Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (205)
Raspunsuri - Pagina 22
monica70 spune:
INGRID sigur o sa castigi pariul
Sa stii ca si eu i-am aratat Dianei aseara cotul si genunchiul (ca tot mi-ai dat ideea) si am pus-o sa le arate la mine la ea si la Ghitza,cred ca le-a retinut.COT poate a si zica.Sincer nu prea m-am mai ocupat de astea,chiar si cu alea ce le stia mami o mai invatza.Acum le si zice bine: NAS,GULA,OCHI,PAL,BULTA,MANA ... astea am auzit-o zicand, chiar nu mai stiu daca zice si altele ca nu am pus-o,dar daca apuc bag un film si cu partle corpului .Si evident, sa nu uitam "putza" si "culu"
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
monica70 spune:
INGRID dar unde mergeti in concediu? Cu Diana cu tot mergeti?
Mai, de cateva zile ma impunge la piciorul stang in spatele genunchiului ,mai spre stanga,ce poate fi? In afara de rematism ...
Biancas spune:
Moni..pai ziceai ca nu stii ce memorie are si cat are...deasta te intrebam...Vezi ca memoria e acolo inauntru si trebe sa scrie de cati MB sau G e. Aparatul asta face poze mari...cel putin la mine. E mortala Dia cate stie
Ingrid stai linisitita cu sangele. Lui Dani i-a luat din degetzel si i-a facut o gramada de analize. Poate ai noroc si o sa ii ia si la Diana din degetel.Oricum insista sa ii ia din degetel ca iti spun sigur ca se poate. Ce analize faceti? Unde mergeti in concediu?
Deci aseara a fost alerta falsa cu March
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Am deschis si m-am uitat: scrie 1 GB e ok?
pufumic spune:
Sa va mai zic de Vladimirescu.
Ingrid, ieri cand am citit de cot si genunchi am incercat si eu (ca si Moni) si surpriza, mi le arata. De zis nu zice decat barba (dar pronuntat englezeste, cu r inghitit). De aratat arata ochi, nas, gura, dinti, limba, urechi, gat, par, inimioara, burtica, unde e caca (adica la fund), maini, picioare. Nu prea o arata pe putzi. O fi mai rusinos. Arata cum se spala pe cap si pe maini si cum ma dau eu cu crema pe fata. Isi arde niste palme, mama-mama, ca eu la sfarsit imi fac un fel de masaj mai pliciuit, asa.
Merg sa bag ceva la ghiozdan si revin (cred - asta-i pentru Moni, stie ea de ce).
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod
Biancas spune:
Moni..pai e super ok 1 G. Aparatul meu meu cand l-am cumparat nu avea card deloc, doar memorie interna si puteam face 20 poze sau 1 minut de filmare. Apoi am primit un card de 65 MB pe care puteam face 40 poze sau 2 minute si ceva de filmare.
Vezi...deaia mi-am luat eu card de 2 G ca sa pot face poze . Si tu ziceai ca pt ce imi trebuie. La aparatul celalalt Kodak putem face 780 poze dar ala l-am dat la socrii ca nu il mai foloseam.
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
PUFU bravo lui Vladimir! (mi-am amintit si DITZI si LIBA zice Diana,iar cu inima mi-ai dat o alta idee )
Da' ai vostri toti sunt cu spalatul pe cap? Ca Diana cand ajungem la faza asta, urla ca din gura de sarpe si acum
Biancas spune:
Ca tot ma plictiseam si ma uitam la lista...
ANA(M) LA MULTI ANI fericiti, multa sanatate, fericire si cat mai multe bucurii.
Si poate vine si un bb2 sa ai echipa.
Ti-am urat de pe acum ca nu o sa fiu pe 21 aici.
monica70 spune:
Eu ma chinui sa lucrez,dar Diana tot dupa mine e ... "AI MAMI"
I-am pus iar Alba ca Zapada,vad ca ii place mai ales muzica.
De cand s-a intors, parca nu mai mananca asa mult ca la Moneasa,in schimb bea lapte ... vreo 5-6-700 ml pe zi!!! Da' si face o tona de pishu
Biancas spune:
Moni, sora-mea mi-a zis ca Alex, fiul ei de 4.5 ani a mancat la mare ca spartul si nu a pus nici macar 100 g pe el. Manca o zi la mare cat 2 zile acasa A venit acasa si a trecut la programul de nemancat sau mancat intr-o ora..E slabutz saracu...e numai piele si os, are 16.5 kg. Cand e dezbracat arata ca si copii din Africa I-am cumparat niste blugi pt 4-5 ani dar curg de pe el Nu stiu cu cine seamana asha slab.
Sunt curioasa Dani ce va manca si cat va manca...si cel mai mult sunt curioasa cat va dormii, cu toate ca am auzit ca apa, aerul ii oboseste si pica seara ca fularul