*** LA REDOUTE (35)***
Raspunsuri - Pagina 21
ella_74 spune:
merci nushu... ca de la tine m-am inspirat de camasuta cu fir argintiu , am luat-o 36 si pica turnata, din spate se vede foarte bine, cambrata, chiar mai bine decat cea alba care e tot 36 dar in talie mai intra cateva degete.
Si daca tot vorbim de camasi mai am vreo 6-7 pe drum
, numa' ca unele le-am 38 si mi-e cam ciuda un pic, da' bag masinuta computerizata la lucru daca nu-mi vin bine, 'ca mie camasile de birou nu-mi plac lalai.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
nushulica spune:
quote:
Originally posted by ella_74
merci nushu... ca de la tine m-am inspirat de camasuta cu fir argintiu , am luat-o 36 si pica turnata, din spate se vede foarte bine, cambrata, chiar mai bine decat cea alba care e tot 36 dar in talie mai intra cateva degete.
Si daca tot vorbim de camasi mai am vreo 6-7 pe drum, numa' ca unele le-am 38 si mi-e cam ciuda un pic, da' bag masinuta computerizata la lucru daca nu-mi vin bine, 'ca mie camasile de birou nu-mi plac lalai.
Ella, mamica de David (24.04.2007)
nici mie nu-mi plac lalai si la fel si eu am mai comandat si 38 dar vad ca si 36 mi-s bune...am luat pt sora mea si se aseaza mai bine 36acum mai coc de-o comanda ca vad ca mai sunt produse care merita comandate
ella_74 spune:
uite nushu alte camasi de birou ce le-am comandat io :
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7195338&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=32&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7294972&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=33&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
asta, ultima , am luat pe roz 38 intr-un colet din 5 iulie si azi am pus-o in cos si marimea 36; una i-o dau clonei, va io care ![]()
Viairo spune:
Nushu lasa ca apare un cod care va reduce tot de la aubaines cu 50%, si io am ramas cu ceva restante la aubaines
. Sacoul unite la redoute se aseaza ok, mai bine decat altele de la ei, dar 40e nu merita.
catutza spune:
quote:
Viairo
Nushu lasa ca apare un cod care va reduce tot de la aubaines cu 50%, si io am ramas cu ceva restante la aubaines. Sacoul unite la redoute se aseaza ok, mai bine decat altele de la ei, dar 40e nu merita.
Vreau si eu codul . Stii cand apare?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
ella_74 spune:
gata inca o comanda...in cos inca o pereche de adidasi, a 4-a de cand sunt reducerile, a 6-a (pentru mine) de cand comand io pe LR , dar cred ca Madau care e fan adidasi ma intrece![]()
nushu, camasuta rose 36 pe care ti-am aratat-o s-a epuizat pana sa validez 
nushulica spune:
quote:
Originally posted by ella_74
gata inca o comanda...in cos inca o pereche de adidasi, a 4-a de cand sunt reducerile, a 6-a (pentru mine) de cand comand io pe LR , dar cred ca Madau care e fan adidasi ma intrece
nushu, camasuta rose 36 pe care ti-am aratat-o s-a epuizat pana sa validez
Ella, mamica de David (24.04.2007)
acum am vrut si eu s-o pun in cos si nu mai e

viairo de unde esti asa de sigura ca mai apare codul ala??
chiara.2005 spune:
despre astia stiti ceva? oare maro-ul e asa cum apare in poza?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9321659&SizeCode=00042&Quantity=1&PersText=&ItemId=10&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
carolinah spune:
Nu mi-a venit comanda din 29. Sa nu disper inca? E o comanda de vreo 180 EUR ca am luat mai multe lucruri de casa...
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
nushulica spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Nu mi-a venit comanda din 29. Sa nu disper inca? E o comanda de vreo 180 EUR ca am luat mai multe lucruri de casa...
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident
carolina dar la posta ai fost sa intrebi de ea?? ca vad ca au primit fetele comenzi si din 1iulie deja...ar cam fi trebuit sa apara
daca nu cel tarziu saptamana asta trebuie sa apara