunt mai grele dar au mai putine acte. Deja stiu ca la farmacii pretul de intrare la pampers e de 50.22 lei + TVA iar pretul de vanzare e peste 70 lei vreo 78 lei...mi-e lene sa calculez acum.
Ce ciudat...ca sa va dati seama ce discout dau firmele de distributie la super si hipermarketuri unde pampersul are pretul totalcat pretul de achizitie fara TVA pt farmacii.
monica70 spune:
HA ha ha ... eu oricat as fi de la zi tot as mai avea groaznic de mult de facut: pai si acasa nu am doar facturile de introdus,am registrul de casa zilnic de facut ,am calculul adaosului la fiecare factura si dupa aia de introdus in Pc,am pe urma pontajele,salarile,declaratiile,amortizarile,banca,ordinele de plata,verificarea soldului cu rapoartele de gestiune (si alea de adunat si verificat si rasverificat),inventare de sfarsit de an () Si muuulte alte tampenii minore,dar care apar tot timpul si trebuie facute
Nu-ti zic la birou cate "chichitze" mai am de facut mereu si stau in asteptare
Asta e avantajul sa fi subaltern,ca macar stii care iti sunt indatoririle si ca bucata aia o ai de facut si gata,pe cand la mine ... sunt cu toate pe cap O gramada de stres
Si inca ceva: firmele de conta cum are sefa ta,fac doar conta financiara in general ,nu si restul ,cum fac eu ...
Biancas spune:
Moni, stai linistita ca si eu voi avea. Mi-a promis ca imi va arata tot si imi va explica si imi va da de lucru. Sunt doar la inceput...si am lucrat tot 2 sapt si 2 pauza si tot asha...Acum concediu iar. Nu e vb de bucata pt nu lucrez intr-un birou cu multe contabile unde fiecare face partea ei. Voi invatza sa fac si inchiderea (inca nu am fost niciodata la servici cand a inchis sa vad exact cum se face, dar am inteles ca e f simplu).
Moni...eu am facut receptiile in excel nu cu mana Ultima oara le-am facut in program si am creat fiecare medicament in parte. La o farmacie am de adunat de pe receptii totalurile ca baba aia nu face totalul jos si adun eu pretul de achizie si pretul cu adaos ca ea nu se stie ...i-a explicat sefa mea de multe ori ca trebuie sa faca totalul dar...il fac eu
monica70 spune:
BIANCA pai sigur ca ti-a dat ce e mei simplu,de introdus facturile,ca doar nu era sa iti dea sa calculezi diferentele de curs valutar,salariile etc.